Dodaj do ulubionych

Dzidka oznajmia...

28.10.02, 20:32

Zdjęli mi długi gips i "już" mogę zginać kolano :-) Świat jest piękny, a mój
Najukochańszy Pan Doktor jedyny, cudowny i najukochańszy - po prostu!
Zaczynam mysleć o spotkaniu z Wami, forumowicze - przy szklance
herbaty/kawy/winka w MOICH domowych pieleszach...
Co Wy na to?... ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nutter Re: Dzidka oznajmia... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 20:36
      Dobrze. Kiedy? O ktorej? Gdzie? Pozdrawia Nutter :)))
    • Gość: tzenzor Re: Dzidka oznajmia... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 21:12
      jakieś pączki będą? Cieszę się z Tobą :-)))))))))))))
    • tow.szarikow Re: Dzidka oznajmia... 28.10.02, 21:42
      idzie ku lepszemu
      nowy samorząd, nowy gips...

zdrowia życzę
      • Gość: Ethanol Re: Dzidka oznajmia... IP: proxy / 151.112.27.* 29.10.02, 02:09
        Ja dzis Dzida wypije za Twoje zdrowko
        6-packa Sant Pauli Beer :)
    • Gość: VIPunia Re: Dzidka oznajmia... IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 10:26
      the_dzidka napisała:

>
      [...]

przepraszam to forum tj. poznan & prywata dzidki ?

powoli odnosze takie wrazenie ...
      • Gość: Dzidka Re: Dzidka oznajmia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 10:37
        > przepraszam to forum tj. poznan & prywata dzidki ?

Tak, zwłaszcza ostatnio, kiedy jestem tu raz na tydzień. Przyczep się do kogoś
        innego z łaski swojej, dobrze? Do mnie już kiedyś próbowałaś, i też Ci nie
        wyszło.
        • Gość: VIPunia VIPunia wyjasnia IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 01:04
          Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> > przepraszam to forum tj. poznan & prywata dzidki ?
          >
          > Tak, zwłaszcza ostatnio, kiedy jestem tu raz na tydzień.

Nie no, gratuluje Ci ze Ci sie udalo zdjac gips!! Super, sama wiele
          przechodzilam w kwestiach niepelnosprawnosci czasowej.. i potrafie zrozumiec
          potrzebe kontaktow z ludzmi :)
          Z tym ze sprawa zdejmowania gipsu to chyba nie jest sprawa, ktora sie oglasza
          wszystkim mieszkancom miasta, gipsy sie dziennie zdejmuje wielu ludziom,
          podejscie w ten sposob do forum powoduje , ze robisz tutaj swoj ogrodek, a
          chyba nie o to tu chodzi..
          spox.. sorry rozumiem ze masz tu na tym forum qpe kumpli i znajomych, ale
          troszeczke delikatnosci w prezentowaniu sie wszem i wobec :) sa pewne zasady i
          netykieta :)

> Przyczep się do kogoś innego z łaski swojej, dobrze?
          > Do mnie już kiedyś próbowałaś, i też Ci nie wyszło.

Nie pamietam czy sie kiedys do Ciebie przyczepialam czy nie, rzadko sie w ogole
          do kogos przyczepiam :), zwracam tylko uwage (od czasu do czasu) na
          takie 'drobiazgi' jesli to dotyczylo kiedys Ciebie, to widocznie potwierdza to
          fakt, iz jestes dosc specyficzna osoba, ktora w wyjatkowy sposob traktuje to
          forum :)
          • Gość: Dzidka Oj, VIPuniu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:31
            > Nie no, gratuluje Ci ze Ci sie udalo zdjac gips!! Super, sama wiele
            > przechodzilam w kwestiach niepelnosprawnosci czasowej.. i potrafie zrozumiec
            > potrzebe kontaktow z ludzmi :)
            > Z tym ze sprawa zdejmowania gipsu to chyba nie jest sprawa, ktora sie
            oglasza
            > wszystkim mieszkancom miasta, gipsy sie dziennie zdejmuje wielu ludziom,
            > podejscie w ten sposob do forum powoduje , ze robisz tutaj swoj ogrodek, a
            > chyba nie o to tu chodzi..

Nie rozumiem, dlaczego nie mam o tym pisać? Czy naprawdę forum ma być sztywną
            lożą dyskusji o sprawach miasta Poznania i niczym ponadto? Uważam, ze fora
            miejskie stworzone zostały m.in. po to, żeby mogli się na nich spotykac ludzie
            mieszkający blisko siebie, którzy być może mijają się w drodze do pracy a
            nigdy by się nie poznali.
            Ja nie pojmuję forum jako, jak to nazwałaś, prywatę czu TWA, uważam natomiast,
            że "lekkie" i niezobowiązujące teksty są rozluźniaczem atmosfery. I chyba jest
            to zdrowe podejście, zważywszy, że sa ludzie, którzy włączają się do takich
            pogawędek - o wypiciu piwa, o zagipsowanych rękach/nogach, o tym co
            powiedziało dziecko i tak dalej. Moim zdaniem takich właśnie rozmówek na
            naszym forum jest za mało. Wystarczy porównać z innymi.
            Jeśli x osób zacznie mieć do mnie - i nie tylko do mnie, bez przesady -
            pretensje o zbyt nachalne prezentowanie swojej osoby, uznam, że to ja nie
            pasuję do tego forum. Ale wybacz, pojedynczych głosów nie będę brała pod
            uwagę. Zawsze i wszędzie znajdą się jacyś niezadowoleni.

> spox.. sorry rozumiem ze masz tu na tym forum qpe kumpli i znajomych, ale
            > troszeczke delikatnosci w prezentowaniu sie wszem i wobec :) sa pewne zasady
            i
            > netykieta :)

A powiedz mi, po co admini utworzyli nam dział "fotki i notki"? Czy to nie
            świadczy o jakimś takim kameralnym traktowaniu forum?
            I przepraszam, co ma do tego netykieta? Chciałabym, żeby wszyscy trzymali się
            jej zasad tak jak ja. Może jest gdzieś tam punkt o niepisaniu o sobie, ale
            jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
    • obcasy Re: Dzidka oznajmia... 29.10.02, 10:54
      No to VIPunia chyba nie będzie zaproszona. Swoją drogą - zachowuje się typowo
      po polsku... Dzidka - pozdrawiam. Cieszę się, że wszystko OK i nie straciłaś
      swojego temperamentu:))
      • Gość: VIPunia VIPunia wyjasnia 2 :) IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 01:14
        obcasy napisała:

> No to VIPunia chyba nie będzie zaproszona.

[...]
        Raczej nie czuje takiej potrzeby :)
        Wbrew temu co myslisz ciesze sie ze ludzie z Poznania potrafia sie jeszcze
        integrowac, sama jestem inicjatorka jednych z pierwszych w Poznaniu spotkan
        internautow i moze spotykam ich przy innych okazjach i w innych 'miejscach na
        sieci' np. GG, #poznan (IRC) czy tez pl.regionalne.poznan na usenecie niz
        tutaj :)

To forum traktowalam najbardziej 'powaznie' ze wszystkich dot. Poznania, ale
        widze ze tez powoli sie przeradza w spotkania towarzyskie - i wszystko ok. do
        czasu kiedy zaczyna dominowac TWA, wtedy forum bardzo straci (z czego Redakcja
        GW moze jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawe), straci na tym, iz powoli
        zaczniecie 'ignorowac' opinie nowych osob, ludzi ktorzy zaczna wypowiadac sie
        po raz pierwszy... bedzie pojawiala sie dyskusja na poboczne tematy (typu kawka
        u dzidki, czy zdales egzam itp).

Super jesli stworzycie sobie regularne spotkania i od czasu do czasu dla
        przypomnienia o nich tu bedziecie informowac, z checia kiedys tez sie na nich
        pojawie (w ramach znalezienia chwilki czasu) i moze pogadamy - tu wypowiadam
        sie na temat Poznania i okolic oraz spraw z tym zwiazanych. Poprzez uprzedzenia
        osobowe mozecie zaczac traktowac inaczej nie tylko moje wypowiedzi, a chyba nie
        tak powinno sie udzielac na forum :)

Pozdrawiam,
        bez urazy :)
        • Gość: Dzidka Oj VUP-uniu 2 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:35
          Właściwie mogłabym skopiować w całości swoją pierwszą odpowiedź Tobie, dodając
          jeszcze tylko to - forum może jak najbardziej służyć "spotkaniom" towarzyskim.
          I tak jak ja omijam wątki o tematyce politycznej, tak Ty mozesz omijac moje.
          Forum powinno być takie, żeby każdy znalazł na nim coś dla siebie. A przejście
          do rozmówek czysto, jakby to powiedział mój kolega, bonżurnych :) raczej forum
          poznańskiemu nie grozi. Więc spokojnie.
          • Gość: VIPunia Re: Oj VUP-uniu 2 :) IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 12:01
            > A przejście do rozmówek czysto, jakby to powiedział mój kolega,
            > bonżurnych :) raczej forum poznańskiemu nie grozi. Więc spokojnie.

Ufff to moge byc spokojna :)))

Ok, biore sobie poprawke na Was i bedzie spox :P
            Dzidka czuwaj tu nad porzadkiem :))

Pozdrowionka
          • Gość: VIPunia Re: Oj VUP-uniu 2 :) IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 12:08
            > A przejście do rozmówek czysto, jakby to powiedział mój kolega,
            > bonżurnych :) raczej forum poznańskiemu nie grozi. Więc spokojnie.

Ufff to moge byc spokojna :)))

Ok, biore sobie poprawke na Was i bedzie spox :P
            Dzidka czuwaj tu nad porzadkiem, ja sie w to bawie na innych 'forach' :))

Pozdrowionka
    • Gość: czarnapantera102 Re: Dzidka oznajmia... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 14:25
      Dzidka, gratulacje.
      To kiedy jakiś spacerek?
    • Gość: ffmarkus Re: Dzidka oznajmia... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.11.02, 17:44
      Bravooo Dziduś! Wytrwałaś! Czyli już nie trzeba drapać swędzących miejsc pod
      gipsem? :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka