beta82 04.06.07, 20:41 Witam, Mam pytanko odnośnie tej firmy- jaka atmosfera i ogólne warunki pracy? Dodam, iż interesuje mnie praca biurowa. Za wszelkie info wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prettl Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 04.06.07, 21:07 Odpuść sobie... typowa montownia, gdzie Polacy robią za tanią siłę roboczą, a kasa jest przepompowywana z Polski do Niemiec. Standard, to spychologia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta82 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 18:36 podbijam wątek, moze jeszcze ktos cos wie na temat tej firmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 234 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 10:21 z tego co słysząłem od znajomych, to wybrałbym tylko w ostatczeności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.eranet.pl 07.06.07, 14:37 Pracowałam tam rok ciężka harówka i co i nic nikt nic nie widzi acha pracujesz od "8-16:20" dlaczego cudzysłów, odpowiadam często bywałam od 6 do 22!!! hmmm no i nie na własne życzenie haha i dziękuje też nie usłyszałam a jak były premie to tylko dupowłazy dostawały a ci co pracowali byli poprostu pomijani. Więc praca biurowa polegała na tyraniu najchętniej przez 24h za wszawe grosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta82 Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 17:54 Dziekuje za cenne informacje, wszystkie opinie sa bardzo negatywne, kto by pomyslał?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Prettl Appliance Systems Opalenica IP: *.61.59.27.host.de.colt.net 13.06.07, 09:37 hmmm 6 na 650 osob tam pracujacych....ja jestem extra zadowolony ! Odpowiedz Link Zgłoś