Dodaj do ulubionych

Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przyku...

IP: *.elite.com.pl 25.04.03, 08:21
proszę spróbować w V LO w roku szkolnym 2002/2003 była
tworzona klasa integracyjna
Obserwuj wątek
    • Gość: slaw Re: Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przy IP: 195.216.116.* 25.04.03, 09:54
      I co na to Pan Prezydent?
    • Gość: Leon I bardzo dobrze!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 13:17
      Nie życzę sobie by moje dziecko chodziło do szkoły z jakimiś
      paralitami!!!!
      • Gość: sigi Re: I bardzo dobrze!!!!! IP: *.11.15.univie.teleweb.at 25.04.03, 17:05
        Gość portalu: Leon napisał(a):

> Nie życzę sobie by moje dziecko chodziło do szkoły z jakimiś
        > paralitami!!!!

Jak twoje dziecko jest wychowywane przez ciebie,to ze wzgledu na rozwoj
        intelektualny i spoleczny liceum mu nie grozi. Takim jak ty starczy liczenie do
        500 i umiejetnosc podpisania sie. Jak bylbym toba to przed kopulacja tlukl bym
        sobie mlotkiem w jajka,zeby nie miec dzieci. A co reszta na to??????????????????
      • anka9009 Re: I bardzo dobrze!!!!! 25.04.03, 21:15

> Nie życzę sobie by moje dziecko chodziło do szkoły z jakimiś
        > paralitami!!!!

A ja nie zyczę sobie czytać twoich debilnych wpisow na forum.
        • Gość: Leon Re: I bardzo dobrze!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 21:49
          To nie czytaj jak Ci się nie podoba!!! I nie życzę sobie byś wyzywała moje
          posty od "debilizmów". Jak Ci się nie podoba to wciśnij "skasujcie ten wątek".
          Kultury trochę!
    • Gość: sigi Re: To jest hanba dla Poznania IP: *.11.15.univie.teleweb.at 25.04.03, 17:10
      W sumie chcialem to wyklikac ale ten p... Leon wybil mnie na pol minuty z
      konceptu-styl wypowiedzi wypisz wymaluj ma ten Leon od skina. Wiec jeszcze
      raz:to hanba dla ponad pol milionowego miasta,ze nie ma w nim szkol srednich
      dla mlodzierzy fizycznie uposledzonej,to tylko bra dobrych checi,tumiwisizm i
      nierobstwo-------co na to rodzice zdrowych dzieci?
      • Gość: KT4D Re: To jest hanba dla Poznania IP: *.iu-bremen.de 25.04.03, 18:13
        Gość portalu: sigi napisał(a):

> W sumie chcialem to wyklikac ale ten p... Leon wybil mnie na
        pol minuty z
        > konceptu-styl wypowiedzi wypisz wymaluj ma ten Leon od skina.
        Wiec jeszcze
        > raz:to hanba dla ponad pol milionowego miasta,ze nie ma w nim
        szkol srednich
        > dla mlodzierzy fizycznie uposledzonej,to tylko bra dobrych
        checi,tumiwisizm i
        > nierobstwo-------co na to rodzice zdrowych dzieci?

Leonowi proponuję uszkodzić rdzeń kręgowy to się ten %$^&*!
        nauczy jak to fajnie być na wózku.

Ja bym to nawet na szerszą skalę przeniósł: cały Poznań jest
        nieprzystosowany do ruchu niepełnosprawnych!!! PST - owszem,
        jest. Ale Rondo Kaponiera, gdzie większość ludzi jadących PST
        wysiada - już nie... W odróżnieniu do innych miast w Polsce w
        Poznaniu nie ma nigdzie wyszczególnionych kursów autobusów
        niskopodłogowych. Rzadko które gmachy - nie tylko urzędy
        państwowe, ale też np. poczta, telekomunikacja, sklepy i inne
        są przystosowane do osób niepełnosprawnych...
        Podobno nawet 10% Polaków ma rentę inwalidzką... Tyle, że na
        ulicach ich nie ma - bo jak by się na nie wydostali???
    • Gość: lech Re: Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przy IP: *.icpnet.pl 25.04.03, 17:30
      Naucz się ośle polskiego, później wypisuj bzdury!!!
      • Gość: sigi Re: Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przy IP: *.11.15.univie.teleweb.at 25.04.03, 18:01
        Gość portalu: lech napisał(a):

> Naucz się ośle polskiego, później wypisuj bzdury!!!

Popieram. Najpierw Leon powinien nauczyc sie myslec,czytac i pisac odpowiednio
        po polsku
        • Gość: Leon Psycholi i paralitów traktować jak Sparcie!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:30
          Uważam, że psycholi i paralitów należy traktować tak jak robiono to w
          starożytnej Sparcie!!! Po prostu należy ich eliminować!!! Dzieci, które urodzą
          się z wadami od razu o mur i koniec!!! Przecież ci ludzie nigdy nie będą w
          stanie żyć samodzielnie, nie mówiąc już o zarabianiu na życie! Oni zawsze będą
          żyli na koszt społeczeństwa!!! A szkolenie dzieci niepełnosprawnych kosztuje
          dużo drożej niż normalnych! Lepiej te środki przeznaczyć dla zdolnych, którzy w
          przyszłości mają stanowić o sile naszego państwa, a nie na nieudaczników,
          którzy się Polsce w ogóle nie przydadzą!

PS. nie czepiajcie się literówek, bo ortografii większość z Was może się ode
          mnie uczyć! Jak nie macie argumentów, to siedzieć cicho barany!!!!!!
          • Gość: sigi Podejscie do niepelnosprawnych obrazem spoleczenst IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 01:23

> Uważam, że psycholi i paralitów należy traktować tak jak robiono to w
            > starożytnej Sparcie!!! Po prostu należy ich eliminować!!! Dzieci, które
            urodzą
            > się z wadami od razu o mur i koniec!!! Przecież ci ludzie nigdy nie będą w
            > stanie żyć samodzielnie, nie mówiąc już o zarabianiu na życie! Oni zawsze
            będą
            > żyli na koszt społeczeństwa!!! A szkolenie dzieci niepełnosprawnych kosztuje
            > dużo drożej niż normalnych! Lepiej te środki przeznaczyć dla zdolnych, którzy
            w
            Europejczycy,Afrykanie,Azjaci maja takie same mozgi-rasisci i nazisci wielkosci
            pileczki od pingla-bo im spuchly.
            Tym "psycholem" i "paralitom" jestes ty sam,wlasciwie gdybym chcial byc tak
            b.glupi jak ty to musialbym ci zyczyc kalectwa mendo aspoleczna. Nawet nie
            wiesz idioto-i nie bedziesz wiedzial-co ci ludzie naprawde moga. Nie opiekujesz
            sie nimi i nie utrzymujesz ich wiec zamknij swoja nazistowska morde,bo tylko
            antyludzkie szambo z niej jedzie. Rzadko urzywam tych epitetow,ale ty kretynie
            zaslugujesz na jeszcze lepsze. Mam tylko nadzieje,ze gatunek lysych skinoli z
            mozgiem wielkosci orzeszka ziemnego przetrwa tak samo jak potega Sparty do dzis.
            > przyszłości mają stanowić o sile naszego państwa, a nie na nieudaczników,
            > którzy się Polsce w ogóle nie przydadzą!
            >
            Tys sie juz przydal, inni slyszac twoj belkot stwierdza,ze Polske trzeba
            seperowac,jak Aids,dzume czy wscieklizne.
            > PS. nie czepiajcie się literówek, bo ortografii większość z Was może się ode
            > mnie uczyć! Jak nie macie argumentów, to siedzieć cicho barany!!!!!!

Popieprzyly ci sie lata- od takich skur.... jak ty mozna sie bylo uczyc miedzy
            1933 a 1945,najlepiej w Auschwitz-Oswiecim albo w Dachau albo w Brzezince albo
            w setkach klinik dla uposledzonych,gdzie rezim nazistowski ktorego jestes
            bekartem dokonywal eutanazji,bo chcial tylko " zdrowej rasy". Debilu,kazdy
            uposledzony jest zdolniejszy od ciebie,toleruje drugiego,nie zyga na innych a
            wiekszosc z nich jest swiadoma swojego uposledzenia-w przeciwienstwie do ciebie.
            JEST HANBA,ZE W PONAD POLMILIONOWYM MIESCIE NIE MA LICEUM NADAJACEGO SIE DO
            KSZTALCENIA NIEPELNOSPRAWNYCH.W JAKI SPOSOB SPOLECZENSTWO PODCHODZI DO
            NICH,TAKIE SOBIE SWIADECTWO WYDAJE.
            • Gość: Leon Brak argumentów??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 12:18
              Jesteś kompletnym kretynem, nie masz żadnych argymentów, potrafisz tylko rzucać
              epiteteami!!! Ale to cecha ludzi głupich i skretyniałych!! Takich jak ty też
              będę eliminował jak już dojdę do władzy!!! Do gazu i po sprawie!!! Tak się
              składa, że moja żona działała w jednej z fundacji zajmujących się pomaganiem
              psycholom i paralitom, więc się nasłuchałem opowieści o nich! Oni nigdy nie
              będą w stanie żyć samodzielnie! Męczą tylko siebie i innych, a utrzymuje ich
              państwo! Dlatego kula w łeb dla nich jest najlepszym rozwiązaniem! Rannego
              konia się zabija i to jest humaniarne, dlaczego więc nie zabija się ludzi
              chorych i niepełnosprawnych????? To też jest humanitarne!! Konie lepsze niż
              ludzie???
              • Gość: sigi Do NS kanalii-Leona IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 12:54

>
                > epiteteami!!! Ale to cecha ludzi głupich i skretyniałych!! Takich jak ty też
                > będę eliminował jak już dojdę do władzy!!! Do gazu i po sprawie!!!

Co do tego nie mam najmniejszej watpliwosci-o twojej neonazistowsliej naturze
                sie wypowiadalem i na kazdym kroku ja podkreslasz-to ty jestes nieuleczalnie
                chory i tylko mozesz zyc z takimi jak ty. To ze twoja wiedza pochodzi od zony z
                takim nastawieniem jak ty,tez nie watpie. I widzisz palancie,przy odrobinie
                nauki i checi mozesz z wiekszosci z nich zrobic moze nie w pelni
                samodzielnych,ale w duzej mierze.Tylko ze przy takich jak ty to oni beda
                jeszcze bardziej uposledzeni.! Dlatego kula w łeb dla nich jest najlepszym
                rozwiązaniem! Rannego
                > konia się zabija i to jest humaniarne, dlaczego więc nie zabija się ludzi
                > chorych i niepełnosprawnych????? To też jest humanitarne!! Konie lepsze niż
                > ludzie???
                Wydaje mi sie ze tu komentarz zbyteczny. Napisz mi tylko swoja bezbledna i tak
                ponizajaca ludzi- ktorzy ci nic nie zrobili(a ktorzy sa tacy jak my,tylko ich
                swiadomosc czy szybkosc reakcji jest inna)-polszczyzna,napisz mi glebie ktory
                swoja wiedze bierze z zaslyszenia jaka szkole skonczyles,co uprawnia cie do
                tego zeby w ogole w tej materii zabierac glos. O twoim nazizmie nie wspominajac.
                Mam nadzieje ze w Poznaniu sa ludzie ktorzy tepic beda tego GADA
                • Gość: Leon Do głupka- sigiego IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:30
                  Gdyby moja żona miała takie podejście jak ja to nie byłaby wolontariuszką
                  pomagającą paralitim i psycholom. Kolejny raz dałeś dowód, że nie potrafisz
                  myśleć logicznie (choć czy ty w ogóle myślisz?). Chorzy umysłowo i
                  niepełnosprawni nigdy nie będą w stanie żyć samodzielnie i zarabiać na swoje
                  utrzymanie (mam na mysli oczywiście cięższe przypadki). Nigdy nie znajdą
                  partnera życiowego, nigdy nie będą normalnie funkcjonowali. Jeśli tego nie
                  rozumiesz to nic na to nie poradzę. Być może są oni takimi samymi ludźmi jak
                  ty, bo na pewno nie są tacy sami jak więkoszość normalnych ludzi. To, że będą
                  uczyli się w szkołach z normalnymi nic nie zmieni! Bo oni normalni nie są, to
                  niezaprzeczalny fakt!!!! Powiem więcej, oni się męczą, bo co to za życie!
                  Dlatego są dwa argumenty dla ich eliminacji:
                  1. kompletny brak przydatności dla społeczeństwa. Państwo musi ich utrzymywać,
                  leczyć itd. A środki, które na to są przeznaczane można spożytkować dla dobra
                  ogółu
                  2. humanitaryzm. Skoro konia się zabija, by się nie męczył, to dlaczego
                  spokojnie patrzymy na cierpienie i męki innych ludzi?? Hipokryzja!!!
                  • Gość: sigi Re: Do głupka- sigiego IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 14:03

> Gdyby moja żona miała takie podejście jak ja to nie byłaby wolontariuszką
                    > pomagającą paralitim i psycholom.

Gdyby twoja zona byla ta woluntariuszka z przekonania,nie nazywalbys ich
                    paralitami i psycholami.
                    > myśleć logicznie (choć czy ty w ogóle myślisz?). Chorzy umysłowo i
                    > niepełnosprawni nigdy nie będą w stanie żyć samodzielnie i zarabiać na swoje
                    > utrzymanie (mam na mysli oczywiście cięższe przypadki).

> Byc moze w Polsce z takimi ludzmi jak ty nie,gdzie indziej tak

> rozumiesz to nic na to nie poradzę. Być może są oni takimi samymi ludźmi jak
                    > ty, bo na pewno nie są tacy sami jak więkoszość normalnych ludzi. To, że będą
                    > uczyli się w szkołach z normalnymi nic nie zmieni! Bo oni normalni nie są, to
                    > niezaprzeczalny fakt!!

Oni nie sa tak "normalni "jak ty.

Powiem więcej, oni się męczą, bo co to za
                    życie!

A co ty onich wiesz-tak naprawde,co wiesz o ich chorobach i przyczynach chorob-
                    patrzysz na nich z zewnatrz i widzisz ich tak jak chcesz ich widziec;masz do
                    nich tak chorobliwe uprzedzenia bo ich nie znasz i sie ich boisz,boisz sie ze
                    kiedys mozesz byc tak chory jak oni-w tym miejscu nie ublizam ci
                    > Dlatego są dwa argumenty dla ich eliminacji:
                    > 1. kompletny brak przydatności dla społeczeństwa. Państwo musi ich
                    utrzymywać,
                    > leczyć itd. A środki, które na to są przeznaczane można spożytkować dla dobra
                    > ogółu
                    > 2. humanitaryzm. Skoro konia się zabija, by się nie męczył, to dlaczego
                    > spokojnie patrzymy na cierpienie i męki innych ludzi?? Hipokryzja!!!

1. Panstwo moze ich w duzym stopniu zintegrowac-do tego trzeba pomyslu
                    pomysl 1 uposledzeni fizycznie moga w warsztatach prowadzic drobne
                    rzemioslo:malowac widokowki, robic breloki,maowac jajka wielkanocne i podobne
                    rzeczy.Znam spastyczke ktora pieknie maluje-no ale wg. Leona trzeba ja zabic.
                    Problem w tym jest ze Polska nie jest im tego w stanie zagwarantowac-jak
                    uposledzeni mogliby normalnie pracowac,skoro nie moga sie normalnie poruszac,bo
                    nie ma dla nich infrastruktury,ktora jest chociazby w Austrii,Niemczech. Poza
                    tym bezrobocie w Polsce robi z nich konkurentow dla "normalnych"
                    pracobiorcow.Jest to wiec problem typowo polski,chociaz uposledzeni gdzie
                    indziej tez miodow nie maja a samo uposledzenie to juz duza przeszkoda.Poza tym
                    gdzie indziej tez sie spotka takich Leonow.
                    2.Hipokryzja jest wypowiadanie sie za innych. To ty chcialbys ich pozabijac bo
                    ci nie pasuja do oglnego obrazu "normalnych". Ci ludzie tez potrafia sie
                    cieszyc zyciem a "psychole" bardziej odbierac rzeczywistosc niz nam sie wydaje-
                    tylko do nich trzeba chciec dotrzec,a nie jak jestes inny to kula w leb-tak to
                    ze sprawnego zrobi sie uposledzonego a co dopiero z juz chorego. Ale do tego
                    trzeba wyksztalcenia,checi i zyczliwego podejscia do ludzi.
                    Zadam ci Leon jeszcze raz to pytanie, na ktore unikasz odp:jaka szkole
                    skonczyles i co ty oprocz swoich imaginacji wiesz?
                    JEST HANBA DLA POZNANIA,ZE NIE MA LICEUM NADAJACEGO SIE DLA UPOSLEDZONYCH
                    PODEJSCIE DO NICH JEST OBRAZEM SPOLECZENSTWA-wypisalem to jeszcze raz wielkimi
                    literami,dla ciebie tez Leon
              • Gość: Magi Re: Brak argumentów??? IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 17:23
                Tobie pierwszemu kula w leb bo ty tez jestes niesprawny umyslowo.
            • Gość: Leon Re: Podejscie do niepelnosprawnych obrazem spolec IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 12:29
              Gość portalu: sigi napisał(a):

> Gość portalu: Leon napisał(a):
              >
              > > Uważam, że psycholi i paralitów należy traktować tak jak robiono to w
              > > starożytnej Sparcie!!! Po prostu należy ich eliminować!!! Dzieci, które
              > urodzą
              > > się z wadami od razu o mur i koniec!!! Przecież ci ludzie nigdy nie będą w
              >
              > > stanie żyć samodzielnie, nie mówiąc już o zarabianiu na życie! Oni zawsze
              > będą
              > > żyli na koszt społeczeństwa!!! A szkolenie dzieci niepełnosprawnych kosztu
              > je
              > > dużo drożej niż normalnych! Lepiej te środki przeznaczyć dla zdolnych, któ
              > rzy
              > w
              > Europejczycy,Afrykanie,Azjaci maja takie same mozgi-rasisci i nazisci
              wielkosci
              >
              > pileczki od pingla-bo im spuchly.
              > Tym "psycholem" i "paralitom" jestes ty sam,wlasciwie gdybym chcial byc tak
              > b.glupi jak ty to musialbym ci zyczyc kalectwa mendo aspoleczna. Nawet nie
              > wiesz idioto-i nie bedziesz wiedzial-co ci ludzie naprawde moga. Nie
              opiekujesz
              >
              > sie nimi i nie utrzymujesz ich wiec zamknij swoja nazistowska morde,bo tylko
              > antyludzkie szambo z niej jedzie. Rzadko urzywam tych epitetow,ale ty
              kretynie
              > zaslugujesz na jeszcze lepsze. Mam tylko nadzieje,ze gatunek lysych skinoli z
              > mozgiem wielkosci orzeszka ziemnego przetrwa tak samo jak potega Sparty do
              dzis
              > .
              > > przyszłości mają stanowić o sile naszego państwa, a nie na nieudaczników,
              > > którzy się Polsce w ogóle nie przydadzą!
              > >
              > Tys sie juz przydal, inni slyszac twoj belkot stwierdza,ze Polske trzeba
              > seperowac,jak Aids,dzume czy wscieklizne.
              > > PS. nie czepiajcie się literówek, bo ortografii większość z Was może się o
              > de
              > > mnie uczyć! Jak nie macie argumentów, to siedzieć cicho barany!!!!!!
              >
              > Popieprzyly ci sie lata- od takich skur.... jak ty mozna sie bylo uczyc
              miedzy
              > 1933 a 1945,najlepiej w Auschwitz-Oswiecim albo w Dachau albo w Brzezince
              albo
              > w setkach klinik dla uposledzonych,gdzie rezim nazistowski ktorego jestes
              > bekartem dokonywal eutanazji,bo chcial tylko " zdrowej rasy". Debilu,kazdy
              > uposledzony jest zdolniejszy od ciebie,toleruje drugiego,nie zyga na innych a
              > wiekszosc z nich jest swiadoma swojego uposledzenia-w przeciwienstwie do
              ciebie
              > .
              > JEST HANBA,ZE W PONAD POLMILIONOWYM MIESCIE NIE MA LICEUM NADAJACEGO SIE DO
              > KSZTALCENIA NIEPELNOSPRAWNYCH.W JAKI SPOSOB SPOLECZENSTWO PODCHODZI DO
              > NICH,TAKIE SOBIE SWIADECTWO WYDAJE.

A poza tym naucz się ortografii głąbie!!!
              • Gość: sigi Bez komentarza IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 13:00

> Gość portalu: sigi napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Leon napisał(a):
                > >
                > > > Uważam, że psycholi i paralitów należy traktować tak jak robiono to w
                >
                > > > starożytnej Sparcie!!! Po prostu należy ich eliminować!!! Dzieci, któ
                > re
                > > urodzą
                > > > się z wadami od razu o mur i koniec!!! Przecież ci ludzie nigdy nie b
                > ędą w
                > >
                > > > stanie żyć samodzielnie, nie mówiąc już o zarabianiu na życie! Oni za
                > wsze
                > > będą
                > > > żyli na koszt społeczeństwa!!! A szkolenie dzieci niepełnosprawnych k
                > osztu
                > > je
                > > > dużo drożej niż normalnych! Lepiej te środki przeznaczyć dla zdolnych
                > , któ
                > > rzy
                > > w
                > > Europejczycy,Afrykanie,Azjaci maja takie same mozgi-rasisci i nazisci
                > wielkosci
                > >
                > > pileczki od pingla-bo im spuchly.
                > > Tym "psycholem" i "paralitom" jestes ty sam,wlasciwie gdybym chcial byc ta
                > k
                > > b.glupi jak ty to musialbym ci zyczyc kalectwa mendo aspoleczna. Nawet nie
                >
                > > wiesz idioto-i nie bedziesz wiedzial-co ci ludzie naprawde moga. Nie
                > opiekujesz
                > >
                > > sie nimi i nie utrzymujesz ich wiec zamknij swoja nazistowska morde,bo tyl
                > ko
                > > antyludzkie szambo z niej jedzie. Rzadko urzywam tych epitetow,ale ty
                > kretynie
                > > zaslugujesz na jeszcze lepsze. Mam tylko nadzieje,ze gatunek lysych skinol
                > i z
                > > mozgiem wielkosci orzeszka ziemnego przetrwa tak samo jak potega Sparty do
                >
                > dzis
                > > .
                > > > przyszłości mają stanowić o sile naszego państwa, a nie na nieudaczni
                > ków,
                > > > którzy się Polsce w ogóle nie przydadzą!
                > > >
                > > Tys sie juz przydal, inni slyszac twoj belkot stwierdza,ze Polske trzeba
                > > seperowac,jak Aids,dzume czy wscieklizne.
                > > > PS. nie czepiajcie się literówek, bo ortografii większość z Was może
                > się o
                > > de
                > > > mnie uczyć! Jak nie macie argumentów, to siedzieć cicho barany!!!!!!
                > >
                > > Popieprzyly ci sie lata- od takich skur.... jak ty mozna sie bylo uczyc
                > miedzy
                > > 1933 a 1945,najlepiej w Auschwitz-Oswiecim albo w Dachau albo w Brzezince
                > albo
                > > w setkach klinik dla uposledzonych,gdzie rezim nazistowski ktorego jestes
                > > bekartem dokonywal eutanazji,bo chcial tylko " zdrowej rasy". Debilu,kazdy
                >
                > > uposledzony jest zdolniejszy od ciebie,toleruje drugiego,nie zyga na innyc
                > h a
                > > wiekszosc z nich jest swiadoma swojego uposledzenia-w przeciwienstwie do
                > ciebie
                > > .
                > > JEST HANBA,ZE W PONAD POLMILIONOWYM MIESCIE NIE MA LICEUM NADAJACEGO SIE D
                > O
                > > KSZTALCENIA NIEPELNOSPRAWNYCH.W JAKI SPOSOB SPOLECZENSTWO PODCHODZI DO
                > > NICH,TAKIE SOBIE SWIADECTWO WYDAJE.
                >

Leon de kretino napisal do mnie
                > A poza tym naucz się ortografii głąbie!!!
                • Gość: Leon Re: Bez komentarza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:16

> > > Leon de kretino napisal do mnie
                  > > A poza tym naucz się ortografii głąbie!!!

Pewnie nie wiesz o co mi chodzi więc:
                  "Rzadko urzywam tych epitetow",
                  "nie zyga na innych"

Sam znajdziesz swoje błędy, czy potrzebujesz podpowiedzi???
                  • Gość: sigi W kwestii ortografii IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 13:34

>
                    > > > > Leon de kretino napisal do mnie
                    > > > A poza tym naucz się ortografii głąbie!!!
                    >
                    > Pewnie nie wiesz o co mi chodzi więc:
                    > "Rzadko urzywam tych epitetow",
                    > "nie zyga na innych"
                    >
                    > Sam znajdziesz swoje błędy, czy potrzebujesz podpowiedzi???

W kwestii ortografii 2:1 dla ciebie.Nie mam zamiaru sie przed toba
                    usprawiedliwiac,ale mieszkam 17 lat poza Polska,czytam,ucze sie i mowie w 80 %
                    po niemiecku-mam wiec prawo od czasu do czasu zrobic byka-ty w swojej
                    najsilniejszej dyscyplinie-ortografii nie jestes perfekt i nawet tu nie dam sie
                    przez ciebie pouczac.

• Gość: uuuu Re: Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przy IP: *.icpnet.pl 26.04.03, 09:17
          uNaucz się ośle polskiego, później wypisuj bzdury!!! i ja chdzi nr 27 ta szkoła
          jest poniewaz ja sam tę szkoła

• Gość: sigi A propos IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 14:59

Korzystajac z sytuacji ze Übermensch- nadczlowiek i Antimensch- przeciwczlowiek
      (przypomina mi to wash&go) sobie poszedl na spotkanie Nazi z Puszczykowka albo
      White Power a moze knuje co przed telewizorem ewentualnie dzwoni po porade do
      czlonka NPD albo Haidera-no wiec korzystajac z tego ze moge cos kliknac ze
      spokojem i bez epitetow klikne,ze poznalem przed ok.4 laty Poznaniaka
      jezdzacego wozkiem inwalickim a ktory sie wyniosl do Leverkusen.Stwierdzil ze
      tam jest czlowiekiem:moze codziennie wychodzic kiedy chce i jechac gdzie chce
      bo do tego dostosowana jest komunikacja,windy w domach 2 pietrowych,brak
      schodow w sklepach i urzedach-wejsciowych. W Poznaniu kumple 2 razy w tygodniu
      znosili go na dol i do gory na godzine. Ten czlowiek normalnie w Leverkusen
      pracuje. Zycze wszystkim poznanskim uposledzonym i ich rodzinom takich
      mozliwosci i takiego podejscia do problemu-bo problem to oczywiscie jest-
      jakiego doznal nasz ziomal u Niemcow. Widzisz Leon,ten tez ci zwial a jak sie
      windy na Kaponierze zrobi,kupi troche tramwajkow niskopodlogowych i wywali
      przewalaczy twojego pokroju z zakladow pracy chronionei i na ich miejsce da sie
      prace inwalidom,tak jak sie nalezy + podjazdy to nawet ci w Poznaniu ci zwieja
      a reszta wiary nie bedzie chciala slyszec o kims takim jak Leo.......
      • Gość: Leon Re: A propos IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 19:45
        Coś dużo znasz tych paralitów!!! Pewnie jesteś jednym z nich, dlatego się tak
        burzysz! Chyba sam nie wierzysz, że warsztaty w których pracują nieudacznicy
        mogą przynosić zysk. A ja nie życzę sobie, by pieniądze z moich podatków były
        przeznaczane na ich utrzymanie. Z tego, że niepełnosprawni i psychiczni
        opuszczają Poznań to dobrze, Polsce to wyjdzie tylko na dobre. Niech jadą, z
        Bogiem! A pomysł z windami na Kaponierze jest chory, myślisz, że nie ma
        pilniejszych wydatków? Lepiej nich wyremontują ulice i chodniki!!! Skorzystają
        z tego wszyscy, a nie mała grupka łamagów!!!
        • Gość: ????? Re: A propos IP: *.icpnet.pl 26.04.03, 20:05
          leon jest hujem nie lubi pomocy dla ludzi
    • Gość: @lex Re: Nie ma szkoły średniej dla gimnazjalisty przy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.04.03, 22:33
      Chciałbym podkreślić, że istnieje w Poznaniu szkoła niemal w
      100% przystosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych. Jest to XV
      LO IM PROF. W. DEGI. To szkoła parterowa (jedynie sala
      informatyczna znajduje się w podziemiu), posiada wygodny podjazd
      dla niepełnosprawnych. W tym roku jest w niej przynajmniej 3
      uczniów stale poruszających się na wózkach i nie mają oni
      problemów z nauką w szkole - otrzymują wszechstronną pomoc
      nauczycieli i uszniów.
      • Gość: sigi No wiec jest taka szkola IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 23:07
        Gość portalu: @lex napisał(a):

> Chciałbym podkreślić, że istnieje w Poznaniu szkoła niemal w
        > 100% przystosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych. Jest to XV
        > LO IM PROF. W. DEGI. To szkoła parterowa (jedynie sala
        > informatyczna znajduje się w podziemiu), posiada wygodny podjazd
        > dla niepełnosprawnych. W tym roku jest w niej przynajmniej 3
        > uczniów stale poruszających się na wózkach i nie mają oni
        > problemów z nauką w szkole - otrzymują wszechstronną pomoc
        > nauczycieli i uszniów.

Trzeba to tylko rozreklamowac zeby rodzice uposledzonych sie dowiedzieli.
        Ja mysle ze obawy dyrekcji ze szkol zwiazane z wnoszenie czy przejazdami
        niepelnosprawnych sa bezpodstawne. Jak znam nastolatkow to zawsze znajdzie sie
        ktos kto "wtacha" wozek z kumplem-kumpelom na inne pietro a przy okazji urzadza
        wiscigi zaprzegow-malolaty reaguja naturalnie i pomocnie dla "innych"
        rowiesnikow; no wyjatki beda ale te maja znowu do podziekowania za
        nastawienie "starym"( vide Leon).
        • Gość: Leon Re: No wiec jest taka szkola IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:32
          Skąd ty znasz tylu paralitów?? Też jesteś połamańcem???
          • Gość: sigi Re: No wiec jest taka szkola IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 23:38

> Skąd ty znasz tylu paralitów?? Też jesteś połamańcem???

Leon-idz synu spac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka