agajak2 07.04.06, 12:55 Co powiecie na pomysł sortowania smieci? Ja chętnie wrzucałabym oddzielnie chociaż plastyk i makulaturę. Kiedys stały takie pojemniki jeszcze jak trwała budowa. Czy one jeszcze są czy ja może niedowidzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia189 Re: Sortowanie śmieci 09.04.06, 20:27 Super pomysł! Widziałam,że w domkach na przykład na Pogodnej raz na jakiś czas wystawiaja posegregowane śmieci. Może skontaktować się z tą firmą, która wywozi śmieci? jeżeli się czegoś dowiem, na pewno napiszę! Odpowiedz Link Zgłoś
luckie Re: Sortowanie śmieci 10.04.06, 22:09 super, super, ciekawe tylko pod czyimi oknami - może wnioskodawców? hmmm? większość z nas pod swoimi śmietnika raczej mieć nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_rz Re: Sortowanie śmieci 11.04.06, 00:20 No właśnie. Może na Gwiaździstej?. Pozbyli się już raz śmietników od siebie i Agrobex nie pytając nikogo z Księżycowej rozbudował śmietnik. Może teraz w ramach rewanżu postawić tam pojemniki na segregację odpadów? Odpowiedz Link Zgłoś
asia189 Re: Sortowanie śmieci 13.04.06, 22:23 Czy toczy się jakaś wojna między Gwiaździstą i Księzycową? I co mają do tego śmietniki? Przecież jeżeli ktoś będzie chciał sortować indywidualnie to chyba nikomu nie będzie przeszkadzać? A śmietnik na Ksieżycowej powiększyli, ponieważ zlikwidowano pojemniki na końcu ulicy, które miały być tylko na czas budowy a itak były dłużej. Pewnie, że nikomu( w tym również sobie) nie życzę widoku na śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2 Re: Sortowanie śmieci 11.04.06, 12:38 Może zastąpic jeden zwykły takim na makulaturę czy plastik w miejscu gdzie one juz się znajdują? Odpowiedz Link Zgłoś
azabell Re: Sortowanie śmieci 19.04.06, 11:14 FIRMA ZYS SEGREGUJE ŚMIECI U SIEBIE więc proponuję nie przejmować się więcej tą sprawą. A tak a propos śmieci, może każdy zwracałby lepiej uwagę na to aby nasze śmieci zajmowały jak najmniej miejsca, niektórzy potrafia wielkie kartony wyrzucać bez poskładania, a potem śmieci wylatują z kubłów i mieszkańcy Księżycowej 11 mają super widok. Ale co to obchodzi tych, którzy nie mają widoku na śmietnik.........prawda? Odpowiedz Link Zgłoś