l.george.l 19.01.06, 23:27 No wreszcie!!!!! Od najbliższego poniedziałku w miejsce EWTN wchodzi TVP Kultura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 19.01.06, 23:28 ??? A, że Kultura wchodzi?? Kurcze!!1 Dlaczego tak późno???? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Jeszcze jeden program do usunięcia 20.01.06, 09:38 Pozwolę sobie zarządowi TKP zasugerować jeszcze jedną podmiankę. Jest program w pakiecie, który znakomicie nadaje się do usunięcia, mianowicie niejaka Telewizja Trwam. W to miejsce proponuję niemiecko-francuski kanał ARTE. W najbliższym czasie jest ku temu szczególna okazja, gdyż: "kanał telewizyjny Arte został wybrany przez niemiecki związek piłkarski na partnera w prowadzeniu programu kulturalnego podczas mistrzostw świata - poinformowała stacja. Arte jeszcze przed turniejem przygotuje serię programów o piłce nożnej. Będzie to na przykład wieczór tematyczny 'Sztuka futbolu', blok programów pod hasłem 'Wszystkie twarze planety futbol', czy 'Koncert kibiców' w wykonaniu orkiestry kameralnej pod kierunkiem Daniela Hardinga" [źródło: www.rzeczpospolita.pl]. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:08 Który z programów usuwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:24 Przecież napisałem: EWTN (Eternal Word Television Network - Global Catholic Network). I nie zobaczymy już więcej superstar tego kanału - Matki Angeliki. Ah, będzie mi brakować jej karzącego palca i przestróg przed potępieniem za me niecne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:26 Pytałam, bo nie znam takiej stacji. Nawet nie wiedziałam, że istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:10 Jeszcze jedno. Przepraszam, że prywatnie. Wczoraj wysłałam dwa maile na interesujący Ciebie temat.Żaden nie doszedł?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:25 Żaden nie doszedł, a tak na nie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:27 To naprawdę nie moja wina:( Chyba "bojkotują" na serwerze moją pocztę:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 11:00 Wysłałam. Jeśli ten nie doszedł. To muszę napisać jakąś skargę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GPRS Re: TKP usuwa programy religijne z oferty IP: 81.210.121.* 20.01.06, 12:15 A ja mam pytanie tego rodzaju - czy TKP wycofa kiedyś program Polonia 1 i jeszcze jeden, który ja mam na kanale 41. Działalność obu tych kanałów w godzinach wieczornych (a przez to również działalność TKP w tym konkretnym przypadku) dosyć dokłądnie wyczerpuje definicji sutenerstwa i stręczycielstwa tzn. czerpania korzyści z cudzego nierządu i zachęcania / stwarzania warunków do korzystania z tego procederu. Skoro TKP je trzyma w swojej ofercie to znaczy że też czerpie z tego jakieś korzyści - a jeśli na ekranie widac przez cały czas panienki zachęcające do dzwonienia i wysyłania smsów, co to coś tu chyba jest nie tak... I nie chodzi o to, że jestem jakimś dewotem bo z kolei weekednowa nocna oferta filmowa kanałów Europa Europa czy Vox bardzo mi odpowiada ;-) - ale nie odpowiada mi, że są kanały, który na zwykłym kure....stwie robią sobie kasę bez żadnych ograniczeń. A może w tej sprawie wypowiedziałby się jakiś prawnik - bo być może jako laik nie dostrzegam pewnych subtelności, dzięki którym to wszystko działa... Odpowiedz Link Zgłoś