dorakostis 13.05.06, 15:52 znalazlam jedynie pare wątkow na forum ktore i tak niezbyt bardzo rozjasniły mi co mam myslec o tej szkole. pomozecie mi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiczek21 Re: WSJO 13.05.06, 16:27 studiuje tam germanistyke, moja wypowiedz mozesz znalezc po wrzuceniu mojego nicka w wyszukiwarke, ale jesli masz jakies pytania-pytaj, postaram sie wyjasnic:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorakostis Re: WSJO 13.05.06, 16:29 na forum spotkałam sie głównie z negatywnymi opiniami. tzn. wiesz podoba mi sie to, ze mozna teoretycznie robic 2 kierunki tylko troche cena czesnego mnie przeraża na ktorym jestes roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiczek21 Re: WSJO 13.05.06, 16:45 jestem na drugim roku, opinie sa negatywne i trudno sie temu dziwic-co roku dochodzi nowy material do egzaminu wiec jesli studiujesz 2 jezyki, to ogolem nie jest za ciekawie.za wszystko trzeba placic,ale jak sie zalapiesz na stypendium socjalne(400zl)to nie jest zle:)nie daj sie zwiesc pieknie zrobionemu informatorowi-ostatnio sama go czytalam i az sie zdziwilam ze te wszystkie oferty jakims cudem przeszlym mi kolo nosa;)to troche dziwne szczegolnie ze studiuje dziennie;)przejdz sie kiedys na piekary w czasie przerwy, kiedy pol szkoly wychodzi zapalic i zapytaj kogos czy warto.ja postanowilam zrobic licencja-potem zegnam sie z germanistyka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsjoczka Re: WSJO IP: 213.17.200.* 23.05.06, 12:27 hehe, mnie tez sporo omijalo dopoki nie poczytalam ogloszen na tablicach i serwisu studenckiego, pozatym kto pyta nie bladzi, nikt mnie za reke do biura karier nie zaprowadzil, a fajnie jest tam pogadac. studiuje na wsjo i mam nadzieje, ze uda mi sie skonczyc! no i dziwne zeby nie przybywalo na studiach materialu do nauki. ja tam polecam, chociaz rozowo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś