Gość: Nutter IP: *.hake.dialup.pol.co.uk 27.07.01, 01:03 Jak zabiore sie do pisania to moze ja go napisze. Ale pytanie tylko po co? Czy to takie wazne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nutter Re: 7000post..... IP: *.hake.dialup.pol.co.uk 27.07.01, 01:08 Dalej mi sie nie chce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutter Re: 7000post..... IP: *.hake.dialup.pol.co.uk 27.07.01, 01:26 A ja czekalem az ktos to zrobi. Teraz same klopoty bedziesz mial na glowie:telewizja, wywiady, na sto procent nie ominie Cie jakis talk show etc. Po co sie chlopie w takie gowno pakowales. Zycze Ci tylko, zeby slawa Ci nie odbila. Pozdrowienia i jako pierwszy skladam gratulcje. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: 7000post..... 27.07.01, 11:27 Gość portalu: Nutter napisał(a): > A ja czekalem az ktos to zrobi. Teraz same klopoty bedziesz mial na > glowie:telewizja, wywiady, na sto procent nie ominie Cie jakis talk show etc. > Po co sie chlopie w takie gowno pakowales. Zycze Ci tylko, zeby slawa Ci nie > odbila. Pozdrowienia i jako pierwszy skladam gratulcje. Żebyś mnie wcześniej ostrzegł ...ale teraz już za poźno !! Już w tym tkwię. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: 7000post..... 27.07.01, 01:24 Jakby jeszcze portal działał wreszcie , to bym był zadowolony ale tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: 7000post..... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 11:57 Gość portalu: Nutter napisał(a): > Jak zabiore sie do pisania to moze ja go napisze. Ale pytanie tylko po co? > Czy to takie wazne? 7000post już jest to nieważne ile jest postów tylko co w nich jest a my czasami piszemy takie pierd.ły z kolei kto by nie chciał przegonić stolicy czy Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś