Dodaj do ulubionych

najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu

• Gość: Studentka Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.icpnet.pl 21.10.12, 13:02
      smaczna i tania pizza na telefon w Poznaniu, obsługująca rejony Grunwald, Górczyn, łazarz i Świerczewo. Najdroższa pizza 25 zł - za 40 cm a od każdej -10% na legitymację studencką. Szybki dowóz, ciasto chrupiące boczki nie są suche. Nie oszczędzają na dodatkach i składnikach Do każdej pizzy dwa sosy gratis, smakują rewelacyjnie ! Pracują od 16 do 24 a weekendy do 2 w nocy. www.pizza-bene.pl. Zdecydowanie polecam !
      • Gość: michal78 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.play-internet.pl 01.12.12, 22:06
        wlasnie zamowilem risotto w pizzeri giovanni na skrzyzowaniu ulic grunwaldzka a malwowa
        masakra
        pol kilo ryzu polane czyms co nawet nie przypomina sosu bolonskiego a jakis ketchup rozcienczony z woda
        miesa nie moglem sie doszukac w tym sosie a o groszku nie wspomne
        w dodatku byla mocno przesolona
        to wszystko spowodowalo ze wyladowala od razu w smietniku
        nie polecam!!!!
        kucharz nie ma pojecia o gotowaniu!
      • bosski6 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 26.11.15, 15:46
        Smaczna pizza w dobrej cenie jest w pizzerii Szybka Pizza! Mają bardzo duży wybór pizz i wielu
        innych dań. Fajną opcją jest to, że w niektóre dni tygodnia można zamówić pizzę do 3 godziny nad ranem. Polecam!
    • Gość: amadeo Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.13, 22:31
      Te wszyskie feaki, żal mi tych restauratoró... ja z takiej restauracji w życiu bym nic nie zamówił, przecież jest chyba logiczne, że gdy konsument ocenia w necie restauracje nie będzie przepisywał menu i wyliczał miliona promocji. Do rzeczy... Moje ulubione pizzerie:

1. Pizza Rimini ul. Słowiańska, zdecydowanie najlepsza pizzeria w poznaniu, zamaiwiam z niej pizze od ponad 10 lat! Lokal bardzo skoromny, ale zawsze pełny (to chyba najepsza reklama)
      2. Restauracja Paderewski ul. Paderewskiego (tam gdzie kiedyś karaoke było, po schodach do góry) nowy lokal, kucharz z włoch, rewelacyjna pizza i cała reszta menu! (bez dowozu)
      3. Pizza Torino ul. Piątkowska, już mi się troche przejadła, ale pizza bardzo dobra.
      4. Jak już zamkną te pizzerie to zamawiam z Pizzy Milenium na Mickiewicza, też całkiem całkiem, choć szału jak wyżej nie ma.
    • Gość: karolaa Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.icpnet.pl 11.02.13, 11:20
      Najlepsza pizzę kręcą w Pomezi na ul. Górki. Super ciasto, świeże składniki i ciągnący się ser. Moja ulubiona to Rzeźnicka - pycha:)
    • Gość: mirka Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.13, 10:52
      za każdym razem pizze smakują inaczej i ja jednak wole pizze w restauracji np. Mollini gdzie wiesz co dostaniesz
      • pizzerinka1 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 20.03.13, 12:44
        Polecam!!
        www.pizza.w.poznaniu.pl/
    • urbanek_ana Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 29.03.13, 23:13
      Indywidualna sprawa. Polecam Google :)
    • warzniakowicz Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 16.04.13, 15:56
      Przetestowałem parę pizzerii i dla mnie wygrywa Da Grasso i Ahmed (pizza kebabowa - mega!).
    • Gość: minek5 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.promax.media.pl 01.05.13, 12:50
      Pizzeria Da Marco w Poznaniu słynie ze świetnej pizzy i niskich cen. Ponatdo mają wiele konkursów jak np. pizza za złotówkę. Oferuję również gratisowe dowozy - więcej tu
    • Gość: IE Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 09:54
      bo tak
      • Gość: Aga Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.icpnet.pl 15.05.13, 21:17
        Jak ktoś chcę się zatruć to może się wybrać do UNO w Poznaniu na Bukowskiej stare jedzenie, ciasto mrożone i bardzo nie miła obsługa, raz byłam w lokalu maj 2013 i musiałam zrezygnować z jedzenia, kiedyś też zamówiłam pizzę i przyjechała zimna a jaki okropny zapach NIE POLECAM !!!!
      • aleksander-u Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 29.12.15, 10:31
        Jak dla mnie najlepsza jest Szybka Pizza. Sprawna dostawa oraz wiele lokalizacji na terenie miasta. Przystępne ceny i bardzo częste promocje. Polecam
    • Gość: anettta Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 21:08
      ostatnio jadłam bardzo pyszną pizze z Piatto Bianco - nawet najwybredniejszym podniebieniom przysmakuje, dowożą również do domu w tyg dowóz jest do 2 w nocy a w weekendy do 4tej
    • Gość: Darek Najgorsza Pizza - Pizzeria Salamandra Skórzewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.14, 08:45
      Najgorszą pizzę zjecie w Pizza Salamandra Skórzewo. Byliśmy z dziećmi jakis miesiąc temu. Jest tak ohydna z wyglądu już a co dopiero jak spróbujecie. Ciasto grube, gumiaste, sos pomidorowy kwaśno-gorzki, ser nie leżał nawet koło sera do pizzy, a składniki to jakiś erzac, namiastka prawdziwych składników. Obsługa to wulgarny właściciel, który ma w dup.. czy zjesz u niego czy nie. Mało tego...traktuje klientów i to przy swoich pracownikach jak idiotów. Produkty oficjalnie kupuje w biedronce, bo w końcu ma blisko, rzut beretem...Nie dość, że jest tam urządzone jak w byle jakim tanim barze to jeszcze takie traktowanie. Stanowczo NIE POLECAM!!!!. Natomiast Pizzeria Casa Mia to jest to! Warto tam pojechać bo człowiek zje z apetytem i długo wspomina ten smak.
      • Gość: Kameleon Re: Najgorsza Pizza - Pizzeria Salamandra Skórzew IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.14, 18:13
        Hej Darek. Mam pytanko, jak wielka dupe ma wlasciciel salamandry?
      • iwona7575 Re: Najgorsza Pizza - Pizzeria Salamandra Skórzew 28.12.16, 13:07
        To po co głowę zwracasz!? Ja lubię pizzę i tortille z Salamandry.Mila Obsluga :)
      • Gość: Klientka 😀 Re: Najgorsza Pizza - Pizzeria Salamandra Skórzew IP: *.play-internet.pl 06.03.17, 19:48
        Szef traktuje tak ludzi bo może sobie na to pozwolić najwyraźniej z tego co ja wiem salamandra ma dobrą renome... a takie du..ki ja psuja. Ja polecaam 😀
    • Gość: Judyta Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 10:08
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić Szybką Pizzę. Mają bardzo fajny wybór i pyszne ciasto:)
      • Gość: Maciej R Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.15, 12:54
        Też jadam w Szybkiej Pizzy. Upodobałem sobie szczególnie pizzę Diablo!:)
    • 6bejatka szybka pizza 08.07.15, 11:31
      Ciepłą i pyszną pizzę dostałam ostatnio z pizzerii Szybka Pizza;)
      Więc szczerze polecam!
      • bosski6 Re: szybka pizza 24.08.15, 13:48
        Zgadzam się, nigdzie nie czeka się tak krótko na dostawę jak w Szybkiej Pizzy;)
    • 7konik Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 22.10.15, 08:58
      Bardzo smaczną pizzę znajdziemy w Szybkiej Pizzy. Mają duży wybór różnorodnych pizz i innych
      dań, wszystkie smaczne, zawsze dobrze podane i świeże. Co najważniejsze, można u nich zamówić pizzę
      do 3 nad ranem! Szczerze polecam.
    • Gość: castillogold Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.15, 13:48
      Witam,
      w Party Pizza spróbuj. Co gdzie komu smakuje to sprawa dość indywidualna, ale myślę, że się nie zawiedziesz smakiem no i przede wszystkim, dowożą pizzę do późnych godzin nocnych. Pozdrawiam.
    • aleksander-u Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 29.12.15, 10:13
      Ja najchętniej zamawiam Szybka Pizza. Wiele rodzajów i dodatków, jadłem ją już wielokrotnie i zawsze były świeże dodatki przez co też ta pizza chyba mi tak smakuje :)
    • Gość: Chomix88 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.17, 18:05
      Tylko i wyłącznie Party Pizza, rozwożą pizzę do późna w nocy. Zamawiałam kilka razy i zawsze dostarczali mi ciepłą, dopieczoną pizzę na czas.
    • karolinka889 Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 02.09.17, 09:54
      Podbijam wątek - jak dla mnie najlepsza jest Maxi Pizza :) Przyjeżdża zawsze na czas, ciepła i z mnóstwem dodatków, a do tego często można się załapać na ciekawe rabaty. W lokalu na Serbskiej też jest pyszna :)
      • Gość: olka Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.17, 12:48
        Ja zdecydowanie wole nie sieciówki a pizzerie z prawdziwego zdarzenia gdzie składniki sprowadzają wysokiej jakości z Włoch, gdzie czuć to w posiłkach, gdzie pizza to mieszanka zaskakujących smaków. Szczerze mówiąc z poznańskich pizzerii jadam od dłuższego czasu tylko w Brocci. Najpierw na Jeżycach a teraz na Starym mieście w ich drugiej pizzerii na Nowowiejskiego, mam ją bliżej od domu. Ale w obu lokalach tak sam smacznie. Fajne cienkie ciasto wiec nie zapycha sie człowiek "mąką" a dodatki - mega wyszukane i oryginalnie skomponowane co właśnie lubie. Polecam spróbować Pesce, Kale czy wegańską Senape - miodzio! Poza tym makarony też obłędne podają. Ceny niewysokie - pizze od 18 zł a makarony od 15, więc też przyjemnie dla kieszeni. Oczywiście mają też z dowozem, ale zjedzenie w jednej z ich klimatycznych knajpek zdecydowanie przyjemniejsze :) Jakby ktoś potrzebował .. brocci.pl/
      • zydora Re: najlepsze pizze w Poznaniu z dowozem do domu 14.10.17, 00:30
        Jak poprzedniczka, w wielu pizzeriach poznańskich jadłam , Brocci na Nowowiejskiego 12 najlepsza z najlepszych. Jak zamawiam to tylko tam choc nie ukrywam wole u nich w knajpce - przyjemne miejsce i takie bardzo ciepłe i klimatyczne. A pIzza z pieczonym burakiem - oj spróbujcie, tego miodziu w ustach nawet nie umiem opisać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka