miko001 02.11.06, 21:58 sorki ale to media rozdaje karty na rynku dystrybucji i takie Warnery czy inne moga mu skoczyć. Bo jak nie będą sprzedawać w Media to moga pakowac manele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAteusz Re: Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z kli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:54 jeśli to prawda, a przypuszczam, ze tak, to i tak nie orbi mi to różnicy. a swoja droga to sądze że pan Kozłowski jest albo tak krótkowzroczny ale pokręcony, że idzie z tą sprawą do mediów.. no ale, widocznie nie zależy mu na pracy gdziekolwiek. osobiście nie zatrudnił bym pracownika, który idzie z informacjami wewnętrznymi firmy do mediów. chyba, że pan Kozłowski zbył już fortunę na kopiowaniu tych wypożyczonych płytek i już legalna praca go nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popierający A komu to przeszkadza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:59 To czy ktoś już tego używał czy nie, jeżeli nie ma sladów użytkowania, to nie ma znaczenia. A jeżeli za to wypozyczenie nie pobierają pieniędzy to wydaje mi się że jest OK. Dla mnie jako klienta ważne jest że w MM zawsze mogę oddać wszelkiego rodzaju sprzęt po kilku dniach jeżeli coś mi sie w nim nie podobało. Ale mam nadzieje że nie wypożyczają sobie elektrycznych szczoteczek do zębów itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: A komu to przeszkadza? IP: *.echostar.pl 02.11.06, 23:26 chyba nie rozumiesz podstawowych zasad prawa obowiązujcego w Polsce skoro tak twierdzisz... ciekawe czy jakbys dostal uzywana szczoteczke do zebów tez bys tak mówił... teraz ich haslo reklamowe nie dla iditów chyba jest w 100% trafne... ja juz tam od dawna nie kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Media Ha Ha Ha............................. 02.11.06, 23:43 ciekawe, czy pozyczaja sobie suszarki do pielegnacji wlosow lonowych, golarki do obcinania zarostu pod pachami, a moze szczoteczka Braun szoruja sobie...dupska? I potem zwracaja...Kurde, obrot wtorny lepszy niz na Bema. ------------------------------------ LUBIE SOBIE POMARUDZIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: A komu to przeszkadza? IP: *.echostar.pl 02.11.06, 23:27 i powinno byc tak dla idiotów... heh wycieło mi kawalek z poprzedniego posta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Dealerom w autosalonach też należy zabronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:04 Dealerom w autosalonach i pracownikom fabryk samochodów też należy zabronić jazdy autami, w końcu kupując auto z salonu chcemy mieć nowe auto dotykane tylko przez roboty które je składają. Nie kupie żadnego auta na którym znajdę odcisk ludzkiego palca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agp najlepiej spraw sobie zone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:06 ...ktora tuz przed slubem wyciupcia pulk wyposzczonch zolnierzy. Jesli nie bedzie miala zbyt wielu otarc, to tez nie powinno ci to robic roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Media anty fan Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z klien.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:02 Dziwi mnie to zdziwnienie Gazety i tutaj na forum tymi praktykami w MM. Przecież o tym juz dawno było wiadomo ;/ Dodac mogę także takie praktyki jak wystawianie na półki sprzętu rtv i agd który oddany został przez klienta do naprawy gwarancyjnej. MM najczęsciej daje w zamian nowy sprzęt a zepsuty idzie do napray a potem jako nówka stoi n półkach, Tym sposobem w ciągu 2 lat miałem już 3 nagrywarki <lol>. Od tego czasu z dala od takich przybytków jestem. (MM, Model1, Mega Avans) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z kli IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.11.06, 09:47 to ciekawi mnie gdzie kupujesz i skąd masz pewność że nabywasz nowy sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś