lmblmb 08.06.06, 07:12 A kto będzie głosować na Grobelnego? Przypomnę, że już przed wyborem przegrał sprawę w sądzie w trybie wyborczym przeciwko Szczęsnemu-Kaczmarkowi, bo przypisywał sobie budowę szybkiego tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bula Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:35 to co napiszę nie doptyczy sprawy i jest takim luźnym spostrzeżeniem. "guwno zawsze wypłynie na wierzch" a co do sprawy: to chba żart - przeciez Grobelny u Kulczyka może zarobić 5x tyle - tak sobie mysle))::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Ja jestem bardzo zyczliwy nastawiony do PO i PiS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.06, 09:03 w tych wybaorach, i ich kandydatów. Niech wygra kandydat lepszy, profesjonalny, ale nie wyobrażam sobie aby pan Dzikowski załatwi ciepłą posadke Grobelnemu w zamian za odpuszczenie wyścigu, który moim zadaniem przegra :)) Jeżeli PO załatwi posade Grobelnemu i to nie daj Boże w MTP (które pilnie potrzebują fachowca a nie partacza) tym samym, partaia ta, udowodniłaby ze zależy jej jedynie na STOŁACH a nie na wywindowaniu Poznania... Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania Re: Ja jestem bardzo zyczliwy nastawiony do PO i IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.06, 10:20 też coś. Akurat MTP, jak rzadko który biznes, potrzebuje wizjonera, a administratorzy już są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her. Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:50 NIC DBREGO BAZUJE NA LUKACH PRAWNYCH .Obywatele jak ccą odzyskać wpłaconą do Urzedu Miasta kaucje jako zabepieczeie Prezydet proponuje grosze lub do śądu tam napotykają na kłody koszty sądowe. Prezydet jest popierany przez radnych PLAFORMY OBYWATELSKIEJktóra popiera prezydeta w takie chamowate traktowanie obywateli miasta kpina.głosować na tatich radnych śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP 08.06.06, 08:42 Lajdak, który nabrał ciemnego poznanskiego luda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł PTBS Zróbcie Grobelnego Prezesem Poznańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:46 Towarzystwa Budownictwa Społecznego. Skoro on wymyślił żeby lokatorzy wykupili partycypację w formie obligacji, które trzeba teraz zwracać o nie jak ustawa przewiduje po opuszczeniu mieszkania więc niech teraz myśli (haha) jak oddać lokatorom PTBS ok 10 000 000 zł w ciągu najbliższych 2 lat. To będzie afera! Grobelny jako 'świetny manager' poradzi sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Zróbcie Grobelnego Prezesem Poznańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:18 Nawet Grobelny ....jest lepszy od Zalewskiego - czas na zmiany bo targi nie przezyja pod rzadami Zalewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytycznym okiem Jeden zakręt wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:33 Nie zauważyłem, żeby w czasie prezydentury Grobelnego Poznań zrobił znaczący krok do przodu. Inwestycje uciekają do innych miast, Wrocław przegania nas kulturalnie, a my stajemy się konserwatywnym i czystym grajdołem. Także Poznańskie targi od wielu lat trwają w bezruchu. Kto kiedykolwiek cokolwiek tam organizował lub wystawiał wie, jak beznadziejna jest tam organizacja. MTP są fenomenem w skali świata jako jedyne chyba centrum targowo-kongresowe tych rozmiarów, które kurczliwie trzyma się centrum miasta. Mamy więc, podobnie jak w mieście Poznań, brak strategicznej wizji i bezwład zarządczy. I również podobnie ładną fasadę, za którą niewiele kryje się konkrentnych osiągnięć. Nie pchajmy Grobelnego do MTP. Jeden zakręt, na którym znalazł się Poznań za jego rządów, wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riden2 Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:56 jak grobelny ma iść na targi to ja nie będę głosował na kandydata po. co za pomysł!?!? no chyba, że na targach będzie stworzone więzienie, o którym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspera PO proponuje Grobelnego, nie głosuje na PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:29 Kompromitacja PO!!! Jak można tak kupczyć publiczną własnością? To niegodziwe! Będę głosował na Bogajewskiego z Wielkiego Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cez Maria Pasło-Wisniewska Prezydentem Poznania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:53 Ostanio byłem na spotakniu z Panią Marią i pozostawiła naprawde bardzo pozytywne wrażenie. Widać ze nie jest typowym politykiem, wyczuwa sie ze jest typową Ekonomistką skupioną na finansach widać ze jest osobą z poza układu politycznego. Typowy przykład profesjonalistki o menagreskim podejsciu, nie uznaje żadnych układów, układzików - przedewszystkim dobro Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Maria Pasło-Wisniewska Prezydentem Poznania ! IP: *.um.poznan.pl 09.06.06, 13:28 a układ z Tuskiem to co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.tktelekom.pl 08.06.06, 12:57 Czyżby MPT dysponowała jakimś atrakcyjnym terenem na sprzedaż? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.icpnet.pl 08.06.06, 13:15 Proponuję dla Grobelnego celę nr 7 na Młyńskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
morgan0 Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP 08.06.06, 13:35 pewnie sprzeda je za symboliczną złotówkę Kulczykom,bo stwierdzi,że nie przynoszą zysków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:54 > pewnie sprzeda je za symboliczną złotówkę Kulczykom,bo stwierdzi,że nie > przynoszą zysków Jako baraki magazynowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL MTP IP: *.proxyplus.cz / 195.205.249.* 08.06.06, 14:12 Czegoś nie rozumiem. PO jest właścicielem MTP, że tak rozdaje stanowiska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MTP IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 08.06.06, 14:26 Mi pani Pasło-Wiśniewska sprawia wrażenie, jakby nie za bardzo orientowała się co w Poznaniu się dzieje i co jest do zrobienia. Mówi za bardzo ogólnikowo, za mało podaje też szczegółów. Co więcej czasami mam wrażenie, iż została wybrana z klucza partyjnego, a ona sama nie jest w 100% przekonana do tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartloo Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.futuro.pl 08.06.06, 14:36 Sz.P. Grobelny, ale czesc poznaniakow juz Pana nie chce na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
macman4 Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP 08.06.06, 14:53 PO niczym sie nie różni w tym zakresie od SLD , która przestawiała na stołkach jak chciała. Kameleony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:17 Obecny prezydent powinien dać sobie spokój z kandydowaniem jeżeli faktycznie zależy jemu na tym aby Poznań się rozwijał. Pana czas już minął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:10 przecież Grobelny jest w Radzie Nadzorczej MTP ? przecież Grobelny to kolega prezesa MTP? chociaz tak naprawde - każda zmiana w MTP może być tylko na lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nacjonalista Szujostwo Wyborczej !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:22 Przeciez to zwykla manipulacja wyborczej i kolejny etap zatapiania Grobelnego.Poznaniacy nie dali sie nabrac na Kupiec poznanski i Kulczykpark to wymyslaja artykoly sugerujace slabosc Grobelnego.Poznaniacy sami wybiora prezydenta a nie wyborcza.Dodam ,ze bezrobocie w Poznaniu spadlo do 5,8%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartloo Re: Szujostwo Wyborczej !!!!! IP: *.futuro.pl 09.06.06, 14:45 Spadlo bezrobocie i to prawda , ALE daltego bo wyjechali do Angli :D A tak powaznie to, dzieki Grobelnemu i blokowaniu inwestycji i rozwoju regionu nie ma spadku o 10%. Wroclaw i strefa ekonomiczna jest dobrym przykladem (mimo wszystko) prawidlowego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.Kazibut Poznan Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.icpnet.pl 08.06.06, 17:37 Jesli to prawda to PO to dalej partia kolesi w ktorej najwazniejszy jest uklad,korupcja to dla nich bulka z maslem.Facet ma zarzuty prokuratorskie,a oni dalej szukaja mu synekur.Grobelnemu sie nie dziwie on wie ze po odejsciu caly misternie zbudowany uklad runie i na swiatlo dzienne wyjda sprawy o ktorych sie teraz mowi w zaciszch gabinetow.Tylko PIS jest w stanie ten chory uklad przerwac,bo Poznan zasluguje na uczciwego,kompetentnego nie uwiklanego w niejasne interesy prezydenta.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.bg.am.poznan.pl 08.06.06, 20:15 No to może Górski ze swoimi przekrętami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin ja będę głosować na Rysia 3 raz z rzędu IP: *.echostar.pl 08.06.06, 17:54 Rysio trzymaj się olej platfusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: ja będę głosować na Rysia 3 raz z rzędu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 05:22 • Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: keczup 08.06.06, 14:54 + odpowiedz > pewnie sprzeda je za symboliczną złotówkę Kulczykom,bo stwierdzi,że nie > przynoszą zysków Jako baraki magazynowe. ........jak Rysio nie sprzeda to Zalewski to zrobi - tak zle-tak niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PO proponuje: Grobelny nowym szefem MTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:46 dobre posuniecie - wszystko lepsze od przebywania na stanowisku prezydenta a na targach tak juz nic nie popsuje - zrobiono to juz przed nim Odpowiedz Link Zgłoś