Dodaj do ulubionych

Od marca latamy do Amsterdamu

IP: *.icpnet.pl 25.11.05, 18:47
SkyEurope ogłosił otwarcie aż 8 nowych połączeń z Krakowa.
Nowe kierunki to:
* Ateny (2 razy w tygodniu, od 8 czerwca 2006 r.)
* Birmingham (2 razy w tygodniu, od 12 kwietnia 2006 r.)
* Bolonia (3 razy w tygodniu, od 13 kwietnia 2006 r.)
* Bruksela (4 razy w tygodniu, od 26 marca 2006 r.)
* Edynburg (3 razy w tygodniu, od 13 kwietnia 2006 r.)
* Neapol (2 razy w tygodniu, od 8 czerwca 2006 r.)
* Sztokholm (4 razy w tygodniu, od 13 kwietnia 2006 r.)
* Turyn (3 razy w tygodniu, od 27 marca 2006 r.)
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta jaka ona tam słowacka - pilot i stew. to polacy ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.11.05, 18:52
      i cała obsługa lotu jest po polsku/angielsku, jedynie chyba w wc było coś również w języku słowackim napisane ;)
      • Gość: jatylkoja SUUUPPERRR IP: 66.178.37.* 26.11.05, 05:19
        Szok! Ale niespodzianka...
        Doczekalem sie bezposieredniego polaczenia Poznan - Amsterdam !!!
    • vipunia Re: Od marca latamy do Amsterdamu 26.11.05, 07:51
      Amsterdam to miejsce imprez, wylot o 12 to chyba kiepska pora...
      chociaż...
      W każdym razie zastanowiłabym się na miejscu firmy czy nie zrobić wylotów np. o
      15 w piątek i powrót w niedzielę.
    • Gość: andy Brawo SkyEurope IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 26.11.05, 15:45
      rewelacja! wreszcie SkyEurope w Poznaniu, mysle ze to efekt duzego powodzenia
      lotow do londynu z wizz/ryan. Droga Gazeto, robcie jak najwiecej szumu kolo
      nowych polaczen z lawicy, bo inaczej to nie ma szans na nowe destynacje.
      niestety dyrekcja portu lotniczego dba o interes warszawski, a nie poznanski,
      wiec nie ma co liczyc na to ze kiwna palcem. obym juz nigdy wiecej nie musial
      jezdzic na tegel. przyklad z piatku. samolot poznan - lot/lufthansa - monachium
      rezerwowany 3 dni przed wylotem 1900, tegel - lufthansa - monachium 900. jezeli
      nie bedzie konkurencji to lot nie obnizy cen, dlatego ami musimy promowac
      dobrych i tanich poznanskich przewoznikow. Brawo SkyEurope!
      • Gość: abc Re: Brawo SkyEurope IP: *.bredband.skanova.com 26.11.05, 18:38
        W Amsterdami jest masa gejow. Mieszkancy nie sa katolikami. Czy mieszkancy
        Poznania i inni obywatele "panstaw krzyzackiego" nie beda sie bali kontaktu z
        zaraza cywilizacyjna?
        • Gość: Piotru$ Re: Brawo SkyEurope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 03:56
          Mój drogi ABC czy ty przypadkiem pisząc tego posta nie byłeś po jakiś środkach
          odłużających?

• Gość: paweł Re: Brawo SkyEurope IP: *.icpnet.pl 27.11.05, 09:13
            Co to są środki odłużające?
            • Gość: ktosik leki? IP: *.ipt.aol.com 27.11.05, 20:49
              Moze chodzi o leki WYDLUZAJACE??!!
    • stuprz Re: Od marca latamy do Amsterdamu 27.11.05, 16:11
      A skąd GW wie, że SKY EUROPE może otowrzy nowe trasy z POZ? Bardzo mnie to
      ciekawi?
      • Gość: malkontent Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: 213.25.3.* 27.11.05, 21:35
        Internet jest wielki.
        • stuprz Re: Od marca latamy do Amsterdamu 27.11.05, 22:57
          Hmmm! No tak! Ale co to ma do rzeczy?
          • Gość: malkontent Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: 213.25.3.* 28.11.05, 15:57
            GW wie to albo od zarządu portu, albo od linii lotniczej (z konferencji prasowej
            lub inną metodą). W internecie jest też sporo portali poświęconych lotnictwu.

Czy to Ci wystarczy, czy tłumaczyć Ci dalej?
            • stuprz Re: Od marca latamy do Amsterdamu 30.11.05, 21:25
              Hmmm! No to ja się domyślam! Ale jak dla mnie to takie gadanie jest
              bezsensowne! Pytam czy ta informacja którą ma GW jest informacją pewną czy
              tylko czczym gadaniem?!
              • Gość: malkontent Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: *.pata.pl 01.12.05, 08:07
                Zajrzyj sopbie na stronę Sky Europe i sprawdź, czy takie połączenie jest w
                rozkładzie - będziesz wiedział.
                • stuprz Re: Od marca latamy do Amsterdamu 01.12.05, 15:51
                  O co Ci chodzi malkontent?! Ja nie mówię o poł POZ-AMS tylko o planach SKYe co
                  do POZ!
                  • Gość: malkontent Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:29
                    To trzeba się jaśniej wyrażać.
                    • stuprz Re: Od marca latamy do Amsterdamu 05.12.05, 04:31
                      Też piszę o co mi chodzi! :/ A swoją drogą to W!ZZ miał ogłosić jakieś nowe
                      trasy! No i co? Cisza! A 2006 już tusz tusz! :D
    • Gość: pipi Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: 195.20.110.* 28.11.05, 13:28
      To jest oczywiście świetna wiadomość! Możemy robić to czego chcieliśmy -
      podróżować bez problemów (powrotny<400PLN). Jeszcze tylko żeby rozpedzili tę
      klikę na Ławicy i od razu by była poprawa...
    • Gość: nie lubie plagiatu Robicie wielkie halo a ja o tym już pisałem IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 15:00
      kilka dni temu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=32490796 i wcale
      nie jestem gazetą wybiórczą PS apel do jaśnie czcigodnych przedstawicieli GW:
      moglibyście nie papugować po innych
    • Gość: kes Re: Od marca latamy do Amsterdamu IP: 195.68.108.* 29.11.05, 12:38
      Uaktualniono mapke na stronie SkyEurope.
      www.skyeurope.com
      Milo zobaczyc Poznan na lotniczej mapie Polski...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka