Dodaj do ulubionych

Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani

IP: *.cust.tele2.pl 12.11.08, 17:07
Super już nie moge sie doczekać xD
Obserwuj wątek
    • Gość: autyzm. com . ;D Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.chello.pl 12.11.08, 17:16
      ejże.

Harry Potter lepszy.! <3
    • Gość: emma Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:18
      Harry jest o wiele, wiele lepszy
    • Gość: alice_cullen Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: 62.87.215.* 12.11.08, 17:23
      Szkoda ;) Ale "Nianię" oglądałam i całkiem OK. Waidomo co wybrała, w końcu to jej własny film, a w HP nie ma zbyt dużej roli.
    • Gość: Ann Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.08, 17:25
      No i spoko... Jakoś dla mnie to nie robi różnicy, bo i tak mnie denerwowała ;]
    • Gość: Gość:Agi Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:55
      No..Szkoda :( Właściwie uwielbiam film Harry Potter.. No..ale może chce spróbować czegoś nowego..:| No trudno..
    • Gość: Gość Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.netdrive.pl 12.11.08, 18:18
      To że HP jest lepszy nie ma znaczenia. Skoro w tej całej niani ma Główną rolę, a w Hp, w sumie trochę większy epizod to się nie dziwię.
      • Gość: katarek78 Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.igloonet.pl 14.11.08, 09:19
        Zresztą jaką miała pewność, że epizod nie zostaje wycięty przez
        scenarzystów? W końcu, z tego co wiem, w filmie "Książę Półkrwi"
        postać Trelawney nie pojawia się, choć w tej książce akurat odegrała
        ważną rolę. Co prawda "Insygnia" mają być dłuższe i podzielone na
        dwie części, co podobno ma pozwolić na wierniejszą adaptację (a na
        pewno na zarobienie więcej kasy), ale nie wiadomo, co znowu wymyślą
        scenarzyści.
    • Gość: lolcia1758_:P Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.08, 18:35
      <szok>harry potter jest o wiele lepszy!!!
    • Gość: vivi Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:36
      ja bym oczywiście wolała Pottera....to w końcu przebój :D
    • Gość: Kasiunia Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:54
      A ja się jej nie dziwie , bo w HP nie jest główną bohaterką a w Niani jest. Mimo to ja chyba bym wolała Pottera:P
    • Gość: hihi Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:07
      chyba popadne w rozpacz ^^ ;dd
    • Gość: Luuluuń Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.itcomp.pl 12.11.08, 19:21
      wyła wspaniała xD no cóż, "Niania" też fajna.
      Liczę, że znajdą kogoś na jej miejsce. ;p
    • Gość: pepo Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:44
      Chyba wiadomo że wybierze film w ktorym gra glowna role...
    • Gość: Wielki Ruchacz Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.11.08, 20:49
      Narnia to kupa!
      • minniemouse Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani 12.11.08, 21:49
        a kto tu mowi o Narnii???

Minnie
    • Gość: lobo Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:27
      Big Bang :D
      łehehehe
    • Gość: i.love.n,jonas Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 06:24
      potter leeeeeeeeepszyyyyyy!!!
    • Gość: kardolina Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.ghnet.pl 13.11.08, 06:44
      eee wola ja w HP ... ale pewnie tez to bd fajne .... ale nie ma to jak prof. Trelawney :DD:D
    • Gość: E Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:35
      w sumie to sie nie dziwie... Majac do wyboru zagranie jednej ktorejstam roli z 2 czy 3 planu a zagranie glownej roli to roznica... Poza tym na pewno jest roznica jesli chodzi o kase...
    • Gość: MalaMi Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.eranet.pl 13.11.08, 17:46
      Już ładniej wygląda w Harrym Potterze^^ ;P
    • Gość: ktoś Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 18:09
      niech idzie gdzie chce!!! Harry Potter i tak jest fantastyczny!!!:)
    • mr_p Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani 14.11.08, 11:50
      To ona grała Harrego? :P
    • Gość: żabcia Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.intelink.pl 14.11.08, 15:03
      Nie lubię jak ktoś grający w filmie kilku częściowym rezygnuje, a zwłaszca w moim ulubionym ... To wkurzające bo zdążyłam się przyzwyczaić do tej postaci a zmiana aktora wszysko psuje ... No i ona idealnie pasuje do Sybili Treavley. Żabcia :*
    • Gość: Auri Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 09:58
      szkoda le Harry Potter jest leprzy!!
    • Gość: Gość Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.CNet2.Gawex.PL 16.11.08, 14:33
      e tam HP i tak wymiata xD xD
    • Gość: NIx Re: Emma Thompson rzuca Pottera dla Niani IP: *.17.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 19.11.08, 09:21
      Szkoda, ale Niania też jest niezłym filmem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka