Dodaj do ulubionych

Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z klien...

02.11.06, 21:58
sorki ale to media rozdaje karty na rynku dystrybucji i takie Warnery czy
inne moga mu skoczyć. Bo jak nie będą sprzedawać w Media to moga pakowac
manele
Obserwuj wątek
    • Gość: MAteusz Re: Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z kli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:54
      jeśli to prawda, a przypuszczam, ze tak, to i tak nie orbi mi to różnicy. a
      swoja droga to sądze że pan Kozłowski jest albo tak krótkowzroczny ale
      pokręcony, że idzie z tą sprawą do mediów.. no ale, widocznie nie zależy mu na
      pracy gdziekolwiek. osobiście nie zatrudnił bym pracownika, który idzie z
      informacjami wewnętrznymi firmy do mediów. chyba, że pan Kozłowski zbył już
      fortunę na kopiowaniu tych wypożyczonych płytek i już legalna praca go nie
      interesuje..
    • Gość: Popierający A komu to przeszkadza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:59
      To czy ktoś już tego używał czy nie, jeżeli nie ma sladów użytkowania, to nie
      ma znaczenia. A jeżeli za to wypozyczenie nie pobierają pieniędzy to wydaje mi
      się że jest OK. Dla mnie jako klienta ważne jest że w MM zawsze mogę oddać
      wszelkiego rodzaju sprzęt po kilku dniach jeżeli coś mi sie w nim nie podobało.
      Ale mam nadzieje że nie wypożyczają sobie elektrycznych szczoteczek do zębów
      itp ;)
      • Gość: cezar Re: A komu to przeszkadza? IP: *.echostar.pl 02.11.06, 23:26
        chyba nie rozumiesz podstawowych zasad prawa obowiązujcego w Polsce skoro tak
        twierdzisz... ciekawe czy jakbys dostal uzywana szczoteczke do zebów tez bys
        tak mówił... teraz ich haslo reklamowe nie dla iditów chyba jest w 100%
        trafne... ja juz tam od dawna nie kupuje...
        • ququ777 Media Ha Ha Ha............................. 02.11.06, 23:43
          ciekawe, czy pozyczaja sobie suszarki do pielegnacji wlosow lonowych, golarki
          do obcinania zarostu pod pachami, a moze szczoteczka Braun szoruja
          sobie...dupska? I potem zwracaja...Kurde, obrot wtorny lepszy niz na Bema.
          ------------------------------------
          LUBIE SOBIE POMARUDZIC
      • Gość: cezar Re: A komu to przeszkadza? IP: *.echostar.pl 02.11.06, 23:27
        i powinno byc tak dla idiotów... heh wycieło mi kawalek z poprzedniego posta...
    • Gość: Gość Dealerom w autosalonach też należy zabronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:04
      Dealerom w autosalonach i pracownikom fabryk samochodów też należy zabronić
      jazdy autami, w końcu kupując auto z salonu chcemy mieć nowe auto dotykane
      tylko przez roboty które je składają. Nie kupie żadnego auta na którym znajdę
      odcisk ludzkiego palca ;)
      • Gość: agp najlepiej spraw sobie zone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:06
        ...ktora tuz przed slubem wyciupcia pulk wyposzczonch zolnierzy. Jesli nie bedzie miala zbyt wielu otarc, to tez nie powinno ci to robic roznicy...
    • Gość: Media anty fan Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z klien.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:02
      Dziwi mnie to zdziwnienie Gazety i tutaj na forum tymi praktykami w MM.
      Przecież o tym juz dawno było wiadomo ;/ Dodac mogę także takie praktyki jak
      wystawianie na półki sprzętu rtv i agd który oddany został przez klienta do
      naprawy gwarancyjnej. MM najczęsciej daje w zamian nowy sprzęt a zepsuty idzie
      do napray a potem jako nówka stoi n półkach, Tym sposobem w ciągu 2 lat miałem
      już 3 nagrywarki <lol>. Od tego czasu z dala od takich przybytków jestem. (MM,
      Model1, Mega Avans)
      • Gość: becia Re: Media Markt przy ul. Szwajcarskiej robi z kli IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.11.06, 09:47
        to ciekawi mnie gdzie kupujesz i skąd masz pewność że nabywasz nowy sprzęt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka