Dodaj do ulubionych

To była podróż do PRL

08.12.05, 08:28
SUPER ARTYKUŁ :D LOL
Obserwuj wątek
    • Gość: ZG@DNIJ Q .. BEHEH MY PIERWSZAAA BRYGADA, NA SZTOS ! RZUCILIŚMY BEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 04:38
      ja jebEe .. Bohater Gap .. Stary w 1968, ten w 2005 miaŁ Ostatnią szanse,
      poznać w słusznej sprawie .. paŁy smak !! LOL .. na mecz se idź Quu..aaa ..
      i uważaj bo ci wejdzie w krew i wkońcu Ci wjebom z drużyny przeciwnej ..
      ramie w ramie .. o ja jeeebEe ..w jajach łajniee i z osiłkiem osiołkiem, w
      odbycie
      w odwodzie ? a za wami Eszelony tanków i 3 rakiety ziemia ziemia ? Oraz Kaumucy
      Budionnego .. a na dachach gniazda CKM'ów, EE EE EE !!ja jaaaaa A ty z różowym
      granatem miłości i w szaliku w kwiatki i króliczki ? Popijający koktajl mołoowa
      z Cin-cina.. A wy z Geyem na ustach i goździkach w Butunierkach ? Czy na
      odwrót ? na 69 było leżeć sie szcepić zakleszczyć, trudniej by was usunąć albo
      gnojówką lub piżmem skunksa albo jadem pudla z Gwadelupy sie wysmarowac wytarzać

ja mam cie fachu uczyć BiedaAAAku, istny Che Gewarro, Urban Guerrilas Banditos
      Poznań Zapatistas !P Ja jaaa opowieści kapitana Misia tey .. w 48 w Mandżuri ..
      tego od emerytów to idzie na kopy usłyszeć, Proponuję powrót do czytanki o
      Dziadku i Griszy, co z bagnetem na dywizje katiuszy.. Ja perdooole martylogia
      jak cH ooj.. Normalnie stałeś się właśnie Legendarnym Legendą, mojego Pololenia
      Aleee przyznaj sie wkońcu, że nie miałes Co robić poszłeś i miałes jazde i młyn
      za darmo ..bo na bungee sie cykasz a na gorzałe już Ci wątroba nie działa.
      Zachowałeś się więc jak najzwykleszy kibol prostak i jeszcze chcesz medal ?
      i niech to do Ciebie Dojdzie do i twojego poniemieckiego bunkra :].. mój
      dzielny
      Rosynandzie, Butt-Manie Ajwenhoł Zorro Druże Piinki !! nasz zbawco wolności
      równości

i braterstwa ..Obywatel Piszczyk to ty ..Pamiętam cie z 1 majowych marszów i
      wiem
      że głosowałes na PiS ..jatoo wiem ! ty to poprostu lubisz spagetti : Socjalisto
      Katoliku, Q ..Sie po pijaku po nocy z pomników rzucasz, kim ty jesteś wogóle ..,
      Miller Killer Kwachu i Stachu, Bolek Lolek Jacek i Placek .. to przy tobie
      małe
      piwo .. takich : dzikich derwiszy i wiejskich wieszczy mitomanów renegatów to
      nochem wciągam ! powinni cie centralnie hospitalizować ..bez kitu. Se
      encefalograf
      abo lobotomie zafunduj człowieku, zanim będzie za późno .. Stanowisz ewidentny
      narybek polityczny , obejmiesz jakiś resort i Viva Salvador, Viva La Cuba !
      Normalnie widze ciE przed oczami Jak stachanowcu, cały bobrzy dzień, siedzisz
      za stoczonym biureczkiem, w jakimś urynnym zusie i śledzisz tam, gdzie tam

za darmo na jakieś imprezy sie wkręcić marsz Hunwejbinów, Mecz Mikrocefali,
      debata Oportuniści contra Impotenci .. Wiec Demokratów.hotxxx.pl, tvTok szoŁ
      "A może zostać kobietą ".. bo cie robota na zapyziałym urzędzie, doprowadza
      do szału, a masz internet, i w ciul od metra, wolnego czasu .. tocoś trzeba
      robić .. nie ? Ale w domu żona cie pod pantoflem chwali coo ..i szef za
      wazeline ceni .. Rób tak dalej, "Ty jesteś podpierdoołka nie Revolucjonista"
      że Zacytuję twój Ulubiony Film .. zbadaj se łep Burdelowy anarchisto ..
      z niagarą Sodówy pod łepetyną z zapyziałego miasteczka jak Leming w Poznaniu
      za dużo Easternów koleś .. 4 zomowców i Suki za dużo ..rzuć Popki i Alko,
      Walerki sie napij, kapciuszki załóż .. z pieskiem sie przeleć Cisnienie ci

zejdzie .. wegiel zruć do komórki przestań na msze ciągle łazić .. zdejmij
      moher, stacje zmień .. Widac że traume miałeś nie kiepską przy twoim biednym
      serduszku kicuszka z Misia Puchatka, gdy dzisiaj wokół sami ziomale maniury,
      technawy dragi, bumy i mesie .. ale i posikałeś sie ze szzcęścia jak dzielna
      Marianna Kazika coo.. co tam pomyka gdzie zgiełk barykad .. A mogłeś se iść na
      piwo, to sie tak zbłaźniłeś .. w tey Slapsticjowej Parodi Burżuazyjnej Pampeluny
      - geyowa Revolucja w zwieraczach Korupcja !! - Von z Hetero, Viva La Pendeho !!
      Everybody !! i masz wielkie pretensje do Gliniarzy, że cie odholowali jak
      kocura
      Fritza, bo sie pijany lubisz kłaść z bachorami na chodniku, o Losieee tey ..
      Nie
      moge już ze śmiechuu Centralnie.. Tosz to Woody Alen i Bracia Cohen o Tobie
      Wodzu

filmy kręcą i tomy opasłe piszą a w Sajko Health Magazine .. jak nic dostaniesz
      Rozkładówkę .. Noo tera to już napewno tylkoo Miss Zapatista, Cover Rage
      Against the Cops .. kto wie Pulicer Nobel ..króL Fliiperów, to króL Fliperów !
      AA na końcu zbudujesz se gwiazdę śmierci i bedziesz szalał w obronie czego tam
      se chcesz po galaktyce .. OO PiP' y .. Prawa i Porządku ,. i usłysz jak moja
      mega beka rozlega sie w nirvanie i nicości twoich bezsensownych ruchów kijanki
      w zatęchłym bajorze tey zapyziałej planety BUEEEHEHEHHEHEEEE .. Spadówa Nara
      I to podsumowanie o Losie "ja poszłem to poszła Polska na Redute ! a jutro będą
      nas biliony". Bosz Facet jakbyś sie palił .. szkoda bymi było na ciebie sików ..
      Zjazd koleś ..na naszym osiedlu i w pubie i w bibliotece masz przerypane !P
      nara
      Nara ..
      • Gość: donatelo Re: MY PIERWSZAAA BRYGADA, NA SZTOS ! RZUCILIŚMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:27
        Ale go zbeształ czadersko, polewka ! ubawiłem sie po pachy
      • Gość: szok Re: MY PIERWSZAAA BRYGADA, NA SZTOS ! RZUCILIŚMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:39
        Stray, ty masz jakis powazny problem ze soba! Jesli jakis koles musi se walnac
        caly elaborat na forum to znaczy, ze ma powazny problem ze soba - byloby dobrze
        bys go rozwiazal (choc wyglada, ze ci mozg i hormony dawno odebrano). A poza
        tym nudny strasznie ten wywod, bo jak dlugo mozna pisac w tak nieciekawy
        sposob - meczysz oczy i umysl, podziwiam (na swoj sposob) tych co wytrzymali.
    • renepoznan Re: To była podróż do PRL 09.12.05, 08:17
      Autor artykułu rozumem nie grzeszy. Trochę mi to przypomina wspomnienia
      kombatantów, ktorzy co prawda w Powstaniu Warszawskim udziału nie wzieli ale do
      niemieckiego sadu na jabłka chodzili. Tez kombatanci.

Kanapowi młodzi PD-cy i inni. Nie ośmieszajcie się. Takimi akcjami, takimi
      artykułami nic nie osiągniecie a tylko zapieczecie sie na swojej kanapie. Życie
      poszło dalej a Wy zostaliscie na ......... no właśnie na czym?
    • Gość: zak Re: To była podróż do PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:01
      Artykół oddaje w pełni głupotę WŁADZY - której odpowiedziano glośnym echem.
      Głupota czarnych powoduje, że dowiadujemy się o zakazanych wystawach, książkach
      i filmach.
      W tamtych czasach smakowały zakazane owoce i teraz też.
    • pan.nikt Re: To była podróż do PRL 09.12.05, 10:14
      "....Całe życie zazdrościłem mojemu ojcu, że za wolność słowa i zgromadzeń
      dostał pałą po studenckim grzbiecie w 1968 r. w Poznaniu właśnie....."

MOCNE. BO JAKIMŻ TRZEBA BYĆ palantem, żeby napisać takie słowa.
      Jak trzeba nie znać tamtych realiów, żeby to porównywać.
      Noi czego tu zazdrościć??
      Można być dumnym z ojca, że sie nie uginał, ale zazdrościć??

Ten list pokazuje tylko trzy rzeczy:
      --Niedojrzałoć emocjonalną autora,
      --Totalny brak u niego znajomości historii najnowszej.
      --Totalne niezrozumienie sytuacji obecnej

ot i cały komentarz
      • renepoznan Re: To była podróż do PRL 09.12.05, 15:01
        pan.nikt napisał:

> "....Całe życie zazdrościłem mojemu ojcu, że za wolność słowa i zgromadzeń
        > dostał pałą po studenckim grzbiecie w 1968 r. w Poznaniu właśnie....."
        >
        >
        > MOCNE. BO JAKIMŻ TRZEBA BYĆ palantem,żeby napisać takie słowa..

Nie wiem czy uzyłbym słowa palant. Ale mentalność Małego Jasia na pewno w
        autorze przebija. Z resztą postu Pana Nikt pełna zgoda.
        • Gość: Tomik Arttykuł beznadziejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:53
          A autor zgrywa niewiadomo jakiego bohatera górującego nad innymi ... no właśnie.
          A te jego porównanaia do '68 roku dowodzą nieznajomości historii... szkoda bo
          to mimo wszystko ważne..

Bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury.

Poza tym większość ogromna naszegoo społeczeństwa nieżyczy sobie propagowania
          homoseksualizmu na ulicach miast i tyle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka