Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 19:32 rannych, wieczornych??????? :)))))))))))))))))))))))))))) Tak w ogóle to cieszęsię, że mam zaszczyt posłać tu pierwszego wątka i posta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Po jakich godzinach????? IP: *.echostar.pl 23.11.01, 20:18 Chyba po godzinach pracy. Tzn. dla tych nielicznych co mają internet w domu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Po jakich godzinach????? IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 21:47 widze guerra, ze siejesz jako pierwszy na nowych podforach:))) na razie podfor ligi wyglada lyso, ale - miejmy nadzieje - sprawa sie rozkreci. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:37 w moim wypaku lekcyjnch ale ja wtedy ide na pyffcio Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 14:06 Ludzie, piszcie tutaj bo się obrażę:))))))) Ta nazwa to moja propozycja. Zgapiona z forum wrocławskiego, więc jak nie wiecie co można tutaj pisać to zaglądnijcie do Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 20:03 Poznań liczy sobie raptem 575 tys. mieszkańców , w końcu to nie jakaś dziura prawda ? Ciekawi mnie jednak dlaczego siedzę znów przed kompem i stukam tutaj w klawisze ... No cóż , głupio mi tak samemu siedzieć w knajpie. Cholerny świat .Nie ma z kim kawy wypić. Pozdrawiam wszystkie zadowolone pary w knajpkach Poznania - nie mogę na wsa już patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 21:48 z samotności sie nie umiera trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Po jakich godzinach????? 24.11.01, 23:05 couleur3 napisał(a): > Poznań liczy sobie raptem 575 tys. mieszkańców , w końcu to nie jakaś dziura > prawda ? Ciekawi mnie jednak dlaczego siedzę znów przed kompem i stukam tutaj w > > klawisze ... No cóż , głupio mi tak samemu siedzieć w knajpie. Cholerny > świat .Nie ma z kim kawy wypić. Pozdrawiam wszystkie zadowolone pary w > knajpkach Poznania - nie mogę na wsa już patrzeć Biedaku, trzymaj się, naprawdę jest tak źle, że nie masz z km iść na kawę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 02:16 Trzymam się , trzymam, krzesełko przed stolikiem do kompa ma poręcze, więc się trzymam. Ale skąd Anka wie że od tego się nie umiera ? Może i nie umiera ale potrafi odebrać chęc do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 02:27 Nie powiem , rozmowa z sobą samym ma też swoje zalety : nikt nie przerywa w połowie zdania, ja się przeważnie z sobą zgadzam, i ogólnie w lot się rozumiemy ja i ja z drugiej strony. Tyle że ciągle nawijam na te same tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 02:29 Jest źle ale będzie gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:00 Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)! Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 16:41 Gość portalu: Radost napisał(a): > Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)! Cześc Radost. Czytałam ostatnio twoje wypowiedzi na ogólnym forum sportowym i trochę szczęka mi opadła. Niegrzeczny chłopiec.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.multinet.pl 26.11.01, 13:11 Gość portalu: Radost napisał(a): > Obojetnie po jakich godzinach ale wazne aby byl LECH:)! Tobie to tylko chyba jedno w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Po jakich godzinach????? 25.11.01, 17:00 skąd ten pesymizm? poszłabym z toba na kawę, ale nie mogę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 23:36 No tak oczywiście , niczego innego się nie spodziewałem . Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Po jakich godzinach????? 26.11.01, 09:24 couleur3! Nie bądź taki Kłapouchy. Anka9009 nie może iść z Tobą na kawę prawdopodobnie dlatego, że nadaje z Konina, a Ty z Poznania. I trudno jej tak od razu wsiąść w tramwaj i pojechać na tę kawę. Może, kiedy przyjedzie do Poznania, to się zobaczycie. I nie bądź taki smutny. Świat jest mimo wszystko dosyć fajny. Nawet w poniedziałkowy poranek. Można się napić kawy. Można wejść na forum. Wcale nie trzeba się golić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 15:02 Wczoraj się ogoliłem więc wyglądam już jak człowiek . Kawę sobie też zaparzyłem . I sam wypiłem - ma to swoje zalety - więcej jest dla mnie. Robię to już od parunastu lat więc ,cholera, mam w końcu wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:26 Gość portalu: couleur3 napisał(a): > Wczoraj się ogoliłem więc wyglądam już jak człowiek . Kawę sobie też > zaparzyłem . I sam wypiłem - ma to swoje zalety - więcej jest dla mnie. > Robię to już od parunastu lat więc ,cholera, mam w końcu wprawę. colueur3 dawaja nimpreze w sobote!!!! na AE! e-Amdrzejki:) Bedziemy pic nie tylko kawe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Po jakich godzinach????? 26.11.01, 18:38 No właśnie, z tego co tu widzę trochę ludzi będzie. I co z tego, że nikogo nie będę znała:)))))))))Chociaż Radost pisał kiedyś, że chodzi do Post Dali więc może znam go:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Po jakich godzinach????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 21:44 diana5 napisał(a): > No właśnie, z tego co tu widzę trochę ludzi będzie. I co z tego, że nikogo nie > będę znała:)))))))))Chociaż Radost pisał kiedyś, że chodzi do Post Dali więc > może znam go:) Tak naprawde to wszyscy sie znamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruno Re: Po jakich godzinach????? IP: *.icpnet.pl 27.11.01, 10:44 Gość portalu: Radost napisał(a): > Tak naprawde to wszyscy sie znamy:))) Trochę OT, ale zauważyliście, że mimo że Poznań to słusznych rozmiarów miasto, to ciągle spotykacie tych samych ludzi? Też macie wrażenie, że tu prawie wszyscy się znają? Ja pochodzę z Konina (jak połowa Poznaniaków, hehe, reszta z Ostrowa/Kalisza ;)) i myślałem, że tu nie będę oglądał ciągle tych samych twarzy, a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś