monikinda 19.07.06, 09:56 witam zepsula mi sie pralka, szukam zatem jakiejs zwyklej pralni, najlepiej samoobslugowej (ale nie takiej chemicznej co są w marketach), proszę o poradę bo nie mam gdzie prac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 zadzwoń sobie tutaj: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:23 www.new.beletblanc.pl/index.php?a=3&miasto=Pozna%F1 wydaje mi się, że oni piorą "normalnie":), nie tylko chemicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: zadzwoń sobie tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:26 niestety nie - sama sprawdzałam w KC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rataje Re: szukam pralni IP: *.icpnet.pl 19.07.06, 11:56 Bardzo długo istniała pralnia na osiedlu piastowskim w pasażu, ale czy jeszcze tam jest?? głowy sobie nie dam obciąć. Najlepiej sprawdź sama. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta30 Re: szukam pralni 19.07.06, 14:00 Też miałam ten problem, była pralnia na Zwycięstwa i na Piekarach ale ich już nie ma. Ostatnio odkryłam na Mostowej 3, bardzo miłe miejsce prowadzone przez sympatycznego Francuza, polecam, można wyprać wypić kawę czy piwko i jesli znasz francuski pokonwersować;-) Odpowiedz Link Zgłoś