builder 21.09.06, 00:46 dobrego, prywatnego zakladu dentystycznego w Poznaniu, jez`eli juz` ktos` z was mial zaszczyt, w kto`ryms` sie leczyc i go zeby nie bola to poprosze o adres, z go`ry dziekuje, the builder, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: poszukuje 21.09.06, 20:16 ciekawe?, nikt z was nie leczyl zebo`w w prywatnych zakladach dentystycznych?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:23 wybierz najdrozszy. Nie zartuje. Ludzie nie sa glupi - drogie = dobre. Najdrozsze = zwykle najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Po prostu 21.09.06, 23:13 Gość portalu: sas napisał(a): > wybierz najdrozszy. Nie zartuje. Ludzie nie sa glupi - drogie = dobre. > Najdrozsze = zwykle najlepsze. Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawman Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:04 ja jestem zadowolony z Dentala na ul. szyperskiej Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: poszukuje 21.09.06, 23:54 Jeśli masz na myśli zakład, który nie ma podpisanej umowy z NFZ-em, i za wszystko płacisz z własnej kieszeni, ale masz komfort leczenia - to ja mogę Ci polecić taki, do którego chodzę wręcz z radością :) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: poszukuje 22.09.06, 17:58 the_dzidka napisała: > Jeśli masz na myśli zakład, który nie ma podpisanej umowy z NFZ-em, i za > wszystko płacisz z własnej kieszeni, ale masz komfort leczenia - to ja mogę Ci > polecić taki, do którego chodzę wręcz z radością :) > o taki wlas`nie chodzi, too.., napiszesz mi ten adres?, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: poszukuje 23.09.06, 20:25 ila sie musza jeszcze prosic`?, dosz mi tyn adres abo niy?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan dziwki Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:44 a ty znowu tutaj?nudna juz jestes przedstawicielko z dlugopisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griii zdrowe zeby IP: *.man.poznan.pl 25.09.06, 10:49 witaj! jest taki nzoz na Os. Winiary 10c (blisko Macro, tuż obok przystanku 9 i 11) - nazywa się "Zdrowe Zęby" i oprócz umowy z NFZ ma bardzo szeroki pakiet usłg prywatnych - ja i moja rodizna jestesmy bardzo zadowoleni. Nasza pani doktor przyjmujew poniedziałki iśrody od 14-18 i wtorki, czwartki 9-13 wtedy też polecam telefon i umówienie wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś