Dodaj do ulubionych

Rokietnica - Kalbud, Forbud

15.03.07, 13:56
witam
przymierzam sie do kupna mieszkania w Rokietnicy, czy jest tu ktos, kto tez
ma taki zamiar? Nie wiem, czy kupowac od Kalbudu (taniej, ale nie wiem, co to
za developer) czy tez od Forbudu (drozej z kolei).
Obserwuj wątek
    • Gość: asa Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:06
      mielismy zakupic w rokietnicy od forbudu, ale nie podoba nam sie bliskie
      sasiedztwo oczyszczalni sciekow wiec zrezygnowalismy
      • mandarynka555 Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud 16.03.07, 11:43
        ups...
        ja sie chyba zecyduje na Kalbud.. z 5 blokow juz w 3 maja sprzedane...
        a raczej jest to rezerwacja - placi sie 1000 zl, umowy przedwstepne dopiero w
        czerwcu jak dostana pozwolenie na budowe...
    • Gość: mandrop Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:26
      tez mysle nad kupnem w tey okolicy ,tylko nie wiem gdzie to jest mniej wiecej ,
      wie moze ktos??
      • Gość: mandarynka Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 16.03.07, 17:41
        jutro tam jade zobaczyc, na stronie www.kalbud.info maja lokalizacje na mapie
    • Gość: Artur Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.ipt.aol.com 16.03.07, 21:48
      Ludzie czy wy oczu nie macie??
      Przeciez ten budynek, ktory wybudowali w Swarzedzu wyglada jak remiza strazacka badz tanie motele w stanach dla biedoty.

www.kalbud.com.pl/images/swarzedz1.jpg
      Placicie tyle puieniedzy - zastanwcie sie za co nim bedzie zbyt pozno ...
      • Gość: mandarynka555 Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 16.03.07, 22:18
        no wiesz.. pewnie ze chcialabym mieszkac w czyms ladnym.. tylko skad wziac kase
        na mieszkanie po 7 tys./m2?
        wole zreszta remize w rokietnicy niz wiezowiec...
        • Gość: Artur Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.ipt.aol.com 18.03.07, 16:35
          To prawda w sumie. Ale pamietaj, mieszkanie kupujesz w Polsce na cale zycie a nie tylko na 3 lata. Czy nie lepiej sie sprezyc i kupic cos lepszego? A wiesz moze po ile ta remiza za m2? W Rokietnicy nie powinno to byc wiecej niz 3000 PLN/m2.

Pozdro
      • Gość: krzysiek Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:23
        To prawda co kolega pisze o budowli w Swarzędzu...Katastrofa
    • Gość: Kicia Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 18:59
      Firma Kalbud zdecydowanie nie wzbudza zaufania! o dziwnych i podejrzanych
      praktykach właścicieli tej firmy możecie poczytać tutaj:

www.tutej.pl/cms.php?i=20399
      • Gość: mandarynka555 Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 19:17
        ta.. wiem, czytalam :(
        cena 3200 za m2+ vat
        ale kurcze, jestem zdesperowana, musze cos kupic, a gdzie indziej znajde cos
        za taka cene?
        • Gość: Artur Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.ipt.aol.com 18.03.07, 20:20
          Moze sie okazac, ze te 3200 plus vat zaplacisz tylko za projekt. A to dosc wysoka cena :)
        • Gość: Phantom Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:10
          W podpoznanskich miejscowosciach znajdziesz w tej cenie.
          • Gość: mandarynka555 Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 22:37
            nie.. no na razie przeciez nie place.. przedswtepna dopiero w czerwcu ma byc...

• Gość: mandarynka555 Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 22:40
      no dobra, to gdzie kupic???
      a czy da sie w ogle kupic w poznnaiu w cenie 5 tys. za m 2???
      • Gość: ewa Re: Rokietnica - Kalbud, Forbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:43
        poleca artykuł
        www.tutej.pl/cms.php?i=20301
        radzę zwrócić uwagę, że w pobliżu tej inwestycji będzie budowana IV rama Poznania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka