Gość: ULOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 09:55 Poszukuje osoby do roznoszenia ulotek. Rzetelną i konkretną. Roznoszenie ulotek w Zabrzu. Mikulczyce, Helenka, Rokietnica, os Kopernik, os Hermisza. telefon kontaktowy 501379925 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zlecająca firmom Re: ULOTKI IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 22:25 Witam, Uwazaj na roznosicieli ulotek,sa bezczelni i wyrzucaja ulotki za siebie.Firmy tez.trzeba trafic na uczciwa osobe ,ja korzystałam z 4 firm w Warszawie i dopiero ta ostatnia zdała egzamin.Dziewczyna która prowadzi tą firmę wszystko powie od czego zaczac ,nawet drukują ulotki dla mnie bardzo tanio nie wiem gdzie bo -chyba nawet nie maja biura ale za to uczciwie roznosza a dla mnie to bylo najwazniejsze.numeru nie znam ale wiem ze jest z Pruszkowa i ma na imie Beata bo tak mam zapisane na kartce.Musisz poszukac moze jeszcze w innych firmach.ale uwazaj bo ulotki kosztują. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochhh.. Re: ULOTKI IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 07:27 A ja,i inni mieszkańcy,nie czytając,ale klnąc za zanieszczszczanie klatek i marnowanie papieru-wywalamy te śmieci do hasioka.To nie jest dobra forma reklamy NIE NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kipen1 Re: ULOTKI 21.09.12, 07:31 J/w. Tylko syf i nic więcej, a reklamy żadnej z tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis_donos Re: ULOTKI IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.09.12, 20:25 najlepszy od ulotek jest niejaki Jan Sz. tyrający za naczelnika od promocji(kiedyś worki biodegradowalne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: ULOTKI IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.09.12, 20:43 Wkurzające są te ulotki wciskane do rąk na każdym kroku, niechciane w skrzynkach pocztowych, zaśmiecające miasto. Mam tego tak dość, że niszczę wszystko nie czytając, wielu tak robi. Moim zdaniem, pieniądze wydane na taką reklamę, są marnotrawstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawery Półgrabek Re: ULOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 21:07 Ciężko to nazwać inaczej niż zaśmiecaniem miasta. Tony makulatury ,zrobione i wydrukowane najtaniej jak się da, walają się po chodnikach,klatkach schodowych itp. To powinno być ustawowo zakazane i karalne. Odpowiedz Link Zgłoś