Dodaj do ulubionych

Kalbud Swarzędz

IP: *.wtvk.pl 02.04.12, 12:24
Jestem zainteresowana zakupem mieszkania przy ul. Grudzińskiego 7 w budynku budowanym przez firmę Kalbud. Czy ktoś kupił tam mieszkanie? Proszę o jakiekolwiek opinie na temat tej inwestycji, doświadczenia z tym deweloperem, możliwości negocjacji, problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiad Re: Kalbud Swarzędz IP: *.wtvk.pl 11.09.12, 13:39
      Witam, jestem przyszłą lokatorką mieszkania na ul. Grudzińskiego 7 =) pozdrawiam wszystkich sąsiadów =)
      • Gość: grudziec7 Re: Kalbud Swarzędz IP: *.wtvk.pl 22.07.13, 09:16
        polecam szczerze mieszkania wybudowane przez dewelopera kalbud deweloper są na prawdę wysokiej jakości, deweloper w 100% wywiązał się z projektu, nie mam żadnych obiekcji.
      • Gość: Sylwas Re: Kalbud Swarzędz IP: *.icpnet.pl 05.08.13, 17:32
        witam,
        mam pytanie do sąsiadki :) czy podpisala juz sasiadka akt notarialny ostateczny, wpis do ksiegi wieczystej, w moim przypadku Kalbud zwleka i zaczyna mnie to martwic, juz 1,5 miesiaca opoznienia.

pozdrawiam
        • Gość: Niki Re: Kalbud Swarzędz IP: *.maverick.com.pl 04.02.14, 07:32
          Witam,
          Jesteśmy zainteresowani zakupem mieszkania w inwestycji grudzińskiego 7 jednakże trochę martwi nas zarówno mało ilość informacji o deweloperze jak i samej inwestycji... Pani mówiła nam, że jest już wspólnota, więc może ma ona jakieś forum? Będziemy wdzięczni za każdą opinię na temat dewelopera jak i inwestycji.
    • Gość: nie marcin mazurek Re: Kalbud Swarzędz IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 02:15
      Odradzam zatrudnienie budowlańca Marcina Mazurka ok. 30lat z Lublina , obecnie ukrywającego się w Dublinie. To niesolidny pracownik, podkrada pieniądze i nie rozlicza się z kolegami, pije w pracy i pracuje na czarno, bez faktur, pobiera wyłącznie zaliczki i i nie kończy prac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka