dagdab 05.12.05, 22:56 Nauczyciele chyba chcieliby wierzyć, że tak już nie jest, ale doskonale pamiętam jak jeszcze kilka lat temu w mojej budzie nauczycielka nie tylko tak się darła, ale jeszcze waliła z całej siły dziennikiem w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzich Pociech To prawdziwa reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:11 U mojego syna w gimnazjum na Hangarowej jest taka polonistyka. Hetera i krzykacza jak mało kto! Współczuje dzieciakom, że z takimi babami mają do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: To prawdziwa reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:23 Słyszałam o niej od siostry. Podobno toczka w toczke jak ta z reklamy, tylko duzo brzydsza, bo gruba jak beka Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Sprzątaczka z dziennikiem 06.12.05, 13:58 Aktualna taktyka agencji reklamowych to obrażanie kogo popadnie (oprócz katolików, bo obrażanie uczuć religijnych jest karalne). Obrażona grupa zaczyna protestować, po czym gazety piszą o tym, robiąc firmie reklamę. Przewiduję, że w następnej reklamie Plusa będzie coś o Arabach lub Żydach. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Rany boskie, straszna obraza!!! Do sadu ich IP: 217.77.224.* 06.12.05, 14:16 pozwac! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A czyż Żyd lub Arab nie może być w reklamie??? 06.12.05, 19:04 A czyż Żyd lub Arab nie może być w reklamie??? W zachodnich są Polacy - niekoniecznie ci najlepsi, i jakoś społeczeństwa tam nie protestują... navaira napisał: > Aktualna taktyka agencji reklamowych to obrażanie kogo popadnie (oprócz > katolików, bo obrażanie uczuć religijnych jest karalne). Obrażona grupa zaczyna > > protestować, po czym gazety piszą o tym, robiąc firmie reklamę. Przewiduję, że > w następnej reklamie Plusa będzie coś o Arabach lub Żydach. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator__ EECH TE KOMPLEKSY BELFERKÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:57 Więc tak, nauczycieli dzielimy na : 1. tych co wykonują ten zawód z pasją, ambicją - czyli ciekawie, nowocześnie itp.. - oni nad tę reklamę ignorują, bo znają swoją wartość 2. tych co poszli na te studia bo nie wiedzeli co z sobą zrobić, skończyli je po to by się w hierarchii społecznej podciągnąć, umieją na blachę to co w podręcznikach i tego wymagają - i ich ego jest urażone bo.... tylko mają baaardzo niewiele do zaoferowania ze swojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: EECH TE KOMPLEKSY BELFERKÓW... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 17:46 Dobrze jeszcze jeśli umieją na blachę.. są i tacy co sami nie wiedzą czego chcą, i tego właśnie wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Moim zdaniem reklama mówi prawdę o nauczycielach! 06.12.05, 18:41 Moim zdaniem ta reklama mówi prawdę o nauczycielach! i rozwydrzonych dzieciakach - do granic wytrzymałości. Oczywiście, że niektórych - ale takie sytuacje istnieją, zwłaszcza w obecnych szkołach, gdzie demokracja od doopy strony, i ciągła pogoń za utaconym rajem wolnego rynku, wyścigu szczurów, i kultury społeczeństwa konsumpcyjnego, powoduje braki w wychowywaniu dzieci w domu przez rodziców, brak szacunku dla starszych, nauczycieli, itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameriga Re: Moim zdaniem reklama mówi prawdę o nauczyciel IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 07.12.05, 08:50 jestem nauczycielką i bawię się setnie za każdym razem, gdy widzę tę reklamę. też się czasem tak zachowuję. bo jak mam zareagowac, gdy widzę na końcu długiego korytarza dwóch biorących się za czuby młokosów? zanim bym dobiegła, to juz któryś nie miałby zębów. a może powinnam do nich zadzwonic? to chyba też mógłby by pomysł na reklamę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakra Re: Moim zdaniem reklama mówi prawdę o nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:25 Gratuluję dystansu.Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiska Re: Moim zdaniem reklama mówi prawdę o nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:21 Iwo Zanowski ( twórca reklamy) na prezydenta i niech dostanie nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedagogikę! 06.12.05, 19:05 Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedagogikę! Gość portalu: observator__ napisał(a): > Więc tak, nauczycieli dzielimy na : > 1. tych co wykonują ten zawód z pasją, ambicją - czyli ciekawie, nowocześnie > itp.. - oni nad tę reklamę ignorują, bo znają swoją wartość > 2. tych co poszli na te studia bo nie wiedzeli co z sobą zrobić, skończyli je > po to by się w hierarchii społecznej podciągnąć, umieją na blachę to co w > podręcznikach i tego wymagają - i ich ego jest urażone bo.... tylko mają > baaardzo niewiele do zaoferowania ze swojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczony Re: Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:06 Powielasz stereotypy, dziecino, po pedagogice możesz być najwyżej pedagogiem szkolnym. Aby uczyć w szkole trzeba skończyć KONKRETNY kierunek uniwersytecki+wyszkolenie pedagogiczno-psychologiczne. Zanim coś powiesz, spradź wiedzę - nie zrobisz sobie obciachu...zwłaszcza publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Uczony szkolony a gamoń pierd... 06.12.05, 21:19 Jak mawiał mój ś.p. ojciec. 1. Po pedagogice specjalnej (która jest kierunkiem na UAM jako pedagogika) możesz uczyć klasy od 1-3 oraz w szkołach specjalnych więc coś ci się "uczony" po gibało bo mam wielu znajomych i nie kończyli żadnych studiów oprócz pedagogiki a pracują jako nauczyciele. 2. Można uczyć przedmiotu po skończeniu kursów z danej dziedziny i pedagogiki. (np. pedagogika + kurs komputerowy i być nauczycielem podstaw informatyki.) 3. Można skończyć inny kierunek studiów i zostać nauczycielem danego przedmiotu. A wiem to z autopsji bo skończyłem PP a teraz uczę w szkole młodzież "technik komputerowych" (kursy pedagogiczne dopiero zamierzam kończyć na razie jestem jako nauczyciel-stażysta co nie oznacza że jestem stażystą tylko nauczycielem bez papierów. Pensję mam nauczycielską) Jednym słowem pomyliłeś wyraz "trzeba" z "można" A pedagogiem to można być nawet i w poprawczaku czy gdzieś zależnie od skończonego kierunku pedagogiki (resocjalizacja, pedagogika opiekuńcza itp.) Na koniec dodam że ludzie mają rację że na pedagogice są ludzie "z przypadku" przynajmniej z moich obserwacji wynika że 80% jest takich a mam jakieś 30% swoich znajomych którzy ukończyli pedagogikę więc mam porównanie. Niewielu jest z zamiłowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedago 06.12.05, 22:59 Znasz się jak ten tam z Tel Awiwu na świnkach... Gość portalu: uczony napisał(a): > Powielasz stereotypy, dziecino, po pedagogice możesz być najwyżej pedagogiem > szkolnym. Aby uczyć w szkole trzeba skończyć KONKRETNY kierunek > uniwersytecki+wyszkolenie pedagogiczno-psychologiczne. Zanim coś powiesz, sprad > ź > wiedzę - nie zrobisz sobie obciachu...zwłaszcza publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:37 co ty za bzdur opowiadasz. W LO mojego syna uczy pani od strugania patykw czyli po ZPT. Skonczyla jedynie roczny kurs podypolmowy i uczycielka matematyki gotowa. Jest tak tempa ,ze az wstyd ale pani profesor cala gemba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkudla Re: Była zasada-nie zdasz konkretnie to na pedago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:27 aaaaaa guzik prawda!!!u nas w szkole nauczyciel "od"angielskiego uczy histori,przyrody polonistka!!!iiiii ja sie pytam czy oni sa tacy wykształceni wszechstronnie????bzdura!!!!był etat to sie załapali...nauczycieli to mamy za"jajo".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż nauczycielki Re: EECH TE KOMPLEKSY BELFERKÓW... IP: *.chello.pl 06.12.05, 21:17 > Więc tak, nauczycieli dzielimy na : > 1. tych co wykonują ten zawód z pasją, ambicją - czyli ciekawie, nowocześnie > itp.. - oni nad tę reklamę ignorują, bo znają swoją wartość > 2. tych co poszli na te studia bo nie wiedzeli co z sobą zrobić, skończyli je > po to by się w hierarchii społecznej podciągnąć, umieją na blachę to co w > podręcznikach i tego wymagają - i ich ego jest urażone bo.... tylko mają > baaardzo niewiele do zaoferowania ze swojej strony powiem wiecej ... moją małzonkę która jest nauczycielką juz od 10 lat ta reklama bawi niezmiernie .... zawsze mnie woła przed telewizor kiedy ją emitują :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż nauczycielki Re: EECH TE KOMPLEKSY BELFERKÓW... IP: *.chello.pl 06.12.05, 21:35 dodam jeszcze że przedstawiłem krótko żonie w sms-ie informację o proteście nauczycieli z ZNP ... i tutaj cytat dosłowny odpowiedzi małzonki .. też sms- owy .... "Nauczyciele są poje..i" ;-))) Ps. przepraszam w swoim imieniu wszystkich nauczycieli bez poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka nauczycielki Re: EECH TE KOMPLEKSY BELFERKÓW... IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 07.12.05, 09:35 Moja mama jest nauczycielką i jak słyszę historie na temat niektórych nauczycieli w jej szkole, to kobieta z reklamy i tak jest bardzo delikatna. Mama też twierdzi, że nauczyciele są po... Zazwyczaj (w moim mieście) są to przypadki, które po liceum się nie dostały na studia, więc zaczęły uczyc w szkole. Raz na miesiąc w weekend jeździli na "studia"- sesja polegała na napisaniu eseju. Więc mają wyższe wykształcenie, a w głowie pustka i zero pasji. Są mistrzami w produkowaniu papierów- stąd ich "kwalifikacje"- są nauczycielami dyplomowanymi. W Polsce promuje się bylejakośc- w oświacie niestety też... A nauczyciele często wyglądają właśnie tak , jak w tej reklamie- więc nie ma się o co oburzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greet Re: To prawdziwa reklama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:10 rozpuszczonym bachorom właśnie takie hetery sa potrzebne. I nie ma sie co oburzać, one naprawdę tak wyglądają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: To prawdziwa reklama! IP: *.n1.tiral.net 06.12.05, 17:07 a ja wspolczuje nauczycielom ktorzy maja do czynienia z pani synem Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Re: To prawdziwa reklama! 06.12.05, 21:41 dzis odbieralem 9 letniego Jaska ze swietlicy. pani oczywiscie wydarla sie, ale musiala, by przekrzyczec nasze kochane pociechy. nie widze w tym nic zlego, a poza tym reklama jest zabawna, Jaska rozsmiesza rownie bardzo jak mnie- Andrzej lit 43. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: To prawdziwa reklama! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:14 wiele mówi się o zmianach w szkolnictwie,ale na mówieniu się kończy. A takie okropne babska są prawie we wszystkich szkołach. NIESTETY Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 05.12.05, 23:36 Kurcze, jak nie Środa, to znp. Ludzie, przecież nic złego się nie dzieje, a reklama jest chociaż ciekawa. A może powinni jak we "fruwających", czy "spadających" reklamach dodać wstawkę, że te wydarzenia nie miały miejsca i nie należy ich brać bezpośrednio?? EEEEEe, czepiają się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była belfrzyca Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:49 To tak trochę " na złodzieju czapka gore". Reklama jest OK, oddaje wiel. A nauczyciel tacy przecież bywają i to nie rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.icpnet.pl 06.12.05, 00:03 A co to ma dorzeczy, że większość nauczycieli się tak nie zachowuje? Większość gospodyń domowych też nie wpuszcza do domu faceta do smarowania chleba, a większość doradców finansowych nie karmi piersią dzieci w pracy. Co za niedorzeczny argument! Reklama jest bardzo słaba, ale jaki sens ma jej krytykowanie za to, że większość tak nie robi?! Chore! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Reklama jest świetna bo intryguje i zwraca uwagę + 06.12.05, 18:45 Reklama jest świetna bo intryguje i zwraca uwagę na+ PlusGSM. Reklamy Benettonu też szokowały, ale, nawet kontrowersyjne do granic smaku, wypromowały markę w Polsce, uczyniły ją bardziej znaną. Taki jest nowoczesny marketing - po trupach do celu, jak i obecne społeczeństwo, polityka, reality (z BigBrother too) Gość portalu: lolek napisał(a): > A co to ma dorzeczy, że większość nauczycieli się tak nie zachowuje? Większość > gospodyń domowych też nie wpuszcza do domu faceta do smarowania chleba, a > większość doradców finansowych nie karmi piersią dzieci w pracy. > Co za niedorzeczny argument! > Reklama jest bardzo słaba, ale jaki sens ma jej krytykowanie za to, że większoś > ć > tak nie robi?! Chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:20 dokładnie, "uderz w stół..." myślę, że każdy z nas pamięta podobnych nauczycieli, wcale niekoniecznie kobiety (nie drażnić pani Środy!). nie rozumiem robienia "wielkiego halo" z reklam, tak jakby to one tworzyły rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:31 To nie pierwsza reklama z serii "nauczycielskich" i mam mieszane uczucia: - Knorr (gorący kubek): nauczycielka lekceważy ucznia rozwiązującego zadanie na tablicy, bo je, podobnie było w reklamie Knoppers - Pysio: wredna z wyglądu nauczycielka łamie szkolne przepisy zostawiając klasę bez opieki, a wtedy w sali dzieci piją sok i robią totalny bałagan - Kangus: baba w berecie zanudza dzieci w muzeum - antidotum są płatki, po nich dzieci demolują eksponaty - i teraz ta Plusa - efekty w szkole widać, negatywne. I tak rodzą się stereotypy "wredny nauczyciel" oraz wzorce osobowe uczniów (jesteś trendy jak robisz zadymę na lekcjach, kruszysz ciastkami, chlapiesz sokiem i demolujesz muzeum). Dlaczego inne grupy zawodowe nie są tak wykorzystywane? Przecież tę promocję doktor "pavulonik" dzwoniący do odpowiedniego zakładu mógłby reklamować... Odpowiedz Link Zgłoś
lwf9634 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 15:35 Gość portalu: matka napisał(a): > Dlaczego inne grupy zawodowe nie są tak wykorzystywane? Przecież tę promocję > doktor "pavulonik" dzwoniący do odpowiedniego zakładu mógłby reklamować... Pomyłka - pewnie miałeś/aś na myśli Panią Doktor Potasik, Pavulon to specjalność sanitariuszy-ratowników Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Belfry, nie oburzajcie się - to tylko reklama !!! 06.12.05, 18:46 Belfry, nie oburzajcie się - to tylko reklama !!! Gość portalu: matka napisał(a): > To nie pierwsza reklama z serii "nauczycielskich" i mam mieszane uczucia: > - Knorr (gorący kubek): nauczycielka lekceważy ucznia rozwiązującego zadanie na > tablicy, bo je, podobnie było w reklamie Knoppers > - Pysio: wredna z wyglądu nauczycielka łamie szkolne przepisy zostawiając klasę > bez opieki, a wtedy w sali dzieci piją sok i robią totalny bałagan > - Kangus: baba w berecie zanudza dzieci w muzeum - antidotum są płatki, po nich > dzieci demolują eksponaty > - i teraz ta Plusa - efekty w szkole widać, negatywne. > I tak rodzą się stereotypy "wredny nauczyciel" oraz wzorce osobowe uczniów > (jesteś trendy jak robisz zadymę na lekcjach, kruszysz ciastkami, chlapiesz > sokiem i demolujesz muzeum). > Dlaczego inne grupy zawodowe nie są tak wykorzystywane? Przecież tę promocję > doktor "pavulonik" dzwoniący do odpowiedniego zakładu mógłby reklamować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Belfry, nie oburzajcie się - to tylko reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:01 Nie jestem belfrem, tylko socjologiem i na pewne rzeczy patrzę inaczej. Mam dzieci w wieku szkolnym i orientuję się, jak młodzież odbiera reklamy i na co zwraca uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Trafił socjolog na socjolożkę... 06.12.05, 22:55 Trafił socjolog na socjolożkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO-JO Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:25 MALO UDRECZENIA DOZNAŁEŚ PAŁOWANIA I TRAKTOWANIA CZŁOWEKA JAK ŚMIECIA MOŻE TEGO GATUNKU MASZ GENY MLEKIEM WYSAŁEŚ.DO PANA NIKKT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maru Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:35 i znow NIETOLERANCYJNE Polaczki... Boze, nawet sami z siebie nie potrafimy sie smiac... Zalosne! SAm jestem nauczycielem i uwazam te reklame za ZAJEFAJNA!! A jak ktos nie ma poczucia humoru.... to do kosciola-tam jest smiesznie, juz niedlugo bedzie tam szopka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:43 Gość portalu: maru napisał(a): > i znow NIETOLERANCYJNE Polaczki... Boze, nawet sami z siebie nie potrafimy sie > smiac... Zalosne! SAm jestem nauczycielem i uwazam te reklame za ZAJEFAJNA!! > A jak ktos nie ma poczucia humoru.... to do kosciola-tam jest smiesznie, juz > niedlugo bedzie tam szopka :-) Śmiesz się nazywać nauczycielem?! Nawet nie potrafisz pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
jcipl2002 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 15:52 kurczę, jakie to straszne, nauczyciel a nie używa super porpawnej polszczyzny. Skeezy, ty to jesteś tak cudowny/a, tak to pięknie przyuważayłeś. jesteśmy wiochą, straszną wiochą. Cały świat z nas się śmieje, tylko sami nie potrafimy. Dajcie luzu. teacher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżbelfer Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.swarzedz.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:42 Czepiają się, fakt. Ja, nauczycielka, wam to mówię. A mnie to nie obraża, bo to nie ja. Początkowo drażnił mnie ten wrzask, ale teraz - w kontekście protestów - coraz bardziej śmieszy. Zaczynam sobie nawet planować, że wejdę z czymś takim w grupę uczniów - mają poczucie humoru wieksze niż kilku nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 07:13 Oburzyli sie bo reklama prawdę pokazuje.....Nie osmieszajcie się!!!!!!!! zacznijcie uczyć a nie się wyżywać na uczniach, ja na szczęście już od 6 lat mam WAS z głowy......oczywiście nie generalizując, przepraszam tą mniejszość dobrych nauczycieli........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:24 otóż to. Kiedy skończyłam liceum, wiedziałam że cokolwiek się nie zdarzy NIGDY W ŻYCIU nie chcę mieć więcej do czynienia ze szkołą. Kwestia pani nauczycielki jak żywa! One dokładnie tak mówiły... ktoś ma niezłe ucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whig Zwrot "jeden z drugim", niegramatyczny, miałem IP: 213.17.201.* 06.12.05, 08:42 okazję usłyszeć tylko w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator__ Re: Zwrot "jeden z drugim", niegramatyczny, miałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:03 jeśli już to chyba "pierwszy z drugim" albo "jeden i drugi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whig tak, zanim przyjdą Niemcy. IP: 213.17.201.* 06.12.05, 14:12 co za człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
49.06.xx Re: Zwrot "jeden z drugim", niegramatyczny, miałe 06.12.05, 14:16 Ta reklama jest oczywiście przerysowana.O wiele bardziej przykra jest reklama nauczycielki, pijącej zupkę Knorr.Pojawiający się w niej inni ludzie mają normalne, proste spojrzenie.A nauczycielka? No cóż, spogląda lisio i obłudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogibaboo a moze ten 'jeden i drugi' to sie tyczy Jacka i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:23 Placka??? Wtedy to reklama bylaby polityczna! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To jeden był z trzecim ? a nie drugim ??? 06.12.05, 18:49 To jeden był z trzecim ? a nie drugim ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.cs.put.poznan.pl 06.12.05, 08:48 Myślę, że również strażacy powinni słać lisy do pani Waniek, bo przecież w reklamie banku przepuszczają na pasach staruszkę a jeden z nich idzie po kredyt do banku. Wiadomo, że oni "naprawdę od dawna tak się już nie zachowują". Podbnie pracownicy GSMów powinni skarżyć sie na Mumio, bo w reklamach robią z nich idiotów. Czy ludzie już przestali myśleć - ironia i wyolbrzymianie są naturalne w reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ale babka z BRE-banku balona ma fajnego! 06.12.05, 18:50 Ale babka z BRE-banku balona ma fajnego! I ten MBA w Londynie... Gość portalu: Żorż napisał(a): > Myślę, że również strażacy powinni słać lisy do pani Waniek, bo przecież w > reklamie banku przepuszczają na pasach staruszkę a jeden z nich idzie po kredyt > do banku. Wiadomo, że oni "naprawdę od dawna tak się już nie zachowują". Podbni > e > pracownicy GSMów powinni skarżyć sie na Mumio, bo w reklamach robią z nich > idiotów. Czy ludzie już przestali myśleć - ironia i wyolbrzymianie są naturalne > w reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 09:56 reklama jest beznadziejna jak większość w naszej tv, ale jesli chodzi o to czy przedstawia prawdę, to dla mnie jest to zupełnie obce zjawisko, u mnie w podstawówce czy liceum nauczycielki znikały w swoim pokoju lub plotkawały gdzieś w kącie i w ogóle nie reagowały na zachowanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Powiedz mi dlaczego ta reklama jest kiepska??? 06.12.05, 18:51 Powiedz mi dlaczego ta reklama jest kiepska??? caprice83 napisała: > reklama jest beznadziejna jak większość w naszej tv, ale jesli chodzi o to czy > przedstawia prawdę, to dla mnie jest to zupełnie obce zjawisko, u mnie w > podstawówce czy liceum nauczycielki znikały w swoim pokoju lub plotkawały > gdzieś w kącie i w ogóle nie reagowały na zachowanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Powiedz mi dlaczego ta reklama jest kiepska?? 07.12.05, 09:13 Bo jest nudna, mało śmieszna, zawarte w niej informacje wchodzą jednym a wychodzą rugim uchem, nie sa na tyle wyraźne żeby zostaly zapamietane. A ała sytuacja jest dla mnie niedorzeczna, o ma sieć PLUSa do nauczycielki która co jakiś czas wrzeszczy na uczniów? Dobre reklamy (większości) mozna obejrzeć w 'Zakazanych reklamach' na Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Reklama jest świetna i baaaardzo śmieszna !!! 07.12.05, 09:39 Reklama jest świetna i baaaardzo śmieszna !!! Tylko pewnym nauczycielom - heterom - nie jest do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 A co jest w niej takiego śmiesznego? 07.12.05, 14:55 Nie jest do śmiechu nie tylko nauczycielkom, reklama jest po prostu denna, nic nie przedstawia, w żaden sposób nie zostanie zapamiętana przez potencjalnego klienta, jak dla mnie PLUS tym razem dał plamę, o wiele lepsze sa jego reklamy z panami z kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziunia Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 00:26 niestety moja droga mylisz sie- reklama jest dobra. Kontrowersyjna ale dobra. Pytasz co ma wspólnego plus z krzyczącą nauczycielka? Czyli dla Ciebie reklamy proszków tylko co? Jak coś ma wspólnego z czymś. Kawa na ławe? Jak dla kretynów? No cóż, na prawie sie nie znasz, choć ponośc"studiujesz":, pyschologię reklamy zostaw, bo pojęcia o niej nie masz. Jeśli już pisz, że dla Ciebie ta reklama jest denna ok? Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? 08.12.05, 15:08 Ta reklama jest na takim samym poziomie jak reklama media markt (dla idiotów), najwidoczniej ty tez jestes na takim poziomie. Co do kontrowersyjności to radze nie siadac przez tv po dobranocce bo jeszcze zawału dostaniesz. Nie ma w niej nic kontrowersyjnego. Nawet sami realizatorzy reklamy wiedzą ze reklama jest nudna, po to wprowadzili krzyk nauczycielki, zeby widz podniosł wzrok do tv bo poczatkowe 'mremranie' do telefonu nie zainteresowałoby nikogo. Zreszta po co ja ci to tłumacze, nie umiesz nawet odpiwiedziec na moje pytanie DLACZEGO TA REKLAMA JEST DOBRA, CO JEST W NIEJ SMIESZNEGO, CO JEST W NIEJ KONTROWERSYJNEGO? Oczywiście odpowiedzi nie znasz. Twój post jest pozbawiony konstruktywnej krytyki, nie zgadzasz sie ze mna, bo stoisz na poziomie reklam media marktu, a zamiast grzecznie sie wyprodukowac kopiujesz postawe innego podobnego poziomem uzytkownika - pana nikta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziunia Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:59 Caprice! Dlaczego Ty musisz zawsze ludzi obrażać? Po prostu to jest jakieś nieporozumienie. Każdy Twoj post tchnie jadem, agresją, jesteś pierwsza do pospiesznej oceny innych. Dlaczego? Trauma z dzieciństwa? Kłopoty w relacjach międzyludzkich? O poglądach Twoich nie dyskutuje, nie zgadzam się z nimi ale są Twoje i ok. Dopóki nie mówisz, ze jestem głupia, bo mam inne. Caprice- a Twoje tłumaczenie mi reklamy i dlaczego realizatorzy wprowadzili krzyk nauczycielki- hahahahhahaah. To jest poziom 6-latka!!!!!! Caprice Ty poważnie? Chyba nie prawda? CZY TY WIESZ, ze copywriter zrobił to CELOWO??? Odpowiadam na pytanie: reklama jest dobra, bo kontrowersyjna, bo jest wokół niej dużo szumu i PLUSowi w to graj...Opiera się na stereotypach, kóre funkcjonują o nauczycielach. Nie jest reklamą de facto wprost, które są przeważnie nudne i powodują ruch w kierunku pilota. Kontrowersyjna- bo oparta na stereotypie, kóry już dziś nie powinien funkcjonować, Dziś nauczyciele boją sie uczniów- takie czasy, takie trendy. Co w niej jest śmiesznego- ano ta umiejetność przejscia od ryku do rozmowy i z powrotem... Sytuacja jest smieszna, kontrowersyjna i smieszna. I słowa, które używa ta nauczycielka są ciekawe- zupełnie inne przez telefon, zupełnie inne podczas krzyku. Mam pisac dalej? Ufff ale sie spisałam Radze Ci Caprice na przyszłośc- nie obrażaj mnie, nie pisz o moim poziomie- bo postaram sie, zeby Cie zablokowali.Udało mi się już z kilkoma użytkownikami, kórzy nie potrafią odróżnić pogladów od ludzi, uda mi się i z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? 09.12.05, 18:42 zablokować to jedynie ciebie mogą, to jednak nie moje posty są w większości kasowane, a takich jak ty, więc sie nie wymądrzaj, szczególnie że jeszcze większego steku bzdur nie czytałam. reklama jest FATALNA i jednak to zdanie większosci ludzi (to do tych co tak podpierają się demokracją przy zwalczaniu mniejszości) ps. odpisałam dokładnie takim samym tonem jak ty, w powyższym poście i tym który już skasowali, więc chyba widzisz wyraźnie kto się bardziej do skasowania nadaje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziunia Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:14 Haha- koniec Caprice. Po prostu piszesz głupoty. Kim ja jestem? Może Twoim wykładowcą co? Przypadek jesteś niereformowalny. Jake zdanie większości ludzi- zrobiłas badania ogólnopolskie? TY PO PROSTU NIE ROZUMIESZ CO JA NAPISAłAM- hihihi Nic jeszcze mojego nie skasowali- nigdy moja droga:-) Ale bez obawy- nie lękaj się- jesteś największym ubawem całego forum:-)) Nikt się Ciebie nie pozbędzie- z kogo mielibyśmy kpić? Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? 09.12.05, 21:03 To może poprosimy moderatora by przywrócił twoja usuniętą wypowiedź, po tym jak kliknęłam żeby wylądowała w koszu? Znalazła się kolejna mądralińska naśladująca pana nikta, tacy juz tu sa nie przebijesz się. Twoja wypowiedz rozumiem ale pojac nie moge ze NIE ROZUMIESZ REKLAMY I BZDURY GADASZ. Idź spac juz po dobranocce nie powinnas siedziec o tak poznej porze, te kontrowersyjne reklamy spac ci nie dadza... buahahaha:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziunia Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:21 Caprice! Dosyć! Przeczytaj swój post-przeczytaj i zastanów się. Nie rozumiesz róznicy pomiędzy odnoszeniem się do tekstu a obrazaniem ludzi? Rozumiesz róznice: "piszesz głupoty" i "jesteś głupia"? Ja nie przebijam się Caprice- ja po prostu naśmiewam się z Twoich postów. I dobrze się bawie:-) Choć może w rzeczywistości jesteś miłą osobą (chciałabym w to wierzyć!) Nie możliwe jest bowiem, żeby ktoś mógł pisać takie bzdury:-) O sen się mój nie troszcz- nie odmówie sobie przyjemności naigrywania się z Twoich postów. W cichości ducha mam nadzieję, że bawisz się równie dobrze jak ja... Aha- i nie krzycz- to oznaka słabości. Pozdrawiam Cie studentko prawa (hahaha- być może się znamy, oj znamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiska Re: A co jest w niej takiego śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:57 Caprice nie denerwuj mnie. Jesteś pośmiewiskiem nie tylko całego forum, każdy kto przeczyta twoją wypowiedź stwierdzi że coś jest z tobą nie tak. Edziunia ma racje a co do odpowiedzi na twoje pytanie? pytając się o to pokazujesz swój poziom więc przestań gadać głupoty bo z każdym twoim postem się pogrążasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiska Re: Reklama jest świetna i baaaardzo śmieszna !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:25 Gdyby to odemnie zależało to tych którzy protestowali skazał bym na dożywocie w więzieniu o bardzo zaostrzonym rygorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gama87 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:11 No bez przesady. Skoro nauczyciele sie oburzaja, to znaczy, ze z nimi cos nie tak i boja sie czegos. Osobiscie nie znam i nie slyszalam o takim przypadku, jaki reprezentuje soba pani w reklamie i dlatego nie biore jej na powaznie. JEsli wiec oburzeni nauczyciele uwazacie, ze owa reklama szkodzi Waszemu wizerunkowi, to chyba naprawde macie cos na sumieniu, bo innaczej podeszlibyscie do tego na luzie, jak duza czesc spoleczenstwa. Ludzie - troche dystansu! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Każda szkoła ma choć jedną taką panią... 06.12.05, 18:53 Każda szkoła ma choć jedną taką panią... I tu jest problem - opowiada prawdę o naszej Polskiej rzeczywistości, "polskim piekle", które często zaczyna się w szkołach... Gość portalu: Gama87 napisał(a): > No bez przesady. Skoro nauczyciele sie oburzaja, to znaczy, ze z nimi cos nie > tak i boja sie czegos. Osobiscie nie znam i nie slyszalam o takim przypadku, > jaki reprezentuje soba pani w reklamie i dlatego nie biore jej na powaznie. > JEsli wiec oburzeni nauczyciele uwazacie, ze owa reklama szkodzi Waszemu > wizerunkowi, to chyba naprawde macie cos na sumieniu, bo innaczej > podeszlibyscie do tego na luzie, jak duza czesc spoleczenstwa. Ludzie - troche > dystansu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Proof Re: Każda szkoła ma choć jedną taką panią... IP: *.icpnet.pl 07.12.05, 01:33 Eee "piekło"? Idź do szkoly na jeden dzień, to zobaczymy, czy nie bedziesz na dzieci krzyczeć. Ja wprawdzie nie jestem nauczycielem, ale dobrze pamiętam swoją szkołę. Na niektórych po prostu łagodność nie działa. Nigdy bym nie chciała zostac nauczycielką, jest to jeden z najtrudniejszych, najodpowiedzialniejszych i najsłabiej płatnych zawodów w Polsce. A reklama jest zwyczajnie prymitywna, tylko że skarżenie Plusa mija się z celem - robią mu tylko dodatkową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 10:35 Jako nauczyciel mówię do działaczy ZNP i nauczycielskiej "Solidarności": zajmijcie się lepiej walką o poprawę naszych uposażeń i warunków pracy a nie takimi głupotami! Nie kompromitujcie naszego środowiska zachowaniem w stylu babci-dewoty w moherowym berecie spod rozgłośni w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 077 Re:Ciekawe co na to geje i lesbijki???,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionos Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 12:51 No mamy nastepne święte krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek KAPTUREK TEZ SIE NIE PODOBAL IP: *.pool80204.interbusiness.it 06.12.05, 14:03 no o czego spodziewaliscie sie teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: KAPTUREK TEZ SIE NIE PODOBAL 06.12.05, 18:55 O jakim KAPTURKU mówisz? Bo się zaraz Kościół zacznie oburzać... Gość portalu: maciek napisał(a): > no o czego spodziewaliscie sie teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolmops Szczera i cała prawda... IP: 212.160.172.* 06.12.05, 14:09 ...w tej reklamie. Przypominam sobie dziesiątki i setki takich sytuacji ze szkoły, pamiętam nazwiska tych belfrów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: KOSZMARNE ROZDARTE BABSKO! IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 14:14 to koszmarne babsko piluje dzieci na przerwie zeby sie nie pozabijaly. Akurat takich wrzaskow ze szkolnych korytarzy nie wspominam najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: KOSZMARNE ROZDARTE BABSKO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:31 no właśnie, żeby się nie pozabijały. Tylko ci rodzice, którzy czesto przychodza do szkoły wiedzą, jak wyglądają przerwy. Dzieciaki wrzeszczą wniebogłosy, biegają, biją się, a nauczyciel po 45 minutach lekcji musi stać w tym hałasie i uspokajać, rozdzielać bijacych się i oczywiście powinien to robić z rozbrajającycym uśmiechem, cichutko ( tylko kto by go usłyszał). Takie zachowanie rozumieją jeszcze uczniowie, którzy dyżurują, a których wtedy nikt nie słucha. Zresztą i tak wszystkiemu winny jest nauczyciel. Tylko zauważcie, że ten sam nauczyciel w jednej klasie nie podnosi głosu, a w drugiej zachowuje się jak w reklamie. No cóż jaki materiał, takie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczuleniowiec Re: KOSZMARNE ROZDARTE BABSKO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 02:17 mylisz się, że ten sam nauczyciel w jednej klasie nie podnosi głosu, a w drugiej drze się jak w reklamie - zazwyczaj jest na odwrót - klasa potrafi się zachowywać żle lub bardzo dobrze, wzorowo, na pokaz w zależności od nauczyciela :| przecież to nauczyciele mają wychowywać ;-))) wiem, co mowię - jestem uczniem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumer Opowiem teraz prawdziwą historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:18 kiedyś jadłem obiad w ogólnodostępnej szkolnej stołówce, gdzie można kupić tanie żarcie. Jadłem sobie obiadek, a stolik obok siedziały jakieś młode siksy z tejże szkoły, mówiły coś do siebie i żartowały, stolik dalej siedziała jakaś nauczycielka, która co jakiś czas "piłowała ryja" bo nie podobał jej się ich śmiech i żarty. Najśmieszniejsze jest to że wcale te młode nikomu nie przeszkadzały za to, np. mnie ciągle przeszkadzał jazgot tej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Reklama dotyka winowajców IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.05, 14:21 Pierwszą osobą oburzoną tą reklamą była moja koleżanka - nauczycielka, która czasem( wiem z obserwcji) zachowuje się dokładnie tak jak pani z reklamy :-) Tak nie tylko było, ale i jest. Odwiedzam wiele szkół i kolonii obserwując, że niestety nadal "doświadczeni" pedagodzy tak postępują. Niewybredne: "Debilu", "durniu", "kretynie" nadal często brzmią na korytarzach i klasach szkolnych z siłą na pograniczu wytrzymałości ucha ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.man.poznan.pl 06.12.05, 14:21 "............zapewnia Elżbieta Sadowska, rzeczniczka prasowa Plusa, zapewnia, że jej sieć, Jej zdaniem z reklamy wcale jasno nie wynika, że kobieta rozmawiająca przez telefon to nauczycielka. - To może być sprzątaczka albo ktoś inny w szkole - podkreśla" Tak i co jeszcze. Może wciśniesz nam, że to jest hydraulik, który przyszedl naprawć rurę z kranu. Głupszego tłumaczenia już dawno nie widziałem, żenujący PUSTAK z tego rzecznika - ale nie miałem zamiaru nikogo obrazić mam oczywiście na myśli pustaki budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucy Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.gwo.pl 06.12.05, 17:21 zwłaszcza że ta pani trzyma w ręku dziennik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:25 Znajomym nauczycielkom (wliczając to moją żonę) reklama się podoba. Ich rodzinom także (wliczając w to m.in. mnie). Dzieciakom w szkole także. To o co chodzi? Nie podoba się wrednym,starym babsztylom ze ZNP! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Nie podoba się babsztylom z ZNP bo tak ryczą!!! 06.12.05, 18:58 Nie podoba się babsztylom z ZNP bo tak ryczą!!! Gość portalu: ja napisał(a): > Znajomym nauczycielkom (wliczając to moją żonę) reklama się podoba. > Ich rodzinom także (wliczając w to m.in. mnie). > Dzieciakom w szkole także. > To o co chodzi? > Nie podoba się wrednym,starym babsztylom ze ZNP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-nauczyciel Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: 195.137.246.* 06.12.05, 14:27 wszyscy nauczyciele powinni rozważyć kontynuowanie abonamentu w tej sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark ??? 06.12.05, 18:59 ??? Gość portalu: nie-nauczyciel napisał(a): > wszyscy nauczyciele powinni rozważyć kontynuowanie abonamentu w tej > sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal A MOJ SYN POWIEDZIAŁ, ZE WŁAŚNIE TAK JEST W SZKOLE IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 06.12.05, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uborka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:32 obraza bla bla bla nie dosc ze się drą to jeszcze są obrażalscy, czyli reklama jak najbardziej na miejscu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:41 "- Większość nauczycieli naprawdę już się tak nie zachowuje - twierdzi Maria Kościelniak, szefowa Związku Nauczycielstwa Polskiego w Poznaniu." - niech więc dla tych, którzy JESZCZE się tak zachowują, ta rekalma będzie lustrem: "kochani! właśnie tak wyglądacie wydzierając się jak opętani na dzieciaki!!!". a tych , którzy tak się nie zachowują rekalma nie powinna obrażać, bo przecież ich nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniunia reklama Fructis i inne tez ośmieszają IP: *.betanet.pl 06.12.05, 14:45 a mnie ośmieszają w reklamie Fructis- tam dziewczyna ma brzydkie włosy... i od razu pojawia się sterotyp, ze wszystkie dziewczyny maja polamane wlosy... nie życzę sobie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kobielanka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 14:48 Co za bzdura! Kiedy oglądam tą reklamę to mi się przypominaja czasy podstawówki :-) Dokładnie tak to wygladało. Jeśli jest powód do protestowania, to tylko taki, że w żadnej podstawówce nie jest na przerwie tak CICHO i to jest jedyny element braku realizmu tego spota ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka99 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 14:53 Reklama jest durna i wcale nieśmieszna. "Panawydurniali" się jej twórcy. Przekroczyli pewne granice smaku. Na pewno wsród nauczyciel są pojedyncze "takie przypadki" jak w reklamie, ale pokazywanie wykrzywionego obrazu nauczyciela jest niewychowawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
jcipl2002 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 06.12.05, 15:58 A od kiedy reklamy musza być ze smakiem a na dodatek wychowawcze? Czy ty masz kobieto 99 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dlaczego "durna" i "nieśmieszna" ? Uzasadnij ! 06.12.05, 19:00 Dlaczego "durna" i "nieśmieszna" ? Uzasadnij ! anulka99 napisała: > Reklama jest durna i wcale nieśmieszna. "Panawydurniali" się jej twórcy. > Przekroczyli pewne granice smaku. Na pewno wsród nauczyciel są > pojedyncze "takie przypadki" jak w reklamie, ale pokazywanie wykrzywionego > obrazu nauczyciela jest niewychowawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kab chyba sobie jaja robią - taki protest to żenada IP: 213.192.64.* 06.12.05, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.streamcn.pl 06.12.05, 15:05 Czy nauczyciele krzyczą na dzieci? Może i krzyczą, ale żadna reklama nie może tego propagować. Za propagowanie przemocy powinno się simplusa ukarać, i to zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Nauczycielka temperuje zapędy NewBornKillers !!! 06.12.05, 19:02 Nauczycielka temperuje zapędy NewBornKillers !!! Gość portalu: Sybirak napisał(a): > Czy nauczyciele krzyczą na dzieci? Może i krzyczą, ale żadna reklama nie może t > ego propagować. Za propagowanie przemocy powinno się simplusa ukarać, i to zdro > wo. Odpowiedz Link Zgłoś