Gość: marko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:14 ..... PRIMA perfekto/.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sceptyk Valpolicella - BYLA perfekto :( IP: *.man.poznan.pl 30.08.06, 09:30 Ale cos sie bardzo drastycznie zmienilo. Ostatnio zamiast dostac najlepsza pizze w miescie (bo takie kiedys tam podawano) dostalem jedna z bardziej kiepskich. Zdaje sie ze oprocz nowego menu, rowniez kucharz sie zmienil. :((( Pech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balenciaga Re: Valpolicella - BYLA perfekto :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:59 Suma sumarum, to warto się jeszcze wybierać do Valpolcelli? Dostałam dwie sprzeczne opienie... Hmm A może jest jakaś godna mi polecenia inna włoska restaurant na podobnym poziomie? Może, co sądzicie o zmienionym Le Figaro? Odpowiedz Link Zgłoś
haska-mi Valpolicella 30.08.06, 18:28 Jadam tam od lat i nie zauważyłam, żeby coś się zmieniło na gorsze...pycha, a kucharz i jego córa, Beata (kelnerka) przesympatyczni:) Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Valpolicella 27.06.07, 22:36 Ja osobiscie wolę pizzę z Cantinetty na Zeylanda! Odpowiedz Link Zgłoś