IP: *.icpnet.pl 06.07.03, 16:10
Jestem zdruzgotany tym co wyczynia nasza mlodziez. Mieszkam na Grunwaldzie i
z przykroscia stwierdzam, ze moi mlodociani sasiedzi to lobuzy i zwykle
chamy. W dzien sluchaja muzyki na caly regulator i nie mozna spokojnie
szpiegowac innych lokatorow, rzucaja ziemniakami i jablkami na cudze
posesje, a w nocy pala jakies podejrzane srodki pirotechniczne i krzycza do
kotow ! Niedawno bylem swiadkiem jak jeden z wyrostkow wyrzucil smiecie obok
smietnika oraz jak rzucal niebezpiecznym czerwono-niebieskim przedmiotem !
Wg mnie jest to jawny skandal ! Prosze o pomoc wszystkich forumowiczow ! Jak
mozna walczyc z taka beszczelnoscia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mario z sextetu Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 06:48
      nie sadz sie dziaku bo nastepnym razem dziwnym przedmiotem mozesz byc ty...
      • Gość: Dresiarz Re: Skandal ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 16:31
        Gość portalu: mario z sextetu napisał(a):

> nie sadz sie dziaku bo nastepnym razem dziwnym przedmiotem mozesz byc ty...

- dobrze mu przysrałeś koleś! zróbmy mu dzisiejszej nocy kocią muzykę? co? ale
        będzie zajebista zabawa!
        • Gość: mario z sextetu Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 22:48
          nie bedzie mi sie tu sadzil dziadek, co 60 lat temu sam chodzil na latawice
          zeby je chedozyc po bramach, a teraz halas mu przeszkadza
        • Gość: Wspolczujacy Re: Skandal ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:41
          Masz racje ze zwrociles na to uwage.Zauwaz jednak jaki to wywolalo odzew wsrod
          podobnym im. Tak jest w calej Polsce. To widac na kazdym kroku, nazywa sie
          debilizmem i powinno byc leczone bo jest bardzo zarazliwe,swiadcza o tym
          docinki pod Twoim adresem.
          • Gość: mario z sextetu Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 23:49
            ty wspolczujacy tez w tube mozesz dostac. na co sie sadzisz. lepiej zyc jak
            wy, co ??
            caly dzien w oknie, albo przy drzwiac i podlsuchiwanie, a potem puszczanie
            plot w kolejce do rzeznika
            • Gość: napoleon Re: Skandal ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 00:06

> ty wspolczujacy tez w tube mozesz dostac. na co sie sadzisz. lepiej zyc jak
              > wy, co ??
              > caly dzien w oknie, albo przy drzwiac i podlsuchiwanie, a potem puszczanie
              > plot w kolejce do rzeznika
              Mario mam jednak racje! Przybywaj -izolatka czeka! Nie zwlekaj,wyruszaj
              natychmiast! Napoleon z izolatki nr 3 w Dziekance.
      • Gość: Napoleon Re: Skandal ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:53
        Jestes Mario z sextetu ? Sprawiasz wrazenie Maria z sedesu! Opamietaj sie
        chlopie bo mimo kryzysu szpitale psychiatryczne przyjmuja.
        • Gość: mario z sextetu Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 00:13
          a ty jestes napoleon ??? co sasiad z pokoju, ktory jest bogiem dopuscil cie
          do kompa??? a kompa skad macie, od goscia z czwroki co jest presleyem i
          mieszka w pokoju razem z krolem arturem...
          • Gość: nastolatek Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 00:20
            ta i co jeszcze powiesz napoleonie ?? czemu pd waterloo nie byles taki
            madry ?? mlodziez nie ma gdzie grac w pilke, boiska do kosza sa bez koszy albo
            tez ich nie ma, wszedzie wszystko zamkniete, platne i zewszad nas wypychaja a
            Ty mi tu piszesz ze nie moge sobie porzucac pyrami w koty z nudow ?? nie moge
            sluchac glosniej muzyki bo babcie sluchaja radia maryja na pol osiedla ??
            stary puknij sie w ten leb i zacznij myslec a nie ze patrzysz krotkowzrocznie
            i litujesz sie nad tymi staruszkami.
            • Gość: mario z sextetu Re: Skandal ! IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 00:23
              bardzo dobrze nastolatek
              ja dodalbym od siebie ulubione haslo jamesa blonda:
              JEB_C STARE BABY...
            • Gość: Napoleon Re: Skandal ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 01:05
              Nastolatku! Nie kaze Ci sluchac radia i robic innych rzeczy. Sam to sobie
              wmawiasz. Nie chce byc wulgarny, a Ty mnie zmuszasz abym Ci przypomnial
              przyslowie: "Jak Cie nie pier...., nie wierzgaj nogami".
          • Gość: Napoleon Re: Skandal ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 00:49

> a ty jestes napoleon ??? co sasiad z pokoju, ktory jest bogiem dopuscil cie
            > do kompa??? a kompa skad macie, od goscia z czwroki co jest presleyem i
            > mieszka w pokoju razem z krolem arturem...
            Widze ze masz super rozeznanie w ukladzie apartamentow. Musisz zatem byc ten
            Mario ktory nie powrocil z ostatniej przepustki. Wracaj szybko!Wymienieni
            przez Ciebie sasiedzi bardzo za Toba tesknia! Presley i Artur bardzo zle
            znosza rozstanie. Twierdza ze tylko Ty ich rozumiesz, a wiec zostaw tego jak
            nazywasz kompa i wracaj na wlasciwe sobie miejsce.
    • Gość: spokojny człowiek Re: Skandal ! IP: *.echostar.pl 08.07.03, 00:57
      Panie zbulwersowany, nie pamięta pan jak pan był młody? A może pan nie był
      młody? Trochę wyrozumiałości dla młodziezy! Ten wiek ma to do siebie, że
      ludzie robią dziwne rzeczy, często lubią trochę sobie popić i wyszaleć się.
      Gdy ci ludzie którzy krzyczą do kotów i rzucają pyrami będa w wieku pana
      zbulwersowanego to też będą narzekać. Każdy wiek ma swoje charakterystyczne
      cechy. Młodziez nawet nie ma gdzie się wyszaleć, bo zawsze znajdzie się ktoś
      kilkadziesiat lat starszy któremu wszystko przeszkadza. Wczoraj byłem na
      koncercie Lady Pank, to była doskonała okazja na "wyszalenie się". Ale
      oczywiście musiała sie znaleźć jakas baba której nie podobał się kocioł.
      Napewno to jest lesze niż wyjście na ulicę dużą grupą i "napierdolenie" innej
      dużej grupie, która z kolei następnego dnia napierdoli tej pierwszej i tak w
      kółko. Jakoś trzeba spedzać wolny czas i dobrze jeśli nie ma w tym przemocy
      itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka