wasz_pan_resmen 29.10.13, 11:37 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ksiadz-nie-chcial-pochowac-malego-Kubusia,wid,16119212,wiadomosc.html?ticaid=11191c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 29.10.13, 11:42 Informacja dla poczatkujacych forumowiczow. To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum. Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki... Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu: Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52 - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45 jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11 wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44 Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 22.10.13, 13:32 usłużnie donoszę ze : jestem bladym fiutem donosicielem , kanalią która zazdrosci wszystkim poniewaz jeste życiową dupą i nieudacznikiem i mam tylko rower w dadatku z pękniętą ramą... Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57 co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ? Autor: Gość: Misia vel res-men vel misterbenq IP: *.res.pl 18.10.13, 23:34 ...podobasz mi sie rycerzu - juz mi sie cipka poci do ciebie rycerzu ...ten twój zakuty łeb mnie wprost podnieca :-) buahahahahahaha ...ech ach och Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35 - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16 widzę ze smakuje ci kleszy bolec ... Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21 a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-) Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32 bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ? Autor: resmen 26.10.13, 12:51 mozesz sie zesr... na miękko i 3 razy podskoczyć i nie zrobi to na mnie wrazenia - rz-e ten prostak jest zbanowany i tez moze sie zesr... na ciebie i tez 3 razy podskoczyć - obu mam was w dupie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 29.10.13, 11:53 heh - ales durny :) on cie nie widzi - przeczytaj stopkę :-) Nie był kasowany i ma tylko jednego nika :-) wybieram nastepujący wpis jako najbardziej adekwatny do twojej buzi :-D buahahaha " wiem ze mnie kochasz rz-e ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam " za to Twój Pan Resmen powinien dostać Pulitzera :-) szmać sie nadal :-) Odpowiedz Link Zgłoś