Dodaj do ulubionych

TKP usuwa programy religijne z oferty

19.01.06, 23:27
No wreszcie!!!!! Od najbliższego poniedziałku w miejsce EWTN wchodzi TVP Kultura.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 19.01.06, 23:28
      ???

A, że Kultura wchodzi??

Kurcze!!1
      Dlaczego tak późno????
    • l.george.l Jeszcze jeden program do usunięcia 20.01.06, 09:38
      Pozwolę sobie zarządowi TKP zasugerować jeszcze jedną podmiankę. Jest program w pakiecie, który znakomicie nadaje się do usunięcia, mianowicie niejaka Telewizja Trwam. W to miejsce proponuję niemiecko-francuski kanał ARTE. W najbliższym czasie jest ku temu szczególna okazja, gdyż:
      "kanał telewizyjny Arte został wybrany przez niemiecki związek piłkarski na partnera w prowadzeniu programu kulturalnego podczas mistrzostw świata - poinformowała stacja. Arte jeszcze przed turniejem przygotuje serię programów o piłce nożnej. Będzie to na przykład wieczór tematyczny 'Sztuka futbolu', blok programów pod hasłem 'Wszystkie twarze planety futbol', czy 'Koncert kibiców' w wykonaniu orkiestry kameralnej pod kierunkiem Daniela Hardinga" [źródło: www.rzeczpospolita.pl].
    • dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:08
      Który z programów usuwa??
      • l.george.l Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:24
        Przecież napisałem: EWTN (Eternal Word Television Network - Global Catholic Network). I nie zobaczymy już więcej superstar tego kanału - Matki Angeliki. Ah, będzie mi brakować jej karzącego palca i przestróg przed potępieniem za me niecne życie.
        • dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:26
          Pytałam, bo nie znam takiej stacji. Nawet nie wiedziałam, że istnieje.
    • dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:10
      Jeszcze jedno. Przepraszam, że prywatnie. Wczoraj wysłałam dwa maile na
      interesujący Ciebie temat.Żaden nie doszedł??
      • l.george.l Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:25
        Żaden nie doszedł, a tak na nie czekam.
        • dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 10:27
          To naprawdę nie moja wina:( Chyba "bojkotują" na serwerze moją pocztę:((((
        • dobrusia_to_ja Re: TKP usuwa programy religijne z oferty 20.01.06, 11:00
          Wysłałam. Jeśli ten nie doszedł. To muszę napisać jakąś skargę.
          • Gość: GPRS Re: TKP usuwa programy religijne z oferty IP: 81.210.121.* 20.01.06, 12:15
            A ja mam pytanie tego rodzaju - czy TKP wycofa kiedyś program Polonia 1 i
            jeszcze jeden, który ja mam na kanale 41. Działalność obu tych kanałów w
            godzinach wieczornych (a przez to również działalność TKP w tym konkretnym
            przypadku) dosyć dokłądnie wyczerpuje definicji sutenerstwa i stręczycielstwa
            tzn. czerpania korzyści z cudzego nierządu i zachęcania / stwarzania warunków
            do korzystania z tego procederu. Skoro TKP je trzyma w swojej ofercie to znaczy
            że też czerpie z tego jakieś korzyści - a jeśli na ekranie widac przez cały
            czas panienki zachęcające do dzwonienia i wysyłania smsów, co to coś tu chyba
            jest nie tak... I nie chodzi o to, że jestem jakimś dewotem bo z kolei
            weekednowa nocna oferta filmowa kanałów Europa Europa czy Vox bardzo mi
            odpowiada ;-) - ale nie odpowiada mi, że są kanały, który na zwykłym
            kure....stwie robią sobie kasę bez żadnych ograniczeń.
            A może w tej sprawie wypowiedziałby się jakiś prawnik - bo być może jako laik
            nie dostrzegam pewnych subtelności, dzięki którym to wszystko działa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka