Dodaj do ulubionych

Sztab M.Libickiego łamie ustawę o ochronie danych

18.10.02, 22:48
dostałem ulotkę syna Marcina Libickiego , kandydata do Rady Miasta
zaadresowaną pod mój adres w krórej promuje siebie i swojego ojca. Tak się
składa, że nie popieram tych kandydatów i nie życzę sobie gromadzenia,
przechowywania, przetwarzania jak również wykorzystywania moich danych
osobowych. Zwracam na to zawsze szczególną uwagę!
Zastanowię się czy sprawy nie zgłosić do prokuratury!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sek Re: Sztab M.Libickiego łamie ustawę o ochronie da IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 22:37
      osobiście uważam, że powinieneś tak zrobić. Zwłaszcza, że na czas kampanii
      wyb. jest chyba ten przyspieszony tryb rozpatrywania spraw sądowych.

• Gość: lechita2 Re: Sztab M.Libickiego łamie ustawę o ochronie da IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 22.10.02, 11:48
        oni przeginają. Nie dość, że jesteśmy zmuszeni do tego, by oglądać ich twarze
        na plakatach, potykać się o ulotki leżące pod drzwiami, to jeszcze wysyłają
        listy adresowane imiennnie. SKANDAL!!! Jeśli oni łamią już teraz prawo, to
        zastanówmy się, co będzie, gdy dojdą do władzy...
        • Gość: Red_Baron Re: Sztab M.Libickiego łamie ustawę o ochronie da IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.10.02, 11:56
          Lepiej sie zastanowcie czy nie podaliscie gdzies swoich danych osobowych.
          Z kapelusza, ani z ksiazki telefonicznej ich nie wzieli. A podajac je gdzies d
          wyrazacie zgode na ich przetwarzanie i uzywanie do celow danej firmy czy
          organizacji.
    • Gość: XXL Czy tak trudno....... IP: *.echostar.pl 22.10.02, 12:29
      ...... spisać adres z książki telefonicznej, numeru domu,
      spisu lokatorów ???????
      To nie są tajne dane, sam je podałeś do TP SA czy administracji.
      • Gość: Anka Libicki łamie prawo, to prawda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 02:41
        Libicki zbierał podpisy pod protestem przeciw eutanazji, moja mama pod
        kościołem się pod tym podpisała mimo moich obaw , sama boję się podawać
        komukolwiek swoje dane. Nie pomyliłam się teraz przyszła korespondencja od
        Libickiego. Żadnego upoważnienia nie podpisywała ( przypatrywałam się uważnie).
        • Gość: Ydna LIBICKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.02, 10:14
          I pamietajcie abyscie zażądali dla Pana Libickiego i członków Jego sztabu kary
          śmierci, bo to przecież poważne przestępstwo!!!(na pewno w drodze wyjatku sąd
          się przychyli)
          Najpierw przeczytaj ustawę o ochronie danych osobowych a potem napisz!!!!!
          Pozdrawiam wszystkich ścigającyhc sztab Libickiego

P.S. a poza tym chyba widac nie macie czego innego do roboty że takie rzeczy
          wymyslacie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka