kantorowicz 26.01.07, 00:11 czy to mozliwe, ze wczoraj wpisalem kilka wiadomsoci pod watkami, ktore nagle zniknely? jakas cenzura czy cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerry Re: zagubione watki/posty IP: *.izacom.pl 26.01.07, 00:21 dziwisz się ? bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Re: zagubione watki/posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 08:27 Pewnie,że zniknęły. Sam kliknąłem na kosz (i nie tylko ja, jak sądzę). Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: zagubione watki/posty 26.01.07, 13:04 Witam, wczoraj usunięty zostal tylko jeden watek - skina. Nie przeze mnie. Ale z tego co widzęłamał regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek28 Re: zagubione watki/posty IP: *.net.perfekt.pl 26.01.07, 13:24 można się tylko dziwić, że kretyński wątek skina walącego pokłony przed protokołami mędrców syjonu wisiał tak długo Ale z dumą mogę przyznać, że sam klikałem na kosz aż miło! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Kto jeszcze ma dostęp do nożyczek? 26.01.07, 13:35 Czy moglibyśmy poznać pełną listę osób roszczących sobie prawo do decydowania o naszych wypowiedziach? Poza tym dobrze by było, gdyby posty nie znikały, ale pozostawał po nich na forum ślad o naruszeniu regulaminu z podpisem osoby, której się coś takiego uroiło. Sam się przekonałem, że moje wpisy, które z krajówki wylatywały po 15 sekundach na oślą, na forum poznańskim mają się dobrze. Dowodzi to o dużym subiektywiźmie krawców. Jednocześnie oświadczam, że z tutejszą administracją nigdy nic mnie nie łączyło i zarówno w redakcji, jak i w Watykanie nie mam swojego człowieka, który kryłby moje niecne uczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Kto jeszcze ma dostęp do nożyczek? 26.01.07, 13:58 Formum administruje zespół - to nie wykręt - po prostu jednak osoba nie jest w stanie tego dokładnie śledzić. Ja robię to tu na miejscu. Są tez osoby w Warszawie, jest admin społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kto jeszcze ma dostęp do nożyczek? 26.01.07, 20:05 redakcja_poznan napisał: > [...] jest admin społeczny. [...] Jak to się ostatnio mówi: blow job is better than no job. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Kto jeszcze ma dostęp do nożyczek? 26.01.07, 20:13 To jest jakiś tajemniczy ORMO-wiec z Warszawy ? Długa ręka sprawiedliwości ludowej ? A co mu do poznańskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
smierdzpedalom adminka jest żenująca i nadgorliwa 26.01.07, 22:37 w wątku vikki "o nieee, adminka mi podpadla;( " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=55916728 napisałem krótko: "JAKA GAZETA, TAKA ADMINKA" i co się stało? Urażona kobitka zarządzająca tym forum zagotowała się i wykasowała moją wypowiedź. Prawda w oczy kole?;) PS. zapewne z rana wykasuje ten wątek, ale z przyjemnością w ramach odreagowania w pracy będę jej o tym przypominał ;) Niech ma co robić (kasować wątki) skoro jedyniesłusznomyslący Redaktor Naczelny płaci i wymaga czystości swojego czasopisma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: adminka jest żenująca i nadgorliwa 28.01.07, 12:24 powód kasowania postów to czasami nick - zablokujcie go, bo nazwa łamie regulamin, a treść tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: adminka jest żenująca i nadgorliwa IP: *.icpnet.pl 28.01.07, 18:09 vipunia napisała: > - zablokujcie go, Dlaczego? Kiedys każda wieś miała swego dyzurnego głupka. To forum tez ma - dlaczego chcesz go wywalić? Odpowiedz Link Zgłoś