zimnazoska 17.07.07, 09:21 Gdzie w okolicy P-nia można pojechać, nad czyste jeziorko ?? Proszę o dokładne wskazówki. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Czyste jeziorko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:41 Jezioro w Kiekrzu jest czyste i bardzo ładnie tam jest- byłam dziś sprawdzić...ale jednak nie zostałam tam długo, ponieważ brak plaży i zejscia do wody..raczej nastawieni na żeglowanie jachcikami...Strzeszynka nie polecam jesli nie chcesz leżec w obrębie pół metra od sąsiada...straszne zagęszczenie na m2...najbardziej podobało mi sie w Zaniemyślu (za kórnikiem, Bninem, Błzażejewkiem)...puste plaże...ładne zejscia...jeziorko bardzo mi sie spodobało- polecam...wczesniej jest tez jezioro w Błażejewku...równiez przyjemne...i godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Kiekrz ? Zaniemyśl ? Błażejewko ? Współczuję... IP: *.icpnet.pl 28.07.07, 12:22 ...najwidoczniej nigdy w życiu nie miałaś okazji kąpać sie w NAPRAWDĘ czystym jeziorze... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_2050 Re: Czyste jeziorko 28.07.07, 10:40 Witam! Polecam jez. Lipno k/Stęszewa. Czysta woda, ładna plaża w otczeniu lasu. Odpowiedz Link Zgłoś