Gość: Brzoza IP: *.mennica.com.pl 14.10.04, 16:47 a to nowina.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurbiurowy Re: Microsoft ujawnił 22 luki w swoim oprogramowa 14.10.04, 17:08 Dzisiaj robilem uaktualnienie. I sie do serwera MalegoMiętkiego nie mogłem dopukać. Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 22? tak w pakiecie? 14.10.04, 17:10 Jak miło, ciekwe kiedy ile upłynęło pomiędzy ujawnieniem luk przez strony niezależne od M$, publikacją łat. Patron akcji dzień bezpiecznego komputera ma się czym chwalić. Twórcy Wolnego Oprogramowania, łaty na błedy krytyczne publikują w chwilę po napisaniu, a dominujący gracz woli poczekać aż zbierze się ich dość? To ja już wolę mojego GNU/Linuksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mesish Re: 22? tak w pakiecie? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:10 Potwierdzam wypowiedz Usera Linux is TheBest !!! I nie tylko dlatego ze jest na licencji GNU ale też dla tego ze ci co go piszą myślą o potrzebach klienta a nie o nadchodzącej wypłacie. Przynajmniej takie jest moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Re: Microsoft ujawnił 22 luki w swoim oprogramowa IP: *.238.82.74.adsl.inetia.pl 15.10.04, 09:20 Eeee tam... Mały-miękki ma tylko 2 błędy w swoim oprogramowaniu: 1. Microsoft Windows 2. Microsoft office ...reszta to drobiazgi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Z. Re: Microsoft ujawnił 22 luki w swoim oprogramowa IP: 83.168.75.* 15.10.04, 19:45 A ja powiem tak - wcale nie trzeba używać Linuksa, by być mniej narażonym na luki w Windowsach. Wystarczą "inne" niż IE i OE programy, których codziennie używamy w Internecie. Ja do poczty wykorzystuję Thunderbirda a do stron WWW albo Netscape albo Firebirda. No i przyblokowałem co tylko się da na firewallu. I powiedzcie mi, co mi da przechodzenie na Linuxa??? Odpowiedz Link Zgłoś