Dodaj do ulubionych

dr u.winconek-oberc

12.03.07, 15:35
czy ktos chodzi do tej lekarki?co mozecie mi powiedziec?prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • anula833 Re: dr u.winconek-oberc 28.06.07, 15:46
      chodziłam do tej lekarki podobno bardzo dobra jednak jak dla mnie za dużo gada
      za często każe przychodzić i zdecydowanie za duże kolejki w poczekalni
    • beatiness Re: dr u.winconek-oberc 09.07.07, 21:07
      dokładnie!! Babka jest ok, nie wypusci Cie z gabinetu zanim nie zbada
      wszystkiego dokładnie, ale te kolejki..... prowadziła moją ciażę, byłam u niej
      w ciągu 9 miesięcy 15 razy, choć z dzeckiem i ze mną wszystko wszystko było w
      jak najlepszym porzadku. Srednio w poczekalni bedziesz siedziała 3-4 godziny i
      to jest wariant optymistyczny. razy 15 wychodzi mniej więcej 52 i pół godziny
      siedenia przed gabinetem!to ponad dwie doby...
      • renia266 Re: dr u.winconek-oberc 26.07.07, 23:38
        Moim zdaniem to bardzo dobra lekarka. Prowadzi moją pierwszą ciąże, ale opinię
        mam od znajomych i rodziny. Bardzo pomogła jednej z bliskiej mi osób z rodziny,
        której pomogła wykryc bardzo powazną chorobę nieginekologiczną, praktycznie tą
        wstepną diagnozą uratowała jej życie ( rak). Przy jednej wizycie robiła ze mną
        wywiad...2 godziny kiedy analizowała rózne wyniki badan i historie moich chorob
        w zyciu od dnia poczęcia do dnia dzisiejszego:))

Jeżeli cos jest nie tak, to własnie ona ma szanse to wykryc, bo zleca wszelkie
        mozliwe badania,dokladnie analizuje, kazdy problem stara się rozwiązac, poza
        tym stara się zeby to było oszczedne dla kieszeni, bo zawsze wskazuje, gdzie
        mozne te badania zrobic bezplatnie w ramach NFZ.W ogle większość pacjentów
        przyjmuje w ramach NFZ, a odpłatne wizyty ma też konkurencyjne cenowo

Uważam, ze dla osób z problemami to świetny lekarz.

Natomiast za na prawde wielką wadę uważam to gadulstwo i ten niepowtarzalny
        styl bycia, którego nie da się opisać w emailu. Nie każdy ten styl bycia
        potrafi zaakcpetować. Potwierdzam tez wielogodzinne oczekiwania w poczekalni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka