l.george.l 31.08.06, 15:56 do prokuratury na plakaciarzy wiadomosci.onet.pl/1378812,11,item.html Powinni mu działkę odpalić, bo nie ma lepszej reklamy dla "artysty" niż prześladowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: Libicki doniósł 31.08.06, 19:44 Ja pie..:/niedługo sie bedziemy musieli tłumaczyc z tego kto jaka kupę zrobił dzis:/ Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Libicki doniósł 31.08.06, 20:24 Chwila, chwila. Nie zapominajmy o tym, ze oni dopuscili sie zniewazenia dwoch najwazniejszych osob w panstwie - prezydenta oraz premiera - a takze obrazili uczucia religijne Polakow. I tu juz nie ma znaczenia czy Matce Boskiej zrobili twarz Hitlera, czy Michnika - jeden pies. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Libicki doniósł 31.08.06, 20:30 Jakos nie czuje by którykolwiek z nich był wazniejszy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Libicki doniósł 31.08.06, 22:23 Zalezy w jaki sposob patrzec. Co nie zmienia faktu, ze gdyby przecietny obywatel zostal w ten sposob obrazniony - rowniez Ty, rowniez ja - to tak samo nalezy sie proces za takie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Libicki doniósł 31.08.06, 22:39 drhuckenbush napisał: > Zalezy w jaki sposob patrzec. ### w jakikolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 w jaki sposób? 31.08.06, 22:48 > Chwila, chwila. Nie zapominajmy o tym, ze oni dopuscili sie zniewazenia dwoch > najwazniejszych osob w panstwie - prezydenta oraz premiera - a takze obrazili > uczucia religijne Polakow. Wytłumacz mi szczegółowo w jaki sposób zostali znieważeni prezydent i premier. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Libicki doniósł 31.08.06, 22:45 Wyglada na to, że Libicki jest na żołdzie anarchistów.:):):):) Choc ja przypuszczam, ze to raczej głupota a nie przemyslność. Ale tu przypomina sie powiedzenie Talleyranda "To gorzej niz głupota, to błąd" (lub tak podobnie). Odpowiedz Link Zgłoś