Gość: piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:30 Mam pytanko. Jaki jest koszt usług architekta. Interesuje mnie zaprojektowanie urządzenia mieszkania 70 metrowego. I drugie pytanko - może ktoś polecić jakiegoś dobrego architekta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pracownia Re: Aarchitekt wnetrz IP: *.icpnet.pl 06.02.06, 10:49 www.tatami.net.pl/ Zapraszamy na nasza strone, na wszystkie pytania odpowiem pod emailem lub numerem telefonu, który jest na stronie. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EREM Re: Aarchitekt wnetrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:18 Cześć - polecam www.kreacjaprzestrzeni.com/ Zdolny gość, początkuje z firmą więc jest jeszcze tani, a referencje doskonałe. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Aarchitekt wnetrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:37 witam :) ...też korzystałem z usług KREACJI PRZESTRZENI mają pełno pomysłów są szybcy w projektowaniu, dokładni i nie maja wysokich cen. POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagakomo Re: Aarchitekt wnetrz IP: *.mtp.com.pl 09.02.06, 12:12 Mnie ptrojektowała mieszkanie Pracownia G2 Agnieszki Gluzy - tania, solidna z i z fajnymi pomysłami - do tego zniżki przy zakupach. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. PolecaM Podaję kontakt Agnieszka Gluza 502 103 931 Pozdrawiam JK Odpowiedz Link Zgłoś