Dodaj do ulubionych

Kronika policyjna

04.05.06, 21:23
Ten gosc z "mesia" powinien siedziec do konca zycia. Wyprzedzanie innego
samochodu, ktory zatrzymal sie zarowno przed pasami jak i PRZED SWIATLAMI,
jest dzialaniem z premedytacja
Obserwuj wątek
    • Gość: ~bywalec Re: Kronika policyjna IP: *.icpnet.pl 04.05.06, 22:33
      Brak mi słów krytyki dla kierowcy mercedesa.
      Najsurowszą karę wymierzy mu chyba jego własne sumienie, o ile takowe posiada...
      STOP WARIATOM DROGOWYM!
    • pan.nikt Re: Kronika policyjna 04.05.06, 23:30
      Kierowca Mesia to normalny morderca.
      Jechał ile fabryka dała, p[owinien dostać ile KK dał. Max i to w ciężkim
      więzieniu
    • Gość: kufferka Re: Kronika policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:13
      jestem wstrząśnięta...
      Niestety na ul. Winogrady takie zagrania kierowców są brutalną codziennością.
      Na wysokości ul. Pasieka i ul. Żniwnej, żeby wejść lub wysiąść z tramwaju trzeba
      pokonać jezdnię (między przystankiem a torowiskiem jest jezdnia).
      Nie wiem już ile osób zginęło w tym miejscu, a ile straciło zdrowie. Stale
      słychać pisk hamulców, pasażerowie modląc się, aby bezpiecznie dotrzeć do
      tramwaju lub przystanku...lawirują między jadącymi samochodami (kogo obchodzą
      piesi na jezdni?)

Nie mam słów na tych bezmózgowców za kółkiem, za takie wykroczenia powinny być
      bardzo surowe i bezwzględne kary !!!
    • Gość: bea Re: Kronika policyjna IP: 87.207.156.* 05.05.06, 21:12
      Na co czeka prokurator z treści artykułu wynika ewidentna wina kierowcy mercedesa?
      dziecko nie żyje a on pewnie nawet nie ma rysy na swoim pieknym szybkim autku i
      z jaką prędkoscia musiał jechac przez środek miasta że nie zdażył wyhamować
      przed pasami? a światło z zielonego na czerwone nie zmienia się w ciągu sekundy
      musiał wczesniej widzieć jeszcze żółte!
    • Gość: kierowca Niestety to samo jest na Grunwaldzkiej i innych... IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 23:53
      Już parę razy miałem taką sytuację, że jadąc prawym pasem zatrzymałem się przed
      przejściem dla pieszych. Podczas gdy pieszy wszedł na jezdnię dwa samochody z
      lewej pasa po prostu sobie przejechały, nic sobie nie robiąć z tego, że ja
      stoję. Gdzie monitoring? Gdzie kamery? Gdzie policja do cholery?
    • Gość: pan Re: Kronika policyjna IP: *.atol.com.pl 07.05.06, 20:41
      śmierć za śmierć !!!
    • Gość: Mirek z Opola Re: Kronika policyjna IP: *.atol.com.pl 07.05.06, 20:54
      Ten gość z tego "merca" powinien dostać dożywocie w najcięższym więzieniu w
      Polsce!!! - jeżeli nie ma kary śmierci. Nie dość że ślepy to na dodatek
      daltonista. Myślał że ma mercedesa to może zapiepszać ponad 100 km/h w terenie
      zabudowanym. Ciekawe jak szybko jechał że nie zdołał wychamować? -->>>
      DOżYWOCIE!!!!!
    • ich11 kierowca ciężarówki współwinien! 07.05.06, 21:56
      gdyby się nie zatrzymał na czerwonym, dziewczynka nie weszłaby na przejście
      przy zielonym i żyłaby.
      Dlaczego nie jedzie pan, jest zielone!
      Ja niegłupi, teraz jadą koledzy z boku.
      (o taksówkarzu)
    • mantis77 Ciekawa akcja z ćmikami 07.05.06, 22:33
      Czy te ćmiki co kejter wywąchał to lucky strike? Pytam bo skoro kejterek się
      wabi Lucky to może swoje wywąchał co??? Tak mi się jakoś skojarzyło. hi hi
      hi. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka