afryka_dzika2 21.01.06, 09:55 Chciałbym zaprosić wszystkich na koncert , który odbędzie sie 17 lutego w Średzkim OK. Z tego co wiem najprawdopodobniej zagrają No. Ado, Trujący Bluszcz, B.R.A.K., i jeszce jedna kapela -niespodzianka=) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch3 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 21.01.06, 17:46 A moze wrzucic te informacje na pierwsza strone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
azazel87 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 22.01.06, 00:04 ;D;D;D pytania do afryki dzikiej: - kapela niespodzianka to Średzioki? (jeśli tak to idę ;P) - będzie ktoś coś śpiewał, najlepiej swojego, jeśli nie to wtargnę na scenę, wyrwę mikrofon i ... "I'll never be ... MARIA MAGDALENA !" - w ilu kapelach gra afryka dzika? - czy afryka dzika jest dawno odkryta, a Chałupy welcome to? - co oznacza skrót B.R.A.K - bananowy raban amatora korridy ? - a umiecie rocka? :P Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 22.01.06, 00:29 > - czy afryka dzika jest dawno odkryta, a Chałupy welcome to? Hmmm... w sumie tez mnie to intryguje i tak sie zastanawiam czy "Chałupy" przenosza do Środy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 22.01.06, 00:32 Tymczasowo i na próbe (zobaczymy czy sie przyjmie) robie z pierwszej strony tablice ogłoszeń. Jako że nasze forum odwiedza przynajmniej kilkanascie osob dziennie to moze da to jakies efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afryka_dzika2 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 22.01.06, 15:34 poprawka koncerty byc może bedą 2. jeden najprawdopodobniej 18 , a nie 17 lutego. odpowiedź dla azazela: afryka_dzika jest za magika , azazel walczyka fika... afryka tylko w nocy jest przykryta< a w ilu zespołach gra to juz sama nie wie. a tak poza tym to nie gra tylko robi dobre wrażenie. niespodzianką nie są średzioki ( a szkoda) tylko kolejny projekt , który psuje afryce wszystkie kalkulacje. ale polecam . zapraszam azazela na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
azazel87 Re: KONCERT!!!!!!!!!!! 22.01.06, 17:10 ale mam jeszcze kilka pytań, nie mogę poczhopnie podejmować decyzji: - czy w trakcie koncertu, lub bezpośrednio po nim wykrzykiwane bedą hasła satanistyczne, odprawiane czarne msze, bezpruderyjne orgie i uskuteczniane kalające moralność gesty? - czy koncert dostanie specjalną rekomendację od LPRu - "koncert przyjazny dla dzieci", oraz rekomnedację TV TRWAM "przystanek do nieba" - skoro afryka dzika będzie robić dobre wrażenie znaczy że będzie jak ta "dancing queen/ young and sweet/ only seventeen/ ohhh yeah" - afryka dzikia odstawia byka, azazel torreadorem jest Odpowiedz Link Zgłoś