te.te 04.02.06, 10:45 Może doradzicie jakiś dobry kurs w rozsądnej cenie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alexxandria Re: Prawo jazdy IP: *.icpnet.pl 06.02.06, 01:11 Zapisałam się na jazdy doszkalające za 35zł/h w OSK PRAWKO. To dość tanio. Kursy jak czytałam też nie najdroższe. Jakośc nauczania dopiero sprawdzę. Ja zrobiłam kurs w Atucie na os.Zwycięstwa, ale tam drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSK Tramwajarz Re: Prawo jazdy IP: *.net81-66-141.noos.fr 06.02.06, 23:10 tam zrobilem expresowo kurs i zdalem za drugim razem, polecam! fachowo i bez stresu, adres: Slowackiego w Dom Tramwajarza. pzdr! prawko.poczta.net.pl/cena.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:03 a ja polecam Omega na grunwaldzie ul. Iłakowiczówny , koszt 1100 , ale świetna sprawa... ja i siostra zdałysmy za pierwszym razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Prawo jazdy IP: *.icpnet.pl 11.02.06, 13:12 ja mialam mniej szczescia z tym osrodkiem. Kilkakrotnie odwolano umowione jazdy, dzieki temu ostatnie 6 jazd mialam w ciagu ostatnich 2 dni przed egzaminem. Zajecia mialam z 4 innymi instruktorami i niestety na placu manewrowym kazdy z nich uczyl inaczej. Poza tym nie wspominam najmilej jednego z instruktorow, ktorego moge krotko scharakteryzowac - erotoman gawedziarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:07 no faktycznie był tam taki jeden ;) ... ja mialam to szczescie ze jezdzilam od 4 jazdy tylko z szefem i to był wielki plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monamjik Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:36 serdecznie polecam szkola "AS" prowadzona przez Mariusza Ciechackiego. Szkola znajduje sie na os.stefana batorego 102 (w szkole gim. nr 12). bedziesz zadowolony..ja jestem:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś