vipunia nowego mialo byc 23.12.05, 19:15 to przez zabandazowane palce, nie trafiam w klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: nowego mialo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:36 jestes beznadziejn apoco zakladasz durny watek nie mam ochote czytac twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: nowego mialo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:37 dependent chyba buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: nowego mialo byc 23.12.05, 23:18 A cóż się stało z paluszkami?? Czyżby Pani z biura weszła do kuchni?? Widać święta zadziałały. Pozdrawiam I życzę szybkiego wyleczenia kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: nowego mialo byc 23.12.05, 23:34 > Czyżby Pani z biura weszła do kuchni?? > Widać święta zadziałały. Heheheh oh jakiś Ty troskliwy przy okazji Świąt :P Myślałam, że większe zainteresowanie będzie Wojewodą. PS. Świniak morski myślał, że mój palec to marchewka :) Już OK, dziękuję. Co do "Pani z biura" to hmm coś mi się nie do końca zgadza, raczej aktywnie pracuję, a "Pani z biura" kojarzy mi się jakoś "drętwo". Co do kuchni, cóż nie ukrywam, że wyznaję zasadę, że dobrze znać swoje miejsce w życiu, zatem tam się zdecydowanie nie widzę :) Jem po to żeby żyć, a nie żyję po to żeby jeść :) już OK Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: nowego mialo byc 24.12.05, 00:04 vipunia napisała: > > Czyżby Pani z biura weszła do kuchni?? > > Widać święta zadziałały. > > Heheheh oh jakiś Ty troskliwy przy okazji Świąt :P PONOĆ w święta nawet zwierzęta gadają ludzkim głosem, to i ja mogę. ::):) > Myślałam, że większe zainteresowanie będzie Wojewodą. Nie był pewny, ale długo wymieniany. Poczekamy jak zacznie działać. > > PS. Świniak morski myślał, że mój palec to marchewka :) To ci świniak. Moje jakoś nie chwytają. Może on tak z głodu?:) No tak, ale ja im palców nie podaję, bez marchewki Już OK, dziękuję. Cieszę się. > Co do "Pani z biura" to hmm coś mi się nie do końca zgadza, raczej aktywnie > pracuję, a "Pani z biura" kojarzy mi się jakoś "drętwo". Co do kuchni, cóż nie > ukrywam, że wyznaję zasadę, że dobrze znać swoje miejsce w życiu, zatem tam się > zdecydowanie nie widzę :) > Jem po to żeby żyć, a nie żyję po to żeby jeść > :) I bardzo słusznie, ale pamiętaj też, "Że przez żołądek do serca mężczyzny" :) > > już OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nowego mialo byc IP: *.orange.pl 24.12.05, 08:30 vipunia napisała: > PS. Świniak morski myślał, że mój palec to marchewka :) Taaa świniak ..... O stołek się walczyło. Wszak życie to nie bajka. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw RUTKOWSKI Ale SENSACYJNA wiadomosc!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:55 Do you speak English VIPUNIA? CO TO ZA GARBAGE TA DYSKUSJA?! PROSZE O ODPOWIEDZ!!! NOW!!! detektywRUTKOWSKI@ciaO.polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: nowego mialo byc IP: *.icpnet.pl 24.12.05, 08:20 Przy okazji pojawienia się wątku składam Tobie vipuniu najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt i Nowego Roku. Życzę Tobie spełnienia wszelkich marzeń, niezapomnianych Świąt i karnawałowych zabaw oraz szczęścia w Nowym Roku! Dzięki za info o wojewodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Mamy bowego wojewodę :) 24.12.05, 11:42 Bardzo bfajne bże bmamy bowego bojewode ;-) Boby był bobrym burzędnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Mamy bowego wojewodę :) 24.12.05, 14:38 Znajomi znajomych Go (Dziube) znaja i mowia, ze to szlachetny i prawy czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś