Gość: pantulipan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 17:51 Zorn i Multikulti mogą się bujać. Przestałem ubolewać pTp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan2komnen Znakomity koncert Masady IP: *.izacom.pl 10.08.07, 23:03 Góra urodziła mysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaj Znakomity koncert Masady- mógł takim być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:33 dramat ze strony organizacyjnej. wyjatkowe wydzarzenie w fatalnych warunkach akustycznych. do tego brak szacunku dla fanów. jak mozna sprzedawac bilety po 250pln i nie zadbac o akustyke. to był mojtrzewci koncert masady i musze powiedziec ze najgorszy, a to za sprawa cudnych organizatorów. jesli chca robic perfomanse jak to mi jedna pani z urzedu miasta przedstawiła to niech wyluzują ze snobistycznymi cenami bo ludzie po prostu zostali elegancko ponaciągani. A SZTUKA ZWŁASZCZA TA WIELKA MUSI MIEĆ STWORZONE WARUNKI. zapytany pezez moich znajomych JOEY BARON dlaczego tak krótko odpowiedział: "bo dłuzej sie nie dało i nie było sensu" gratulacje dla bez mózgów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Znakomity koncert Masady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:42 Zgadzam się.choć i tak twierdze że JOhn uratował Masadą całą moja wyprawę do Poznania.Jak można zorganizować takie granie na BASENIE. Nawet początkujący "akustyk" zatrzymałby sie przed decyzja grania koncertu KOMBI w takiej przestrzeni- do tego odwołany koncert...Rekompensata w postaci programu, czy nie wiem jak nazwać( za taka cenę powinno być za darmo)plus "na kino" - to wręcz żałosne.Bardzo zawiodłem się na Multikulti - okazało się że to panowie amatorką przesiąknięci, choć to, na czym im zależało-czyli sprzedaż płytek szło chyba dobrze. Pojechałem, wydałem na wszystko 650zł... ale to nic bo Masada była tego warta. PANOWIE Z MULTIKULTI LEPIEJ JUZ NIE ORGANIZUJCIE.....płytek już u Was nie kupię. Przepraszam, musiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Znakomity koncert Masady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:13 Wyjaśnienie odwołania koncertu w ramach Tzadik Poznań Festiwal Zespół Bester Quartet pragnie przeprosić za odwołanie koncertu w ramach Tzadik Poznań Festiwal. Pragniemy poinformować, że ta trudna decyzja została podjęta z powodu niedopełnienia obowiązków przez Organizatorów. Z wyrazami szacunku BESTER QUARTET www.besterquartet.com/polski.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Znakomity koncert Masady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 00:37 Chciałbym się dowiedzieć kto jast odpowiedzialny za wybór synagogi(pływalni bez akustyki) na miejsce takiego koncertu!!!! Za 250 zł dostaliśmy dźwięk jak , za przeproszeniem, z kibla) Zakarya - totalna kakofonia, a Masada uratowała się tylko dlatego, że wszystko było akustycznie. SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś