krwawy.lolo 17.05.26, 21:00 nienawidzisz Stiwiego Łądera? Z tym piskliwoskrzeczącym ajdżastkolem i innymi paskudnymi produkcjami. Pambuk, facet dobił i tak już żenujący kawałek z tego żałosnego koncertu dla Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pursuedbyabear Re: eMatko, czy z równą pasją 17.05.26, 21:16 Nie, ale z równą pasją nienawidzę twojego stylu pisania, który z jakicĥś przyczyn uważasz za zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 00:36 krwawy.lolo napisał: > z tego żałosnego koncertu dla Afryki. Przypomniałeś mi, że kiedyś istniało coś takiego jak piosenka interwencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 01:48 Tak szczerze to nigdy nie lubiłam jego piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 09:12 Jak by ci to... Nikt ciebie nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 09:15 Nie żywię do niego kompletnie żadnych uczuć. A żeby nienawidzić ludzi tylko dlatego, że mi się ich głos nie podoba, to tak raczej nigdy nie miewam. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 09:21 Następny w fazie manii, jak Anna i Alexis. I proszę, napisz, dlaczego uważasz, że twoje "żarty językowe" są zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
baletnicazielona Re: eMatko, czy z równą pasją 18.05.26, 09:39 Demencja. Zaczynają się opowieści partyzanckie, wspominanie piosenek sprzed 40 lat... Będzie tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś