misiaczyca1 30.12.05, 14:36 czy ktos z Was zna krawcowa sukni ślubnej w trójkącie Śrem-Wrzesnia-Poznań? koniecznie dobra krawcowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczyca1 pytanie od "znajomej" 16.03.06, 20:36 Skrzynki koło Poznania Autor: agu2005 Data: 16.03.06, 20:28 + dodaj do ulubionych wątków Czy któraś z Was była na weselu w dworku w Skrzynkach. MY planujemy zrobić tam wesele ale na zewnątrz w namiocie. Może był ktoś na takim weselu albo sam tam wyprawiał. Napiszcie mi na co musze zwrócić uwage i takie tam.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
black791 Re: krawcowa 19.03.06, 21:41 Cytatczy ktos z Was zna krawcowa sukni ślubnej w trójkącie Śrem-Wrzesnia-Poznań? koniecznie dobra krawcowa ;-) misiaczyca a Ty za maz wychodzisz ?? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: krawcowa 20.03.06, 08:16 Witaj. Tak prędzecz czy pózniej tak... A dlaczego pytasz? Wcześniej był tu mój wątek o wyborze sali i o związkach "internetowych". Moze Ty znasz krawcową sukien ślubnych..... pilnie poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Kto jest włascicielem restauracji "Cezar"? 20.03.06, 11:14 Aha własnie mi sie przypomniało,ze miałam Was zapytać o coś. Kto jest włascicielem restauracji "Cezar"? Ten sam Wojciech Budasz który ma Wiedeńska i Turystyczną. Przyznam sie,ze kupiłam wczoraj Gazete Sredzką na prośbe mojej "przyszłe nowej mamy" gdyż chciała poczytac o Rafale Wieruszewskim. Bardzo interesujący autorytet średzki. Przeglądając zauwazyłam że W/W nazwisko jest przy reklamie "Cezara". Jestem jedna z nielicznych kobiet na swiecie, która nie interesują ploty i zycie innych.Lecz gdy stałam w kolejce sklepowej usłyszałam przypadkiem o utraceniu przez Budasz "Turystycznej". Ludzie bywaja bezczelni. Obmawiają innych po nazwisku w sklepie lub w pociagu. Odpowiedz Link Zgłoś