Gość: DJanos IP: *.icpnet.pl 15.03.03, 20:10 :((((((((((((((((((((((((((((( peka banka mydlana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proposnania'ner Re: Porazka Lecha z odra IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:35 Właśn8i wróciłem z meczu i jestem zdruzgotany!!! Wielkie transfery i nic!!!! Dalej beznadziejna gra...Czy nad nami wisi jakieś fatum???? Odpowiedz Link Zgłoś
traispotter Re: Porazka Lecha z odra 15.03.03, 22:40 Gość portalu: proposnania'ner napisał(a): > Właśn8i wróciłem z meczu i jestem zdruzgotany!!! Wielkie transfery i nic!!!! > Dalej beznadziejna gra...Czy nad nami wisi jakieś fatum???? zwyczajnie lech nie zasłuzył, nie nadaje sie, nie ma zadnej klasy na pierwszą ligę. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szop-pracz Re: Porazka Lecha z odra IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:47 Czy ktoś zastanawia się ile kosztują reklamy lecha i skąd są pieniądze na promocję? Skąd i dokąd przepływają pieniądze? A budżet Lecha to ponad 16 mln.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Porazka Lecha z odra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.03, 23:23 Ile było typa? To Odra grała tak dobrze czy Lech tak słabo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Porazka Lecha z odra IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 00:15 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Ile było typa? > To Odra grała tak dobrze czy Lech tak słabo? 15-17 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Djanos Re: Porazka Lecha z odra IP: *.icpnet.pl 16.03.03, 13:51 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Ile było typa? > > To Odra grała tak dobrze czy Lech tak słabo? > > 15-17 tys. ponad 18 tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Porazka Lecha z odra IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:27 Gość portalu: Djanos napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > > > Ile było typa? > > > To Odra grała tak dobrze czy Lech tak słabo? > > > > 15-17 tys. > > ponad 18 tysiecy każdy inaczej gada, w każdym razie stadion był pełny Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Porazka Lecha z odra 16.03.03, 14:34 ludzi bylo jak dla mnie ok 20 tys. mecz slaby na max. jezeli sie prowadzi 2:1 u siebie to nie mozna przegrac 2:3 !!!! bez przesady! marketing i pr to niestety nie wszystko. kolejny raz dopisala tylko publicznosc. eeeeeeeeee wqurwilem sie wczoraj i musialem isc do knajpy i tyle:) pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś