Dodaj do ulubionych

Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP

• Gość: nauczyciel Jestem nauczycielem i nie przejmuje się tym bo tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:46
      Jestem nauczycielem i nie przejmuję się tym, bo tak nie robię. Widocznie
      denerwują się ci co tak robią.
    • Gość: anka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.bmj.net.pl 07.12.05, 08:58
      Ta reklama doskonale opisuje to, co pamietam ze szkoly!!! Uwazam, ze jest
      rewelacyjna, podobnie jak pozostale reklamy PLUSa z udzialem Mumio :)))
      Tak trzymac!
    • Gość: Jerzy Wszystkie reklamy Plusa są TRAGICZNE!!! IP: 80.51.186.* 07.12.05, 09:07
      Jak w temacie:
      Wszystkie reklamy Plusa są TRAGICZNE!!!
      • Gość: kiska Re: Wszystkie reklamy Plusa są TRAGICZNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:00
        ale nie ta
    • Gość: wawa Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:16
      aleztak jest nawet w przedszkolach panie drą się do dzieci a w szkole to
      normalka
    • Gość: pjotróś udzerz w stół a nauczyciel sie odezwie :o) IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 07.12.05, 09:16
      a reklama jest dobrze zrobiona i z głową bo jak ja sobie tak wróce do lat
      szkolnych to oczywiście nie wszyscy nauczyciele tacy byli ale i takie panie sie
      zdarzały i co dziwne to tylko panie były takie rozdarte :)

by pjotróś :o)
    • Gość: BBBBBB Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.kkt.pcz.czest.pl 07.12.05, 09:21
      Wprawdzie nie jestem nauczycielką, ale uważam że reklama jest beznadziejna.
      Kiedy pojawia się na ekranie, w momencie zmieniam kanał.
    • Gość: Luka Trochę dystansu, ludzie... IP: *.icpnet.pl 07.12.05, 09:23
      Dlaczego Ci nauczyciele się denerwują właściwie? Czują się winni, odnajduję
      siebie w przedstwionej postaci? Po co robić taką drakę z powodu reklamy bawiącej
      się stereotypem. Walka ze stereotypami chyba nie na tym polega, żeby się obrażać ;)
    • Gość: zzz uooops! trafili w sedno? IP: 195.8.101.* 07.12.05, 09:55
      zzz
    • Gość: pf Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: 212.160.172.* 07.12.05, 09:59
      moja nauczycielka od pracy techniki w podstawówce łapała lewą ręką za włosy a
      prawą biła z liścia po twarzy: z prawej, z lewej, z prawej, z lewej... aż morda
      spuchła
    • Gość: Przemo P Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.polarisnet.pl 07.12.05, 10:06
      Pani Aleksandro, nauczycielka w reklami krzyczy "ponawydurniam" a nie
      "powydurniam". Tak na marginesie.
    • Gość: hilary Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.ppwk.pl 07.12.05, 10:16
      Mi ta Pani przypomina nauczycielke od chemii z podstawowki :) Inna sprawa, ze
      duza czesc nauczycieli jest tak znerwicowana, ze nie powinna pracowac z
      dziecmi :(
    • Gość: dyzio .. "nie podoba się ZNP" - prawda w oczy kole IP: *.zielonagora.lasy.gov.pl / 80.51.39.* 07.12.05, 10:22
      prawda w oczy kole
    • Gość: Joa Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 07.12.05, 14:07
      W reklamie jest: "Ja ci sie ponawydurniam (ładne-z pewnościa to jest pani od matematyki) jeden z drugim!!!!!"
    • Gość: lolo Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.05, 14:50
      świetna i prawdziwa reklama!!!
    • Gość: iwa Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.icpnet.pl 07.12.05, 15:39
      reklama jest oburzająca, a tłumaczenie pani Elżbiety Sadowskiej, rzeczniczki
      prasowej PLUSA beznadziejnie głupie. "ktoś inny w szkole i sprzątaczki" nie
      chodzą z ndziennikiem nauczycielskim i nie pełnią dyżurów podczas przerw. PLUS
      powinien wymienić swojego rzecznika na bardziej komunikatywnego.
      • kiska2 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 22.12.05, 20:16
        To nie reklama jest oburzająca tylko to co ty piszesz.
    • niekatolik Wiwatowska 07.12.05, 20:45
      to chyba z życia wzięte; moja siostra wraz z przyjaciółką zgodziły się, że
      kobieta z reklamy przypomina im nauczycielkę ze szkoły; więc o co te protesty?
    • Gość: Jagoda Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: 80.68.236.* 08.12.05, 13:56
      LUDZIE!!! Zastanówcie się w jakim obrazie ta reklama przedstawia całe
      nauczycielstwo polskie... Ta nauczycielka po pierwsze pokazuje brak
      zainteresowania dziećmi na przerwie, rozmawia przez telefon co powinno być
      zabronione na terenie szkoły...bo jasnym jest że uczeń w tym momencie też
      może ...a jak mu się zdaży, że telefon zadzowni mu na lekcji to też nic złego,
      bo przecież to "mama dzwoni...". Myślę, że reklama ni jest przemyślana...nie
      uczy kultury. A o sposobie traktowania uczniów przez tę nauczycielkę już nie
      będę nic mówić. Z oświatą w Polsce jest źle...a takie reklamy ją pogrążają.
      Jeśli kogoś śmieszy ta reklama...to pozdrawiam i życzę żeby taka nauczycielka
      uczyła jego pociechy...
      • vilejka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 23.12.05, 20:42
        A moim zdaniem (jestem nauczycielką) te protesty świadczą o strasznych
        kompleksach niektórych nauczycieli. Ta reklama jest oczywiście przerysowana
        (jak to reklama), ale równoczesnie bardzo prawdziwa - jak się pracuje w dużej
        szkole i pełni dyżur na korytarzu gdzie jest najmarniej setka dzieci na jednego
        dyzurującego, to czasem (czasem!!!) nie ma innej możliwości tylko ryknąć na
        nich, kiedy się biora za łby. Jasne,ze to wyglada mało sympatycznie, ale żeby
        tak zaraz sie oburzać - no chyba ze to na zasadzie nożyc i stołu. Moze to ci
        się oburzają , którzy nie na przerwach tylko na lekcjach krzyczą? A są i tacy,
        ale ich przeciez reklama nie pokazała...
        A tak na marginesie może ZNP zainteresowałoby sie raczej tym, jak rozwiązac ze
        dyrekcja nie ma prawa wymagać od nauczyciela dyzurowania,bo przerwa jest po
        to,żeby się przygotować do następnej lekcji lub po prostu złapać oddech, prawdę
        mówiąc nie wiem jak można by to rozwiązać (ochroniarze? tzw. obsługa?)
    • Gość: Elle Nie protestowaliby, gdyby to nie było aż tak IP: *.wienerberger.com.pl 20.12.05, 14:34
      prawdziwe. Lekarz krzyczący na pacjentów nie wywołałby protestu środowiska
      lekarskiego, ot taki nieszkodliwy absurd, co innego biorący łapówkę.
    • Gość: kiska Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:19
      ZNP do domu
    • Gość: gościówka Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.devs.futuro.pl 22.12.05, 13:39
      Jak zobaczyłam tą reklamę, to aż mi się łezka w oku zakręciła - poczułam się
      jakbym znowu była w szkole podstawowej... Ech wspomnienia....
    • Gość: ewa z lubuskiego Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:26
      To jest okropne.Dzięki Bogu już nie ma tej reklamy. Nie mogę zrozumieć wielu
      ludzi, że w ten sposób postępują.Miałam w swojej karierzechyba tylko świetnych
      pedagogów, nigdy nie spotkałam się z takim postępowaniem , a wręcz odwrotnie
      dzięki nim wiedziałam, kim chcę zostać.Od ponad 20 lat jestem nauczycielką i
      nie widziałam żadnej mojej koleżanki tak wrzeszczącej, wiem dobrze,że są takie
      przypadki, ale podejrzewam, że są to nauczyciele z przypadku i nie powinni
      pracować w szkole
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka