Gość: mo79 IP: *.epsa.pl 31.01.06, 10:06 witam! czy ktos orientuje sie czy w Lubonu jakiś developer buduje lub zamierza w najbliższej przyszłosci budowac jakieś szeregowce? z góry dziękuję za informacje MO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.bejmowicz@wp.pl Re: Szeregowce w Luboniu IP: 213.17.224.* 01.02.06, 12:10 Witam, Obecnie firma Max-Bud z siedziba w Luboniu ul. Podgornej buduje szeregowce + garaż na ul. Buczka w Luboniu. Osobiscie jestem wlascicielka skrajnego szeregowca wybudowanego przez ta firme, dlatego moge ja polecic jako wykonawce. Z zakupionej nieruchomosci jestem zadowolona nie mialam zadnych problemow. Pozdrawiam Anna Bejmowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo79 Re: Szeregowce w Luboniu IP: *.epsa.pl 01.02.06, 12:27 witam! czytałam o ich ofercie,ale tam jest napisane,że mają to być mieszkania w zabudowie szeregowej,tzn.na każdym poziomie 1 lokator.powierzchnia od 53-100 m.a mi chodzi o domki.Chyba,ze to jest jeszcze coś innego? Mimo wszystko dziękuję za informacje. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś