maciej302 09.01.06, 21:16 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się do którego Kościoła my Promykowicze należymy?? Do nowowybudowanego na osiedlach (Cegielskiego,Raczyńskiego itp.)czy do tego przy głównej trasie do Poznania?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsul10 Re: PARAFIA-KOŚCIÓŁ 10.01.06, 07:38 Gdyby to kogoś interesowało to z tego co słyszałem w ostatnią niedzielę właśnie w kościele przy ul. Poznańskiej to nie jest planowana kolęda w tym tygodniu na naszym osiedlu. A tak poza tym, czy ktoś w zeszłym roku przyjmował już księdza? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: PARAFIA-KOŚCIÓŁ 10.01.06, 15:05 Parafia napewno przy ul. Poznańskiej, a kolęda bedzie pewnie w przyszłym tygodniu. Na tablicy przed kościołem jest wywieszona informacja odnośnie kolędy, ale tylko na 1 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_z Re: PARAFIA-KOŚCIÓŁ 10.01.06, 15:27 czyli jestesmy w parafii tego kosciola przy trasie A2? (Parafia p.w. Matki Bożej Wspomożenia Wiernych)? bo w sumie blizej jest chyba do nowej wsi..? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: PARAFIA-KOŚCIÓŁ 10.01.06, 22:14 tak przy A2 jest tam bardzo miły proboszcz mam nadzieję że nas w tym roku odwiedzi Odpowiedz Link Zgłoś