Gość: gosc IP: *.eranet.pl 22.02.07, 20:21 Witam, Co sądzicie o tej inwestycji? Czy ktos z forumowiczów zdecydował sie na to miejsce? Moze dysponujecie wiekszą iloscia informacji niż to co jest na stonie opisane? Z gory dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 240672wilk Re: Smardzewska - PWD IP: *.range217-44.btcentralplus.com 22.02.07, 23:12 za te pieniadze mogliby sie juz wysilic na cos ciekawszego a nie taka szara blokowa nuda.Wg mnie robia z ludzi frajerow bo wiedza, ze teraz wszystko im zejdzie. fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phantom Re: Smardzewska - PWD IP: 83.238.212.* 23.02.07, 10:48 Ciekawy projekt, niezla lokalizacja. Nic dziwnego, ze na rynku wtornym ludzie wystawiaja te mieszkania juz teraz po 6750 zl brutto/metr. Odpowiedz Link Zgłoś
gesty Re: Smardzewska - PWD 23.02.07, 18:31 a ja wlasnie bede tam pomieszkiwal jesli tylko system bankowy pomyslnie zweryfikuje moja skromna osobe. Uwazam ze lokalizacja jest calkeim ok, szybki dostep do miasta a i projekt neinajgorszy. Zwazajac na fakt braku obiektywizmu w mojej opinii uwazam ze negowanei tej inwestycji 'z zalzoenia' jest neico chybione. Witam serdecznei przyszlych sasiadow i czekam na rozwoj dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś