Dodaj do ulubionych

Kim jest Janusz Andrzejewski???

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 20:28
To bardzo ciekawe pytanie- należało by zacząć od początku. Jeżeli dyskutujemy
na temat zawodowego teatru, to trzeba powiedzieć o tym, że często znajdują w
nim miejsce osoby o wyjątkowo tandetnym guście, braku wyobraźni i żałosnych
umiejętnościach własnych. Dobre samopoczucie aktora Andrzejewskiego nijak ma
się do jego artystycznej prezentacji sprowadzającej się do robienia
idiotycznych, dziwnych kółek ustami- wg Andrzejewskiego będących najlepszą
reakcją na kwestie wypowiadane przez partnera na scenie. Nie tędy droga panie
aktorze. Naprawdę nie tędy.
Panie Januszu- dobrze ,że studenci PWST we wrocławiu nie muszą już patrzeć na
te kółka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 21:17
      przystojny,wysportowany. ale kolka robi rzeczywiscie!
      • Gość: wieslaw Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.kalisz.mm.pl 23.04.03, 14:21
        mnie sie podobaja wszyscy aktorzy a najbardziej z wasami
        • Gość: kryniek Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 11:40
          no ok ma wasy ktore sa spoko, ale kolka to juz przesada!! a rzeczywiscie ladnie
          tanczy
    • Gość: kutasuwa Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.kalisz.mm.pl 25.04.03, 14:52
      super gosc, szkoda rzeczywiscie ze zgolil wąs, bo wyglądal jak piast
      kolodziej.nie daj sie tym prosiakom jasiu!
      • Gość: ladnapoznanianka Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 12:54
        Jasiu niemartw sie ladnie grasz na scenie , az mnie to podnieca caluje aga
        • Gość: mimoza rym Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: *.kalisz.mm.pl 03.05.03, 19:11
          janusz! uwazaj na siebie bo ktos ci dokucza!!!!! ty jestes super tej! nie
          smierdzi ci z ust a lot nad kukolczym gniazdem to nie byly kolka!!!!! ruchamy
          sie? albo pocaluj
          • kutasuwa Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? 08.05.03, 16:54
            Janusz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówią o tobie "szóste kółko olimpijskie"!!!!!!!!!!!!!!
            • weuen Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? 15.05.03, 23:41
              Ja wychowałem się na takich spektaklach jak "Lot nad kukułczym..." i pan
              Andrzejewski na zawsze zostanie idolem mojej młodości, smakiem i zapachem
              dzieciństwa, autorytetem w sprawach teatru i pewnie sztuki w ogóle, wzorem,
              matrycą,itd... Nawet teraz, kiedy nosi wąsy wydaje mi się mężczyzną niemalże
              modelowym. I sandały też nie drażnią. A kółko jak kółko- każdy ma takie coś.
              • Gość: kermit Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? IP: 194.204.168.* 01.06.03, 19:51
                robi z dzioba kółko, przysięgam!!! byłem niedawno na Weselu i liczyłem kazde
                niwe kółko- dużo tego!!!
                • wunsch Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? 10.07.03, 02:14
                  Zazdroszczą ci co pieprzą takie głupoty o Januszu Andrzejewskim, który może
                  nie jest koryfeuszem polskiej sceny ale kozie spod ogona przecież nie wypadł!!!
                  • acustic Re: Kim jest Janusz Andrzejewski??? 31.07.03, 20:44
                    Jest najgorszym aktorem jakiego nosiła wielkopolska ziemia. Straciłem wiele
                    szacunku do poprzedniego dyrektora, który uczył podobno aktorstwa w szkole
                    teatralnej a obsadzał w głównych rolach (mając prawdziwych artystów w
                    teatrze!) tego pana. Zyła na szyi to jedyne czym imponuje pan Andrzejewski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka