Dodaj do ulubionych

Prettl Appliance Systems Opalenica

04.06.07, 20:41
Witam,
Mam pytanko odnośnie tej firmy- jaka atmosfera i ogólne warunki pracy? Dodam,
iż interesuje mnie praca biurowa.
Za wszelkie info wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: prettl Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 04.06.07, 21:07
      Odpuść sobie... typowa montownia, gdzie Polacy robią za tanią siłę roboczą,
      a kasa jest przepompowywana z Polski do Niemiec.
      Standard, to spychologia...
      • Gość: beta82 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 18:36
        podbijam wątek, moze jeszcze ktos cos wie na temat tej firmy???
        • Gość: 234 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 10:21
          z tego co słysząłem od znajomych, to wybrałbym tylko w ostatczeności
          • Gość: życzliwa Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.eranet.pl 07.06.07, 14:37
            Pracowałam tam rok ciężka harówka i co i nic nikt nic nie widzi acha pracujesz
            od "8-16:20" dlaczego cudzysłów, odpowiadam często bywałam od 6 do 22!!! hmmm no
            i nie na własne życzenie haha i dziękuje też nie usłyszałam a jak były premie to
            tylko dupowłazy dostawały a ci co pracowali byli poprostu pomijani. Więc praca
            biurowa polegała na tyraniu najchętniej przez 24h za wszawe grosze!!!
            • Gość: beta82 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 17:54
              Dziekuje za cenne informacje, wszystkie opinie sa bardzo negatywne, kto by
              pomyslał??
              pozdrawiam
              • Gość: janek Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.61.59.27.host.de.colt.net 13.06.07, 09:37
                hmmm 6 na 650 osob tam pracujacych....ja jestem extra zadowolony !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka