Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:31 Witam, czy ktoś kupił mieszkanie w Kos-domie? czy to uczciwy developer? jakiej jakości budują mieszkania? generalnie interesują mnie wszystkie informacje na ich temat oraz tego co budują. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Kos-dom w Luboniu IP: 194.145.229.* 28.02.07, 11:11 witam,kupiłem szeregowiec w Nowej Wsi.Wszystko było OK,uczciwość terminowość,itd. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo Re: Kos-dom w Luboniu IP: *.devs.futuro.pl 01.03.07, 21:28 Znajomy kupił mieszkanie i narazie jest zadowolony. Co prawda mieszkania jeszcze nie odebrał ale na tym poziomie współpraca układa się przyzwoicie. Co do jakości to nie wiem, chociaż będąc w środku nie zauważyłem żadnego partactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY Re: Kos-dom w Luboniu IP: *.echostar.pl 23.04.18, 21:27 Kos Dom Ogólnie nie polecam; oto kilka szczegółów w szybkim skrócie: -Terminowość to dla nich pojęcie względne, raczej trzeba dodać minimum 6 miesięcy do daty odbioru -Partacze;nie potrafią zrobić najprostszego drenażu -Oszuści; w umowach deweloperskich jedno w realu drugie- obiecują drogi wewnętrzne po czym wycofują się z obietnic -BAJKA SĄSIEDZI TO PRZY TYM PIKUŚ OSTRZEGAM JA POPEŁNIŁEM TEN BŁĄD TY NIE MUSISZ!!!! JAK ZAPŁACISZ A MASZ PROBLEM MOŻESZ LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE, NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW !!!!!!PARTACZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Kos-dom w Luboniu IP: 78.10.57.* 24.04.18, 02:04 Mógłbyś podać rzeczowo jakieś konkrety? Bo z tego co napisałeś, nic nie wynika i nie wiadomo o co chodzi. Wprawdzie nie znam budynków (nie kupowałem u nich mieszkania), ale wiem, że właściciel to wyjątkowo uczciwy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kos-dom w Luboniu IP: *.icpnet.pl 25.04.18, 18:05 Nie polecam dewelopera KOS - DOM. Nie dotrzymuje zapisanych w aktach notarialnych terminów, nie dotrzymuje obietnic złożonych w pisemnych oświadczeniach, nie wspominając już o deklaracjach słownych. Na dodatek nie można się doprosić wyjaśnień, dlaczego prace nie są realizowane. Piszę ku przestrodze dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
arkw3 Re: Kos-dom w Luboniu 27.04.18, 08:37 A ja mam pozytywne doświadczenia. Kupiliśmy mieszkanie w 2012 roku w Zalasewie i jesteśmy zadowoleni. Nie było problemu z terminem, nie było problemu, by spotkać się z deweloperem, czy kierownikiem budowy. Może od tego czasu coś się zmieniło (?).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Kos-dom w Luboniu IP: *.play-internet.pl 28.05.19, 13:51 Ja mieszkam na wybudowanym przez KosDom os. Samrackim w Zalasewie. Generalnie spoko. Nie obyło się bez kilku drobniejszych wpadek, ale na szczęście dało się z nimi dogadać. I przyznać trzeba, że ich jakość jest lepsza niż innych deweloperów w Zalasewie, a nam bardzo zależało na lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś