kahula 16.05.03, 12:45 Pomóżcie! Może któraś z Pań ma namiary na przystojnego Pana, który sprawdził się już na jakimś wieczorze panieńskim..? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirabelka Re: Striptizer poszukiwany!!!! IP: 195.95.19.* 16.05.03, 14:48 u mnie na wieczorze panienskim wystepowal boski facet. tanczyl chyba z godzine, 3 razy zmienial stroj byl naprawde fantastyczny. przedstawial sie jako "daniel", ma boska brazowa skorzana kurtke i ogolnie jest boski. wiem, ze czesto przesiaduje w muczos potatoes i klubie na nowiejskiej. pozdrawiam mira-belka Odpowiedz Link Zgłoś
kahula Re: Striptizer poszukiwany!!!! 16.05.03, 15:15 Mirabelko kochana! A Ty jak nawiązałaś z nim kontakt? Głupio mi łazić po muchos i pytać każdego kolesia czy ma na imie Daniel, albo czy się rozbiera na panieńskich :) Pewnie koleżanki Ci go "załatwiły"... Bardzo proszę - popytaj o konkretne namiary na tego magika. Chcę, żeby kumpela miała naprawdę niezły show! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś