Dodaj do ulubionych

W zerówce jest miejsce dla Piotrka!

30.08.07, 00:14
Bardzo smutna wiadomość...
wynika z tego, że wystarczy zrobić odpowiedni szum w mediach a urzędnicy godzą się na wszystko
Obserwuj wątek
    • Gość: brewery Re: W zerówce jest miejsce dla Piotrka! IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 30.08.07, 03:55
      A Piotrus wejdzie pierwszego dnia do przedszkola w blasku fleszy. Gazeto, lubie
      Was czytac no ale bez jaj z takimi sprawami :-/
      • Gość: iga fatalnie IP: *.icpnet.pl 30.08.07, 07:04
        Bardzo przykry jest fakt, kiedy rodzice zawalają wszelkie terminy a
        potem pyszczą zwołują pracę i z tryumfem pokazują, że do nich należy
        ostatnie słowo. Piotrusiowi współczuję rodziców.
    • as310 W zerówce jest miejsce dla Piotrka! 30.08.07, 07:11
      Żenujace Pani Redaktor. Mam nadzieję, że Pani znajoma jest już
      usatysfakcjonowana.
      Gazeto - obniżasz poziom w zastraszajacym tempie:(
    • Gość: rembick W zerówce jest miejsce dla Piotrka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 07:23
      A nie chce mi się nawet nic pisać... Żenua...
    • Gość: tia po prostu masakra - o co tu chodzi !!!???!!! IP: *.echostar.pl 30.08.07, 14:50
      a jak ja zapomę zaplacić podatek i dostanę kare, to co mam napisac do Gazety,zeby sie wstawila u naczelnika urzedu skarbowego, bo nie starczy mi na nowe buty dla dziecka????

no halo - obowiązek dotrzymywania terminow, jest taki sam dla osob zapisujacych dzieci do zerówki, jak i innych , nie wiem dlaczego Gazeta pomogla w tej sprawie

jak rodzice dali ciala, to trudno, niech ich dziecko jezdzi na Rataje, no sorry....

jak sie nie ma głowy do "pierdół" to trzeba miec na paliwo
    • Gość: mada Re: W zerówce jest miejsce dla Piotrka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:59
      Ciekawe jak czują się rodzice dzieci z listy rezerwowej? Każde przedszkole z
      nadmiarem kandydatów tworzy listę rezerwową na wypadek rezygnacji wcześniej
      zapisanych dzieci.

Smutne, że wystarczy nagłośnić swój problem i.. nie ma problemu! Nie ma potrzeby
      przestrzegania terminów, zasad, wystarczy mieć "głośny pysk". Najbardziej
      rozczarowała mnie Gazeta - przyczyniła się do medialnego nepotyzmu i
      propagowania lenistwa.

Po co terminy? Czy jak Piotruś nie przygotuje sie do lekcji to "zrozpaczeni"
      rodzice napiszą do Gazety, że jest zagrożony i trzeba mu pomóc. Ręce opadowują..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka