Dodaj do ulubionych

dzialki w okolicach Jerzykowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 02:15
Mam propozycje kupna dzialki w okolicy za 60zł za metr ok 900 metrowej, dobry
dojazd, ladna okolica innych domkow i lasu. Myslicie, ze to dobra cena? Co
myslicie o tej lokalizacji. Dzialke chce kupic na przyszlosc lub jesli jednak
nie zdecyduje sie budowac - na sprzedaz- czy taka cena i lokalizacja moze byc
podstawa do dobrej inwestycji? Prosze o rade...
Obserwuj wątek
    • marioooo Re: dzialki w okolicach Jerzykowa 30.12.06, 10:35
      cena taka sobie - tylko ze to chyba troche daleko od poznania i ... dojazd tez
      sredni, okolica moze byc ciekawa, las i chyba nawet jakies jeziorka w okolicy.
      • Gość: malody Re: dzialki w okolicach Jerzykowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 12:28
        Cena normalna jak na tę okolicę. Jakaś szczególna okazja to nie jest.
        Trochę to daleko do Poznania, no ale jest pociąg i PKS-y wiec chyba da się
        przezyć ;)
        Zaleta to fajne jezioro Kowalskie w pobliżu - jest to tez i wada bo latem sporo
        ludzi sie tam zjezdza (sam tam czesto jezdze sie popluskać)
        • Gość: waldi0304 Re: dzialki w okolicach Jerzykowa IP: *.icpnet.pl 30.12.06, 13:36
          rejon piękny, a cena normalna.jak ta okolica ci odpowiada to się nie
          zastanawiaj bo ja się czajiłem i tak wróciłem po 4 miesiącach szukania w te
          same miejsce ale już drożej!!!!!!!!!!
          • Gość: Lupe Re: dzialki w okolicach Jerzykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 00:32
            Cala dzialka wychodzi 50 tys. Myslalam, ze to duza okazja...ale chyba sie
            pomylilam?
            • Gość: Ewelina Re: dzialki w okolicach Jerzykowa IP: *.icpnet.pl 31.12.06, 01:15
              Ja bylamw Jerzykowie i uwazam ze dzialki sa bardzo ladne. Mysle ze cena jest
              ok, juz niedlugo w takiej cenie tam nie dostaniesz. Ja ogladalam dzialke po 80
              zl za metr. Uwazam ze i na budowe i na inwestycje miejsce ok.
    • Gość: Artur Re: dzialki w okolicach Jerzykowa IP: *.ipt.aol.com 31.12.06, 02:26
      To bardzo dobra cena. Normalnie dzialki chodza tam po 100-120 PLN/m2. Polecam kupic, swietny teren.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka