moja.ciocia 16.12.05, 18:26 tu możecie sie cieszyc!hurrrra * * * * * * Łeehehe ale głupki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kretyn Re: Sobotka wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:09 hip hip hura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol miał haka na KWAcha , Kwach do pierdla na wymiane IP: *.icpnet.pl 16.12.05, 21:50 ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dezyderyk Re: Sobotka wolny IP: *.icpnet.pl 16.12.05, 19:15 Jaśnie nam panujący Aleksander Kwaśniewski Słońce Górujące Nad Nieboskłonem ułaskawił towarzysza Sobotkę. Jest to powód do radości. Niech cholerne faszystowskie psubraty odpieprzą się od starej gwardii. Jakże nasz Pan i Władca mógłby nie okazać łaski człowiekowi z takim doświadczeniem, z taką wiedzą... Tak krystalicznie czystego... Niech ci faszyści przestaną gadać o jakiejś walce z korupcją, o oligarchizacji. A fe, powszechnie wszystkim poddanym wiadomo, że Jaśniepan zawsze ma rację. Jak to było? "Chwała nam i naszym kolesiom ch..e PRECZ!" a jakże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sobotka wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:17 no i co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Sobotka wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:20 sobotka wolny jutro sobotka wiec ide sie nachlać uhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sobotka wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:28 poco? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Sobotka wolny 16.12.05, 21:01 Bananowa republika kolesi. Mam nadzieję, że w końcu się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Sobotka - wracaj do pudła 16.12.05, 21:25 No, tutaj to Ci muszę przyznać rację:) Jak ja usłyszałem w uzasadnieniu, że orzeczona kara jest zbyt dotkliwa, to mi "gula" od razu skoczyła. To właśnie cechą kary jest jej dotkliwość. Co, on myślał, że to będzie 3,5 roku w Sheratonie? Kwas zakwestionał istotę pojęcia kary. Po prostu cep:( I z tego powodu życzę mu, aby go nie wybrano na sekretarza ONZ czy jakiegoś innego szefa NATO. Mówiąc oględnie, dał d.py. Z powodu jednego głupiego ruchu 10 lat prezydentury poszło się je..ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Sobotka - wracaj do pudła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:37 A ja myślę że to nie ma większego znaczenia kto był i kto ułaskawił. Sam pomysł czegoś takiego jak ułaskawienie jest żałosny. Kożystał z tego wałęsa (ułaskawił bandytę nie uwierzę że za darmo), kożystał kwaśniewski i jeżeli doczekam to zobaczę ilu i kogo ułaskawi ten bogo- ojczyźniany cynik. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Sobotka - wracaj do pudła 16.12.05, 21:44 Zgadza się, że jest to durne narzędzie prawne. Ale nie nam o tym rozstrzygać, gdyż funkcjonuje w każdym systemie politycznym:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Sobotka - wracaj do pudła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:50 Bo wszystkim politykom to bardzo odpowiada, tak jak wiele, wiele innych narzędzi do robienia z wyborców baranów (owce są zarezerwowane przez katolików). Po jaką cholerę ta szopka z sądem i kosztami jakie ten i inne cyrki pochłaniają. Demokracja jest wspaniala bo baranami których we wszystkich społeczeństwach jest więcej, dużo więcej bardzo łatwo rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Sobotka - wracaj do pudła 16.12.05, 22:08 No i wobec tego jakie rozwiązanie proponujesz? Myślę, że pozostaje nam pogodzić się z tym, że jesteśmy baranami, jak to określiłeś:( Odpowiedz Link Zgłoś
izaak.stoltzman Re: Sobotka - wracaj do pudła 17.12.05, 00:51 > No i wobec tego jakie rozwiązanie proponujesz? > Odstrzelic jednego i drugiego. Co robic? Kwasa przed Komisje Prawdy i Sprawiedliwosci, rozliczyc z tego co robil, rowniez z ulaskawienia smiecia! A Sobotka... No nie wiem, moze jakos udowodnic, ze byly bledy proceduralne podczas procesu, proces uniewaznic i cofnac do pierwszej instancji?;) Odpowiedz Link Zgłoś
izaak.stoltzman Re: Sobotka - wracaj do pudła 17.12.05, 00:50 Mnie sie zdaje, ze krakowski SA nie spodziewal sie, ze pijaczyna ulaskawi Sobotke - bo tak, to by z jakiegos durnego powodu odroczyli rozprawe do konca grudnia lub dalej i bylby spokoj. A tak faktycznie: na cholere cale to postepowanie i udowadnianie winy, skoro lewus lewusowi pomogl? Odpowiedz Link Zgłoś
izaak.stoltzman Re: Sobotka - wracaj do pudła 17.12.05, 00:48 Ale rozsadne systemy polityczne korzystaja z tego wyjatkowo rzadko. Do tego warto zauwazyc, ze ulaskawiony zostal bez uzasadnienia wyroku, bez opinii ministra itd. Jak Kwachu moze mowic, ze kara byla zbyt dotkliwa itd., skoro NIE ZNAL jej uzasadnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
izaak.stoltzman Re: Sobotka - wracaj do pudła 17.12.05, 00:47 Dziesiec lat kiepskiej i niewyraznej prezydentury. I dobrze - przynajmniej skonczyl bez klasy. Mam nadzieje, ze zostanie za to rozliczony. Zobaczcie do jakiego paradoksu doszlo: osoba najbardziej winna w aferze starachowickiej tak naprawde jako jedyna uniknela odpowiedzialnosci! I nie bojta sie, Kwas nie zostanie sekretarzem generalnym ONZ. Nalezy pamietac, ze jest to stanowisko wybierane z klucza i nastepna kadencje powinien objac ktos z Azji, najlepiej Dalekiego Wschodu. Poza tym Putin sie na 100% nie zgodzi na Kwasa. No szansa dla niego by bylo, gdyby kandydat mial byc z Izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
izaak.stoltzman Re: Sobotka wolny 17.12.05, 00:44 Jestem zalamany, ale spodziewalem sie tego. Prawda jest taka, ze wszyscy czerwoni trzesa dupami na mysl, ze Sobotka moglby zaczac sypac. A mysle, ze mialby z czego, bo jako wiceminister SWiA mial dostep do bardzo wielu tajnych dokumentow. Ale najbardziej zalamuje mnie SLD. Tak chcieli stac sie nowa partia, nowa lewica, inna, mloda. I co? Przychodzi co do czego, to bronia smiecia, lachudre jednego. Popieraja to, ze ma uniknac odpowiedzialnosci za popelnione czyny! A jeszcze jedno. Sluchajcie porad Kwacha, ktory dzis w PR1 wytlumaczyl dlaczego bierze pod uwage ulaskawienie - Sobotka jest czlowiekiem po piecdziesiatce, ma rodzine na glowie i w tej sytuacji nie moze sobie pozwolic na odsiadke. Dalej, kradnijcie, gwalccie, napadajcie! Zawsze mozecie masonowi powiedziec, ze macie 50 na karku, rodzine i nie mozecie sobie pozwolic na siedzenie w pierdlu. Na pewno zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vik Re: Sobotka wolny IP: 80.53.33.* 17.12.05, 01:00 Jak Kwach zostalby wybrany na szefa ONZ przylaczam sie do alkaidy zenujace jest to co sie dzieje w naszym Panstwie - byli aparatczycy pluja obywatelom w twarz z ironicznym usmieszkiem i sie ciesza. Dokad ten swiat zmierza... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt "GW": Łaska dla Sobotki nie jest kompromitacją 17.12.05, 09:38 "GW": Łaska dla Sobotki nie jest kompromitacją wiadomosci.onet.pl/1214260,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: "GW": Łaska dla Sobotki nie jest kompromitacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 14:09 Tfu, gó..any szmatławiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brykus Re: "GW": Łaska dla Sobotki nie jest kompromitacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:16 ciotka tak sie zna na polityce jak na facetach, nie od dzis wiadomo ze jest krolowa lesbijek w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś