aglomeracja 03.12.05, 22:48 Witam! Chciałbym się dowiedziec, co buduje się w waszym mieście przy wylocie na Ostrów (początek obwodnicy). Wygląda na poważny magazyn lub centrum logistyczne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch3 Re: Nowa inwestycja 04.12.05, 11:47 Witaj! Trudno powiedzieć o co konkretnie masz na myśli. Być może chodzi ci o silos jaki wybudowano przy wylocie na Ostrów przed przejazdem kolejowym. Ponoc jest to największy tego typu opiekt w Polsce, obok znajduje się paczkownia cukru. Jeśli chodziło ci o tereny polozone blizej trasy katowickiej to niestety nie wiem, nie bywam ostatnio w tamytych okolicach. Ale moze ktoś inny wie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aglomeracja Re: Nowa inwestycja 04.12.05, 20:44 Pisałem, że chodzi mi o obiekt przy obwodnicy. Przejezdzam tam często jednak nigdy nie zauważyłem tablicy informacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
emi53 Re: Nowa inwestycja 05.12.05, 22:12 Na zdjęciu lotniczym Środy z płn.-zach widoczny obiekt,w miejscu gdzie obwodnica łączy sie z szosą brodowską /hale z pięcioma bramami,na lewo place zapiaszczone,koloru żółtego/.To widocznie o ten obiekt pyta administrator o.-k. Nic wiecej nie mogę narazie dowiedzieć się.Wyśledziłem go - reszta należy do miejscowych forumowiczów.Przynależność do grona mieszkańców zobowiązuje: należna jest turystom i gościom wyczerpujaca informacja.Mam nadzieje,że zostanie ona udzielona. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Rozwiązanie zagadki 15.12.05, 21:35 Wiec dowiedzialem sie od kolegi co tam sie dzieje. Odpowiedz niestety bardzo zwiezla ale jest :) "Największa w Polsce hala produkcyjno - magazynowa "Aquaform"! " www.aquaform.com.pl/www2/index.php?section=main&sub=test Odpowiedz Link Zgłoś
aglomeracja Nadal nikt nie wie? 13.12.05, 16:40 I cisza... mam nadzieję, że ktoś się w końcu dowie co tam powstaje... Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Nadal nikt nie wie? 13.12.05, 17:34 Zapomniałem! Dobrze ze mi przypomniales bo zupelnie zapomnialem, sam jestem ciekaw co tam powstaje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś