Gość: ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 23:17 widać w jakiej kondycji są firmy w Poznaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomala Re: Zniknął ekran z Adrii IP: *.echostar.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.01.03, 10:00 Nie z Poznania, tylko z Białegostoku czy coś takiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Zniknął ekran z Adrii IP: *.icpnet.pl 03.01.03, 23:15 Gość portalu: tomala napisał(a): > Nie z Poznania, tylko z Białegostoku czy coś takiego !!! Nie z Białegostoku a z Bielska Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Zniknął ekran z Adrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 01:30 Gość portalu: ! napisał(a): > widać w jakiej kondycji są firmy w Poznaniu ! A to juz wiem skąd we Wrocławiu jest ekran zamontowany na dworcu głównym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Zniknął ekran z Adrii IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 01:37 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: ! napisał(a): > > > widać w jakiej kondycji są firmy w Poznaniu ! > > > A to juz wiem skąd we Wrocławiu jest ekran zamontowany na dworcu głównym! Firma mieści się w Bielsku Białej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaras Re: Zniknął ekran z Adrii IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.03, 03:19 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: ! napisał(a): > > > widać w jakiej kondycji są firmy w Poznaniu ! > > > A to juz wiem skąd we Wrocławiu jest ekran zamontowany na > dworcu głównym! ten ekran należał akurat do firmy Active z Poznania. niestety też padła. przez ostatnie 2,5 roku była własnością AMS S.A. (lider reklamy zewnętrznej - billboardy), a ostatnio sam AMS został kupiony przez Agorę S.A. z Warszawy (to ta firma od "gazety wyborczej"). Odpowiedz Link Zgłoś